Замяна и връщане

Купувачът има възможност да върне или замени закупен артикул в 14-дневен срок от датата на получаване. В този случай, транспортните разходи за връщането на стоката се поемат от Купувача. 
За да се осъществи връщането или замяната на даден артикул е нужно при получаването му обратно от Търговеца, да е изпълнено, всяко едно от следните условия:

1. Оригиналната опаковка на стоката (ако има такава) да не е отваряна в т.ч. да не е нарушена целостта на поставените върху опаковката защитни стикери (ако има такива).
2. Потребителят предварително, да е уведомил Търговеца писмено на електронен адрес: sales@anderson.bg, или на телефон 0888774427,че желае да върне или замени с друг артикул/и закупената от него стока, като трябва да упомене:
а) причина за връщането – дефект или неудовлетвореност 
б) продукт или продукти, с които желае да подмени закупената стока
в) банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената за стоката цена. 
3. Стоката да бъде върната до офис на куриерска фирма Еконт, от която е била изпратена, за сметка на купувача.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, не се допуска отказ от покупка на следните стоки:

-Бельо;

-Бански

-Чорапи

-Козметика и/или продукти за лична хигиена

-Запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

В случай, че върнатите артикули отговарят на посочените по-горе условия Купувачът получава обратно заплатената за него сума по банков път в рамките на 7 (седем) работни дни.

При замяна, новите артикули се изпращат до Купувача след като вече закупените артикули бъдат доставени обратно на посочения по- горе адрес и е установено, че същите отговарят на посочените по-горе условия за връщане и замяна.

Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на гаранцията на производителя (ако такава е предоставена). Телефон за клиенти: 0888774427. Рекламираните стоки могат да бъдат изпратени с куриер за сметка на купувача до 24 (Двадесет и четири) часа след предварително известие от негова страна чрез телефонно обаждане на горепосочения телефон за клиенти или на клиентския ни е-мейл адрес: sales@anderson.bg

Продуктите трябва задължително да се върнат в същото състояние, в което са получени, в оригиналната опаковка ( ако има такава) и с всички етикети и изпратената от нас документация.