Машинка за пълнене на цигари Gerui

Машинка за пълнене на цигари Gerui

Модел: ST555
Наличност: В наличност
24.00лв.
-+

Това е една доста качествена машинка за пълнене на цигари тип гилзи с тютюн, която дава една висока производителност и се характеризира с голяма здравина. Електрическите машинките за пълнене на цигари все повече навлизат в нашето ежедневие, понеже спестяват доста време, което по принцип се отнема ако си свиваме цигарите механично, а също така спестяваме и средства, тъй като всички знаем, че насипният тютюн е доста по-евтин, а и в много случаи доста по-качествен. Тази електрическа машинка за пълнене на цигари е с доста компактни размери, за да бъде винаги с вас и по време на пътувания, като не ви заема почти никакво място.

Предимства пред останалите електрически машинки:

 • Висока производителност
 • Малки размери и крачета против пързаляне
 • Здрав и елегантен корпус
 • Много лесна за почистване, при засядане на тютюн
 • Наличност на въртелив механизъм за регулиране плътността на тютюна в цигарата

Технически Характеристики:

 • Производителност: около 7 цигари за 1 минута
 • Работи с кухи цигари - тип Гилзи
 • Изходен ток: DC7.5V
 • Мощност: 3W
 • Работно напрежение: 220V
 • Размери: 15 х 6 х 4,5 см.
 • Тегло:

Комплектът съдържа:

 • 1 х Електрическа машинка за пълнене на цигари Gerui
 • 1 х Адаптер за захранване
 • 1 х Четка за почистване

С повишаването на цените на тютюневите изделия, все по-голяма част от пушачите предпочитат да преминат към собствено производство. По-евтино е да се снабдят с тютюн, гилзи и удобна за използване машинка за пълнене на цигари. Именно удобството и високата производителност е причината да изберете електрическото устройство Gerui. Тази марка машинки се е доказала като ефективна, високопроизводителна и удобна за използване техника.

Причини да изберете домашно направената пред фабричната цигара

Всеки дългогодишен пушач ще ви каже, че насипният тютюн е с по-приятен вкус и по-малко вредни примеси. В същото време, цигарите, направени с него, са в пъти по-евтини. Електрическата машинка за цигари е една супер скромна инвестиция, с която ще спестите пари, а същевременно ще се насладите на цигара с по-добър вкус и качество.

Много хора споделят, че пушейки собствена продукция, са намалили количеството на изпушените цигари почти наполовина. Това се дължи на липсата на химически компоненти, които стимулират желанието за пушене. Оказва се, че машинката ще ви помогне не само да спестите пари, но и да намалите пушенето. Може би с времето ще ви бъде по-лесно да се откажете окончателно от вредния навик.

Електрическият цигарен пълнител е идеален за онези от вас, които имат по-специални изисквания към формата и вкуса на цигарите. С този полезен помощник имате правото да изберете вида и консистенцията на тютюна, който ще пушите. Факт е, че за някои пушачи е по-приятно тютюнът да бъде малко по-влажен, докато за други по-сухата смес е предпочитана, заради по-силния и наситен аромат.

Създадена специално за динамичните хора, които ценят своето време

Решението ни да включим висококачествена електрическа машинка за пълнене на цигари в продуктовия си асортимент, беше целенасочено и добре обмислено. С този продукт искаме не само да разнообразим разнообразието от машинки, но и да предложим най-добрия вариант, на хората, които търсят бързина, без да правят компромис с качеството.

Това малко, но високооборотно устройство, ви спестява трудоемките операции и загубата на ценно време. С него за няколко минути ще направите цигарите, които са ви нужни за следващия ден или за по-дълъг период. Предварителното приготвяне на голям брой качествени тютюневи изделия е честа практика при хората, които шофират или нямат времето, необходимо за ръчно свиване на цигара непосредствено преди пушене.

