Борба с вредителите

Показване:
Подреждане по:
-34%
Kill Pest -  лампа против комари 12W
Kill Pest -  лампа против комари 12W
Лампите срещу комари са много ефективно решение за..
89.00лв. 59.00лв.
Magic Mesh - мрежа с магнитно закопчаване
Magic Mesh - мрежа с магнитно закопчаване
Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчав..
10.90лв.
Лампа против насекоми и комари
Лампа против насекоми и комари
Отърви се от досадните комари с унищожител Лампа з..
18.50лв.
Glue Board - капан за мишки
Glue Board - капан за мишки
Mouse & Rat Glue Board е продукт, който&n..
3.00лв.
Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest 30W
С наближаването на лятото все повече хора се сблъс..
55.00лв.
Устройство за борба с вредители Pest Reject Pro до 300кв.м
Електрическо устройство против вредители Pest Reje..
25.00лв.
Лампа против комари и насекоми Mosquito Killer
Инсектицидна нощна лампа против комари и всякакви ..
20.00лв.
Buzz Zapper - устройство против комари
Buzz Zapper - устройство против комари
Просто включвате в контакта и забравяте за досадни..
9.00лв.
Green Lock - гривна против комари (5 бр)
Green Lock - гривна против комари (5 бр)
Гривната против комари "GREEN LOCK" е широко изпол..
9.00лв.
Ултразвуков уред против гризачи и насекоми PEST REJECT
Pest Reject е нов и безопасен метод, който използв..
12.00лв.
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)

Този раздел ви предлага богат асортимент от ефективни средства за борба с вредителите. Тук ще откриете модерни методи за защита на затворените пространства и градинските площи от най-упоритите и неприятни натрапници. Не подценявайте нуждата от ефикасен пест контрол. Някои от целевите паразити, с които продуктите ни се справят успешно са преносители на едни от най-опасните заразни болести.

Методи за защита на затворените пространства

Помещенията във вашия дом трябва да бъдат с нужното ниво на хигиена, особено ако отглеждате малки деца. Не бива да допускате заселването на гризачи и паразити, защото те продължават да бъдат преносители на опасни заразни болести. В каталога ни ще намерите различни видове средства за справяне с мишки и плъхове – от лепкави капани до ултразвукови репелентни устройства.

Различните по вид и свойства продукти, представени в раздела, ви дават възможност да изберете удачно решение за вашите нужди и предпочитания. Бихте могли да прибегнете към по-хуманния начин – прогонване на вредителя, или пък да заложите на по-ефективния метод – неговото унищожаване.

Ултразвуковите устройства принадлежат към групата на репелентите. Това са средства за прогонване на целевия вредител, действащи хуманно, но ефективно. Те работят на базата на ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz. Ултразвуковите вълни атакуват нервната система на гризачи и някои насекоми, принуждавайки ги да напуснат мястото, където са се заселили.

Тези уреди са напълно безвредни за хора и домашни животни като кучета и котки. Те не могат обаче да се използват в жилища, където се отглеждат гризачи като морски свинчета и хамстери. Устройствата с ултразвуково въздействие са също напълно безшумни (действат извън звуковия спектър, доловим от човешкото ухо) и са минимален консуматор на електрическа енергия.

Победете комарите и хлебарките

Има няколко вида насекоми, които не бива да допускате в своя дом. Това са комарите и други кръвосмучещи насекоми като дървеници и бълхи. Те могат да бъдат особено опасни, пренасяйки вируси и други опасни инфекции. Не бива да допускате децата ви да бъдат хапани от този вид вредители, макар те да са еднакво агресивни и към възрастните.

За ефективна борба с дребните кръвопийци, ви е нужна правилна стратегия. Редно е да изберете репелентно или убиващо средство според вида на паразита. UV луминесцентните лампи са едно от най-добрите решения за справяне с комарите и мухите. С такава лампа ще си спестите нуждата да използвате препарати с краткосрочно действие, но с дълготрайна миризма.

Лампите с UV светлина имат предимството да действат както в затворени помещения, така и на открито. Срещу комарите можем да предложим също удобна персонална защита под формата на гривна, напоена в етерично масло. Гривните ефикасно отблъскват неприятеля, без по никакъв начин да вредят на човека. Подходящи са за малки деца и хора с алергии.

Защитете цветните си лехи и зеленчуковите градини

В раздела сме включили също средства за защита на полезните култури от подземните вредители. Соларните ни уреди срещу къртици, гризачи и сляпо куче са мощен репелент, чието действие се простира на голяма площ. С тях ще прогоните завинаги вредителите, които се хранят с корените на вашите насаждения.

Категория борба с вредители представя едни от най-новите разработки, отговарящи на утвърдените стандарти за качество и безопасност. Цените, на които ви предлагаме тези изключително важни продукти, са по джоба на всеки от нашите клиенти.