Слушалки

Показване:
Подреждане по:
MP3 и радио плейър - слушалки
MP3 и радио плейър - слушалки
Идеални за фитнес, за джогинг, за пътуване или про..
19.00лв.
5 в 1 - безжични слушалки
5 в 1 - безжични слушалки
5 в 1 безжични слушалки за MP3, компютър, телевизи..
22.00лв.
8 в 1 - безжични слушалки
8 в 1 - безжични слушалки
Идеалните мултимедийни слушалки! Това, с коет..
35.00лв.
Beatbox колонка - с  радио плейър, mp3 плейър и блутут връзка
Beatbox колонка - с  радио плейър, mp3 плейър и блутут връзка
Мини колонка с МР3 плеър - мощен говорител и изклю..
29.00лв.
Beatsby Dr. Dre Studio: реплика - стерео слушалки (вариант 2)
Проектирани така, че да заглушат всички странич..
25.00лв.
MEX AM-522 - стерео слушалки
MEX AM-522 - стерео слушалки
Страхотно качество, супер бас, динамичен стерео зв..
9.00лв.
Water Dancing Speakers - тонколони с водна цветомузика
Water Dancing Speakers - тонколони с водна цветомузика
Най-забележителното, което отличава колонките Wate..
59.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Богат асортимент от слушалки ви очаква в този раздел на нашия онлайн магазин. Представени са модели, базирани на различни технологии и с различен дизайн. Многообразие от възможности за слушане на музика с кристален звук и методи на свързване към аудионосител. Звуковите устройства от ново поколение ще зарадват меломаните, киноманите и геймърите сред нашите клиенти.

Как да изберете слушалките, подходящи за вас?

Дали да изберете безжични слушалки и на каква цена? С този на пръв поглед елементарен въпрос, обикновено започва сериозна епопея. Определено може да се каже, че няма еднозначен отговор на въпроса кой тип са най-добри по отношение на качеството на звука. Освен това не всеки има нужда от него.

„Най-добър звук“ е неясен и субективен термин. А в същото време за мнозина удобството е по-важно, защото слушалките за мултимедия не са ви необходими, за да слушате онлайн радио като фон по пътя за работа. Как да изберем добри слушалки съвсем не е тривиален въпрос. Те могат да се изберат не само според качеството на звука, но и на база дизайн (форм-фактор, жични/безжични), за конкретен източник ( за смартфон с Android, iPhone, или плейър).

Слушалките трябва да се избират въз основа на няколко фактора:

Според начина на използване

Първото нещо, което трябва да направите, когато да избирате такова аудио устройство, е да вземете решение за начина на употреба. Къде и как ще използвате слушалките си през повечето време? На улицата, в градския транспорт, у дома... За музика и телефонни разговори? А може би се нуждаете от универсален модел, за предпочитане безжични слушалки с добро качество.

Някои хора използват слушалките само вкъщи за слушане на висококачествена музика. Според специалисти, за целта е удачно да се използва качествен кабелен модел + добър аудиоизточник. За спортуващите, които тичат в парка или тренират в зала е подходящ удобен спортен модел, който стои стабилно в ушите, за предпочитане безжичен. Тук удобството на дизайна е ключов фактор, а качеството на звука остава на заден план.

За дома и за работа – игри, стрийминг, работа на компютър и провеждане на разговори. В този случай чифт удобни слушалки за компютър с микрофон е всичко, от което се нуждаете. Имайте предвид, че с тях ще ви бъде доста по-трудно да изпълнявате определени домакински задачи или да вършите по-динамична работа, защото този вариант е кабелно свързан към източника на звука.

Според дизайна

Дизайнът е често първият фактор, на който обръщаме внимание, изхождайки от личните си разбирания за удобство. За някои изборът на Bluetooth слушалки се подразбира от само себе си, заради възможността за безкабелно свързване. Как обаче ще се чувствате, докато използвате устройството? Това е не по-малко важен въпрос.

Според типа на дизайна слушалките могат да бъдат: Пълноразмерни, вакуумни, поставени извън или вътре в ухото. Тук изборът е изцяло въпрос на лични предпочитания и начина на използване. Има два типа хора – такива, които не могат да понасят слушалка, поставена в ушния им канал, и такива, които намират външните модели за крайно неудобни. Определете от кой тип сте вие, и тогава се насочете към предпочитания дизайн.