Електрическите машинки за пълнене на цигари Gerui са компактни и леки, което ви позволява да ги вземате със себе си, когато пътувате. Така няма риск да останете без любимия си продукт за пушене, ако заминете в командировка, на почивка или просто решите да прекарате уикенда си на вилата.

Автоматичният пълнител е оборудван с механизъм за регулиране плътността на запълване на гилзите, който можете да настроите по ваше желание. Всеки, който има известен опит с тази марка електрически машинки за цигари, знае, че степента на запълване се избира индивидуално в зависимост от влажността на тютюна и личните предпочитания.

Особено полезна за потребителите ще бъде възможността да използват високопроизводителната машинка за цигари на ток, за да намалят разходите си за пушене. Те ще оценят възможността да пълнят цигарите с филтърни гилзи по свой избор, както и да експериментират със сортове тютюн и собственоръчно приготвени смеси. Несъмненото предимство на устройството е неговата ниска цена, висококачествени материали и портативен дизайн.

Мощност, която ще ви изненада приятно

Тази електрическа машинка за цигари е много по-мощна от другите модели, благодарение на което можете за кратък срок да приготвите една или дори няколко кутии от 20бр. Приготвянето на една стандартна цигарена кутия може да отнеме само около 3 минути. Използването на машинката намалява цената на всяка опаковка с до 80%.

Качеството на цигарите, направени с електрическата машина за пълнене на цигари, не се различава от това на фабрично произведената продукция, предлагана в търговската мрежа. Често дори се оказва, че е много по-добро. Когато подготвяте ръчно тютюневите бленди, които ще използвате, имате възможност да премахнете малките клечици и стъбла на тютюневите листа. Въпреки високата им цена, в заводските продукти не рядко се срещат такива дефекти.

Необходимата влажност на тютюна е 14-17%. Не бива да забравяте, че само точните нива на влажност в тютюна ви гарантира, че цигарите ви ще бъдат добре напълнени и приятни на вкус. Тютюнът във фабричните опаковки обикновено има съдържание на влага 30-40%. Препоръчително е да използвате хигрометър, за да контролирате необходимото съдържание на влага в тютюна, когато използвате нашата машинка за пълнене на цигари с ниска цена.

Основни характеристики и предимства:

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме в многобройните достойнства на тази превъзходна машина за цигари на ток. Всеки, който е работил с машинките Gerui се е уверил в тяхното превъзходство и удобство при използване. Производителят е включил в комплекта всички, аксесоари, които ще са ви нужни за производствения процес. От вас се иска да закупите само гилзите и тютюна.

Сред плюсовете на устройството можем да изтъкнем:

 • Здравина и производителност, благодарение на вградените лагери;
 • Уголемена фуния за подаване на тютюна;
 • Изработена от качествена пластмаса;
 • Мощен електромотор;
 • Работи с всякакви тютюни и големи обеми;
 • Предназначена за гилзи с диаметър 8 мм;
 • Регулиране на плътността на пълнежа;
 • Захранване: стандартна ел мрежа на 230 V;
 • Голям контейнер за тютюн;
 • Дължина: 23х7х8см

Кратко ръководство за употреба:

Свържете машинката към електрическата мрежа. Регулирайте винта, за да зададете желаната плътност на запълване на цигарите. Изсипете тютюна или тютюневата смес във фунията. Поставете празната гилза в отвора за подаване на сместа. Натиснете бутона върху корпуса на устройството и след края на процеса извадете готовата цигара. Ако машината къса гилзите, регулирайте плътността на запълване.

Предлаганата в нашия онлайн магазин машинка за цигари е проектирана да работи еднакво ефективно с фабрично нарязан и с домашно отглеждан тютюн. Устройството е изработено от висококачествени материали по най-новите технологии. Снабдено е с по-голяма фуния за тютюна и метални лагери.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 290х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:17.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:12.00лв.
Побързайте! Остават още 88888888 продукт(и)! 19 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Пълначка за суджуци 2.5 кг капацитет
Колбасите и месните деликатеси са неотменима част ..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:59.00лв.
Спестявате:10.00лв.