Електронни цигари

Подробно
Показване:
Подреждане по:
eGo-CE4 - 2 бр. електронни цигари с батерии от 1500 mAh
eGo-CE4 - 2 бр. електронни цигари с батерии от 1500 mAh
Възможно най-добрата комбинация за момента от бате..
35.00лв.
eGo-T 650 mah - електронни цигари 2 бр.
eGo-T 650 mah - електронни цигари 2 бр.
Комплектът включва: 2бр напълно функционални..
30.00лв.
eGo-W - 2 електронни цигари
eGo-W - 2 електронни цигари
Характеристики:Размери: 173 x 17 x 14 mm/183 г..
45.00лв.
Slim Lady - електронна цигара
Slim Lady - електронна цигара
Електронна Цигара - Slim Lady , известна още ка..
15.00лв.
Електрическа машинка с пет скорости за пълнене на цигари
Електрическа машинка с пет скорости за пълнене на цигари
С помощта на това устройство можете за не много вр..
25.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Макар тютюнопушенето да е категорично заклеймено като вреден за здравето порок, за много хора по света то продължава да бъде навик и дори страст. Някои заменят традиционната с електронна цигара като по-безопасна алтернатива на никотиновия продукт. Други я избират с цел безболезнено отказване от вредния навик. Настоящият раздел на електронния ни магазин ви предлага богат избор от вейп устройства, както и нужните за използването им консумативи.

По какво се различават вейповете?

Вейп устройствата се различават по определени характеристики, но на практика всички модели имат следните параметри:

  • Количеството произведена пара;
  • Енергийна интензивност на батерията;
  • Метод на пълнене;
  • Външен вид.

Всички качествени електронни цигари могат да бъдат разделени на класове в зависимост от: размер, тип обслужване, начин на пълнене с течност. Трябва да изберете модела въз основа на ефекта, който устройството може да възпроизведе. Но това съвсем не означава да пренебрегнете външния вид на приспособлението.

Класификация спрямо размера

Класификацията според размера се обозначава чрез маркировка с английски букви от A до F. Колкото по-голям е размерът, толкова повече ресурси е в състояние да поеме електронната цигара в себе си:

A-C – това са вейп устройства с формат eGo. Класове A-B имат формата на обикновена цигара, отличават се с малък обем на резервоара и малка производителност на пара. Буквата C обозначава Penstyle устройства, които приличат на флумастер. Те са също евтини електронни цигари, но с по-сложно устройство. Едно зареждане може да отговаря на пакет класически тютюнев продукт.

D – цигарите от този вид имат формата на пура. По размер са подобни на устройствата клас С, но с по-голям диаметър. Мощността на парата, капацитетът на батерията и капацитетът за зареждане на такова устройство са много по-високи.

E - механични модове и бокс модове, които в момента са особено популярни. Външният вид на този клас вейпове е далеч от предишните класове. Имат мощни батерии и големи резервоари. Устройството ви позволява да произвеждате голямо количество пара, с възможност за избор на наргиле или цигари. Параметрите на мода могат да бъдат персонализирани според вашите лични нужди.

F - рядък вид електронна цигара с по-висока цена, съответстващ по размер и форма на лула за пушене. Функционалността на такова устройство е сходна с тази на клас D.

Класификация според типа на обслужване на изпарителя

Изпарителите (атомайзерите) присъстват във всички видове електронни цигари, независимо от техния клас и цени. Те са отговорни за генерирането на пара и се разделят на следните класове:

Необслужваеми – при тях изпарителят е консуматив. В края на експлоатационния му живот той трябва да бъде заменен с нов фабричен;

Обслужваеми – осигурена е възможност за смяна на памучната вата и намотки (спирали) от самия ползвател;

Хибрид (комбиниран вид) - по избор може да се използва като обслужваем или необслужваем.

Пушачите, които не са използвали електронен заместител на цигарата, е по-добре да се насочат към по-простите модели eGo, които не се нуждаят от поддръжка/обслужване на изпарителя. По-напредналите потребители могат да си позволят обслужваеми устройства, което ще бъде един вид ъпгрейд към по-модерна технология.

Съвети за правилен избор

Като се има предвид огромния брой производители и модели, може да се окаже, че покупката на ел цигара е доста сложна задача. Въпреки това можете лесно да се справите с нея - всичко, което трябва да направите, е да се запознаете с информацията за продуктите, да направите някои изводи за себе си и да пристъпите към покупка. Екипът на нашия онлайн магазин за електронни цигари ще ви съдейства при избора.

Изборът на вейп устройство не е труден, просто трябва да претеглите няколко фактора предварително. Ключовите фактори включват история на тютюнопушенето, сила на електронната течност, продължителност на изпаряване и т.н. Така моделът и цветът на цигарата ще останат на заден план.

Считаме за наш дълг да ви предупредим, че ако решите да преминете изцяло на електронни цигари, трябва да бъдете подготвени за това, че тялото ви ще изпита известен дискомфорт, свързан с така нареченото „оттегляне“. Този период, по правило, не продължава повече от една - две седмици.

В нашия и в останалите магазини за електронни цигари ще намерите богат асортимент от продукти с елегантен и модерен дизайн. Изборът на модел зависи изцяло от двата "жизненоважни" компонента на цигарата - батерията и изпарителя. Следва да изберете устройство с по-голям капацитет, ако сте страстен пушач и пушите често. За онези от вас, които пушат само в компания или само с кафето, по-простите ни вейпове ще бъдат напълно задоволителни.