И все пак, начинът на употреба не бива да бъде подценяван. Ако работата ви налага да вървите и провеждате телефонни разговори, то използването на Блутуут слушалки, свързани към телефона се подразбира от само себе си. Слушането на музика, особено на високи децибели също не предполага използването на устройства, които се поставят в канала на ухото.

Според вида на аудиоизточника

Можете да използвате слушалки с различни аудио източници. Повечето безжични модели са най-удобни за слушане от мобилния телефон. Кабелните аудио слушалки могат да бъдат свързани към компютър/плейър/усилвател. Ако говорим за скъпи кабелни модели на ниво аудиофайл, тогава слушането с тях от телефона е нелогично. Те се нуждаят от качествен източник на звук.

Голяма част от съвременните меломани слушат музика от своя смартфон и за мнозина това е напълно достатъчно. Съвременните смартфони осигуряват достатъчно качество на звука за фоново слушане в градския транспорт. А някои (със специален аудио трак) напълно ви позволяват да се наслаждавате на музиката.

Изборът на добри стерео слушалки за телефон е едновременно лесен и труден. Много модели са подходящи. Ако няма фундаментална надпревара за качество на звука, тогава е по-добре да закупите безжичен модел за смартфони с Android. А въпросът какви слушалки е по-добре да купите за iPhone изобщо не трябва да възниква. Те трябва да са на Apple.

Днес повечето телефони се използват със слушалки без кабел и дори не всички смартфони имат 3,5 мм жак. Ако изберете кабелен модел (от съображения за икономичност или стремеж към по-добър звук), тогава обърнете внимание на импеданса. По-добре е да не надвишава 40-50 ома. В идеалния случай 16-32 ома.

Кабелен или безжичен модел?

Ако слушалките ще се използват предимно за употреба в движение, е важно да решите дали са ви необходими кабелни или с Bluetooth свързване. Най-лесният начин да разберете, е като си отговорите на въпроса: кое е по-важно за вас, ергономичността или качественият звук? Безжичните модели са удобни и често имат много допълнителни функции.

Впечатляваща част от цената при тях се дължи именно за функционалността, а не за звука. Относително казано, безжичните слушалки за музика с цена $100 произвеждат звук на нивото на кабелните за $50-60.

Изцяло безжичните модели (TWS, True Wireless) са напълно лишени от проводници (дори между слушалките) и осигуряват най-високо ниво на свобода. Но сред тях е особено трудно да се намери балансирана комбинация от цена и качество на звука. Освен това те трябва да бъдат презареждани.

Кой bluetooth модел да изберете: TWS или не? Това зависи от личните ви предпочитания. TWS е най-оптималният формат за активен живот в мегаполиса. Но пълноразмерните големи слушалки все пак дават по-добро качество на звука. А и с тях можете да затоплите ушите си през зимата.

Освен това често срещан проблем при Bluetooth моделите е качеството на връзката. Да, съвременните безжични протоколи дават стабилен сигнал, но в града (в условия на много смущения) или сред природата (когато наоколо няма повърхности, които да отразяват вълните), комуникационните бъгове се случват дори при най-скъпите продукти.

Добра изолация на външния шум

Пълноразмерните звукоизолиращи слушалки са приемани и като професионални. Те са масивни с борд за главата тип диадема и с възглавнички, които напълно обгръщат ушите, но без да ги притискат. Добре изработени са и прилягат удобно. Конструкцията им е проектирана да ограничава външните шумове. Това е и дизайнът на антифоните.

Beatsby Dr. Dre Solo HD са идеални слушалки за лаптоп. В каталога ни е представена една много добра реплика, която всеки редови потребител може да си позволи. Те също са проектирани така, че да заглушат всички странични шумове. Осигуряват изключително дълбок бас при изключително голям обем.

Ще ви зарадваме също с 5в1 и 8в1 слушалки без кабел. Това е перфектният мултимедиен вариант с висока чувствителност и силен мощен сигнал.Отличават се с професионален класически дизайн и невероятна лекота. Съвместими са с множество медии - телевизор, компютър, Gameplayer, DVD, CD, VCD, MP3 и др.

Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.