Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest 30W

Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest 30W

Модел: st794
Наличност: В наличност
55.00лв.
-+

С наближаването на лятото все повече хора се сблъскват с проблема с комарите и не само. Досадните насекоми са навсякъде. Ако търсите стабилна защита срещу тях, независимо дали за дома, офиса, търговските помещения, ресторанти, хотели, производствени площи и т.н., този модел е идеален за вас.

Лампата против комари е с големи размери и мощна синя светлина. Тя привлича насекомите, а напрежението ги убива. Моделът е безопасен за домашните животни и хората, разполага със стабилна изолация и може да се ползва на открито и закрито. Голяма лампа против комари не излъчва никакви вредни субстанции, химикали и няма нужда от поддръжка. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в електрическата мрежа.

За оптимални резултати я поставете на високо и възможно най-далеч от други източници на светлина, която може да отклони насекомото от лампата. Това е един екологично чист, ефективен, бърз и достъпен начин да се справите с комари, мухи и други летящи насекоми.

Предназначение и основни предимства

  • Мощна и ефективна
  • Голям размер
  • Подходяща за открито и закрито
  • Може да се ползва у дома, офиса, складове, производствени бази и т.н.
  • Лесно почистване
  • Без вредни емисии и консумативи
  • Безопасна за хора и домашни любимци

Характеристики:

  • Лампи луминесцентни 2х15W
  • Обхват 50-60 м2
  • Захранване 220V

Комарите, мухите и другите жилещи и кръвосмучещи насекоми са вероятно единственият недостатък на любимото на всички ни лято. С мощната лампа против комари Kill Pest, този проблем няма да ви тревожи. Предвид големия обхват на действие, това ефективно средство за борба с насекомите може да се използва не само в домашни условия, но и в големи търговски и обществени помещения.

Максимална безопасност на достъпна цена

Ние ви предлагаме голямата функционална лампа против комари на съвсем разумна цена. Предвид факта, че това е напълно окомплектован продукт, който не се нуждае от допълнителни консумативи за своята работа, цената му е наистина максимално изгодна. С еднократна малка инвестиция, вие получавате висококачествен уред с минимален разход на електрическа енергия. Това приспособление е със сигурност едно от най-изгодните средства за борба с насекомите.

Пълна безопасност

Голяма част от пестицидите и химикалите, използвани за прогонване и унищожаване на летящите насекоми са или опасни за здравето или отделят неприятна миризма. Както болшинството лампи против комари, така и мощният модел Kill Pest не отделя вредни токсични емисии в атмосферата. Той е отличното решение за борба с вредителите в затворени помещения, но може с огромен успех да се използва и на открито.

Благодарение на това, че е напълно безопасна, голямата електрическа лампа против комари и други летящи насекоми е единственото решение за помещения, в които пребивават малки деца, домашни любимци и болни възрастни хора. Именно тези групи потърпевши се нуждаят най-силно от ефективна и безопасна защита срещу кръвосмучещите и жилещи насекоми, затова уредът е особено подходящ за жилища, детски градини, болници и специализирани клиники.

Възможност за работа на открито

Най-големият проблем с комарите е именно на открито, като техните набези са способни да осуетят приятното време, прекарано сред природата. Огромно предимство на електрическите лампи против комари е възможността за работа на открито. Можете да вземете уреда със себе си на вилата или на къмпинг, за да избегнете неприятните срещи с опасните и крайно неприятни насекоми. Благодарение на него, приятните вечери на верандата или в двора на вилата са не само възможни, но и гарантирано спокойни.

Защо е задължително да разполагате с този уред?

Мощната и голяма електрическа лампа е защитно средство, необходимо на всеки дом, търговско помещение, заведение за приготвяне и сервиране на храна и болнично заведение. Тя има капацитет да предпази от нашествието на насекомите един солиден периметър, при това без да излъчва вредни емисии и застрашава живота и здравето на хора и домашни животни. Вече можете бързо, лесно и без никакъв риск да окажете сериозен отпор на насекомите, пренасящи опасни болести и зарази.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Сгъваема шатра 3 х 3 метра, здрава конструкция, хармоника
Сгъваема шатра тип хармоникаТелескопични кракаМета..
Специална цена:169.00лв.
Стара цена:200.00лв.
Спестявате:31.00лв.
3D декоративен панел, 290х19.5см, WPC1
3D декоративен панел за стени и тавани Размер на ..
Специална цена:21.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:8.00лв.
Клещи за връзване на лозя, цветя, домати + Лента 2бр + Телчета
Клещи за връзване Клещи за връзване са подходящ..
Специална цена:35.00лв.
Стара цена:59.00лв.
Спестявате:24.00лв.
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
299.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi, 4 частин
Гранитен комплект чайници Famipa Незалепващо 4-сл..
60.00лв.
Тенджера под налягане Royal Pressure 10 литра
Тенджера под налягане Royal Pressure литра е точно..
Специална цена:89.00лв.
Стара цена:139.00лв.
Спестявате:50.00лв.