Душ слушалка с турмалин, пречистване и спа терапия

Душ слушалка с турмалин, пречистване и спа терапия

Модел: st639
Наличност: В наличност
10.00лв.
-+

Турмалинът е естествен източник на топлина и здраве. Ползването на продукти – ръкавици, чорапи, яки и други, които съдържат турмалин, действат терапевтично при различни заболявания и неразположения. Главно се подобрява локалното кръвообращение, укрепва се имунитета и се лекуват проблеми със ставите и студени крайници. Използването на турмалинов душ е още един начин да се възползвате от лечебните свойства на минерала. Слушалката за душ съдържа още органичен германий, който е обект на редица изследвания заради своите положителни ефекти за здравето.
В дръжката на душ слушалката са разположени кристали турмалин и германий, които при преминаване на водата неутрализират вредните вещества и подобряват лечебните й качества.

Пречиства, йонизира и филтрира водата

Единственото, което трябва да направите, е да монтирате слушалката на подвижния шлаух. Тя пасва на повечето модели душове, а стилната й визия я превръща в отлична част от интериора на банята. За да почувствате благотворното влияние на турмалина, не е нужно да правите нещо специално, просто пускате водата и се наслаждавате. Ако прецените, че трябва да се почисти, разглобявате, промивате кристалите, изсушавате ги на слънце или по друг начин, сглобявате и готово.

Ползи от продукта:

  • Подобрява кръвообращението
  • Противодейства на измръзвания и студени крайници
  • Ускорява метаболизма
  • Енергизира
  • Повишава съпротивителните сили на организма
  • Подобрява текстурата на кожата
  • Неутрализира вредните примеси във водата
  • Релаксира и подобрява съня

Съвети за употреба:

НЕ използвайте, ако сте прекарали инсулт, имате склонност към кръвотечения, с повишена телесна температура сте и имате сърдечно-съдови проблеми. При повишена склонност към алергии, моля, използвайте внимателно.

Продуктът НЕ е подходящ за бременни, кърмачки и деца.

Вече можете да закупите турмалиновата душ слушалка на още по-привлекателна цена. Тук в Ontime сме решени да ви помогнем да подобрите здравословното си състояние, да повишите защитните сили на организма си и да енергизирате тялото си по един напълно естествен начин. Възползвайте се от щедрата ни оферта, защото толкова ниски цени няма да откриете никъде.

Характеристики и свойства

Оригиналният турмалинов душ има редица лечебни и възстановителни свойства. Уникалният минерал, както повечето естествени минерали притежава собствена енергия, която лесно се свързва с човешкото тяло на енергийно ниво. Неслучайно влагането му в редица продукти цели на първо място енергизиране на болния.

Източната медицина се опира основно на факта, че болестите възникват поради отслабена енергетика, а към това твърдение се присъединяват и все повече представители на конвенционалната, западна медицина. Когато сте силно стресирани и физически изтощени не разчитайте на временни решения като кофеин, например. Вземете освежаващ и тонизиращ душ с Турмалин. Приливът на сили и ведрост ще ви шокира в началото.

Принципът на действие на този продукт е изключително прост, заради което той е гарантирано ефективен. В конструкцията (дръжката) на уникалната душ слушалка с Турмалин са вградени три вида естествени минерала, които са разновидности на Турмалина. В природата минералът се среща в широк спектър от цветове, всеки от които притежава собствени уникални способности да лекува.

Така например, бялата разновидност тук е представена под формата на енергизиращи топчета. Когато водата протича през тях, собствената им енергия се насочва навън и се включва в енергийната система на човека, прониквайки през порите на кожата и енергийните центрове/чакри.

Черната разновидност на Турмалина се среща често в природата. Тя е позната под наименованието Шерл и представлява негативно йонизирани минерални камъни. На нея се приписва свойството да детоксикира организма и да защитава от висока радиация, както и да укрепва опорно-двигателния апарат и мускулатурата.

Неслучайно при травми, износване на ставите, възпаления на костната система и мускулни спазми, се препоръчва обливане на цялото тяло с вода, преминала през душ слушалка с турмалинови топчета. Болките утихват мигновено, а с редовни процедури възпаленията отшумяват до пълно подобряване на състоянието.

Третата съставка на уникалната турмалинова слушалка за душ са инфрачервени минерални камъни. Лечебните свойства на инфрачервените лъчи са добре познати на лекари и физиотерапевти. Неслучайно много от професионалните уреди залагат именно на IR лъчистата енергия. Затоплящото действие на червените минерали се дължи на подобреното кръвоснабдяване на крайниците, кожата, костите и вътрешните органи.

За кого е подходящо решение?

Слушалката с Турмалин е ефективно лечебно средство, поради което може да се използва от болшинството хора при голям брой здравословни проблеми. Много подходяща за хора, страдащи от студени крайници, поради нарушено оросяване. Изключително ефективно решение при продължителен престой на открито през зимата с леки форми на измръзване.

Минералите, вложени в конструкцията на душа, поотделно и заедно, допринасят за подобряване състоянието на кожата и косата. С премахване на токсините, натрупани вследствие вредни навици, неправилно хранене и химикалите в атмосферата, се активира регенерацията на клетките. Душът, който вземате сутрин или вечер ще ви подмладява видимо, оказвайки влияние не само върху тялото, но и върху духа.

Важно: Поради свойствата на продукта да повишава кръвотворенето и преноса на кръв, не се препоръчва използването му от хора, застрашени от кръвоизливи. Консултацията с лекар преди употреба е задължителна за хората с хронични заболявания.

Вижте също: душ слушалки

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:15.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:14.00лв.
Побързайте! Остават още 88888880 продукт(и)! 20 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.