Аксесоари за електронни цигари

Показване:
Подреждане по:
-17%
Тапет Мрамор 70 х 70см, 3D, самозалепващ
Тапет Мрамор 70 х 70см, 3D, самозалепващ
Самозалепващи тапети Мраморен дизайн 3D ефект Р..
6.90лв. 5.70лв.
Машинка за пълнене на  цигари Gerui
Това е една доста качествена машинка за пълнене на..
24.00лв.
Електрическа машинка с пет скорости за пълнене на цигари
Електрическа машинка с пет скорости за пълнене на цигари
С помощта на това устройство можете за не много вр..
25.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Всички необходими аксесоари за цигари от електронен тип са представени в този раздел на електронния ни магазин. Купувайки електронен заместител на цигарата, с която сте свикнали, ще е необходимо да си набавите нужните ви консумативи за нейното пълноценно използване. Категорията ви предлага никотинови течности, картомайзери и дори машинки за пълнене на цигарени гилзи с тютюн.

Състав на никотиновата течност

Скоро, след като преминете на електронна цигара, ще разберете, че течността е един от най-важните консумативи. В нея се съдържат специфични вещества, които елиминират никотиновия глад, в случай че окончателно сте преминали към електронно пушене. Ще се уверите, че съставът на е-течността е безопасен, а компонентите му не вредят и на самия вайпер.

Както вероятно вече знаете, има 4 основни компонента в никотиновата течност: пропиленгликол, глицерин, никотин и ароматизатор. Пропилен гликолът е течност с нисък вискозитет, сладникав вкус и наситен аромат. Трябва да се отбележи, че пропиленгликолът е силно разтворим във вода.

Този компонент се използва в течността, тъй като изпълнява дезинфекцираща функция. Самото вещество е нетоксично. Малко хора знаят, че в случай на огромна загуба на кръв при човек, този химикал се използва с помощта на капкомер, тъй като пропиленгликолът е най-добрият заместител на кръвната плазма.

Глицеролът е компонент, който се използва не само в течните консумативи за електронни цигари, но и в сладкарската индустрия, допринасяйки за изсушаването. В сладкарската индустрия глицеринът помага за увеличаване на обема на печените изделия и предотвратява стягането на шоколада. Глицерин се използва и при производството на някои екстракти (чай, кафе).

Никотин! Тук би трябвало да ви убедим в безвредността на никотина, но това е просто невъзможно, защото когато човек чуе думата никотин, той веднага си представя всички вредни последици от пушенето. Никотинът започна да се добавя към електронните цигари само поради причината, че пушачите се нуждаят от него. Но както вече сигурно знаете, има и течности, в които този агент напълно отсъства.

Ароматите са бонус компонент в течността. Те се добавят с една цел – да направят изживяването от пушенето по-приятно. Ароматите ви позволяват да се насладите на вкуса и аромата при поемане на парата, така че днес във всеки магазин можете да намерите огромно количество ароматизирани никотинови течности с вкус на плодове и подправки.

Картомайзерите/ clearomizer са друг незаменим вид аксесоари за електронни цигари. Това е всъщност контейнерът, в който се налива течността на цигарата. На върха на приставката е разположен мундщукът за пушене. Клиромайзерите ни са съвместими с широга гама вейпър устройства и се предлагат в богат асортимент от цветове.