Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest 30W
-25%

Голяма и мощна лампа против комари Kill Pest 30W

Модел: st794
Наличност: В наличност
Специална цена:45.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:15.00лв.

Опции

-+

С наближаването на лятото все повече хора се сблъскват с проблема с комарите и не само. Досадните насекоми са навсякъде. Ако търсите стабилна защита срещу тях, независимо дали за дома, офиса, търговските помещения, ресторанти, хотели, производствени площи и т.н., този модел е идеален за вас.

Лампата против комари е с големи размери и мощна синя светлина. Тя привлича насекомите, а напрежението ги убива. Моделът е безопасен за домашните животни и хората, разполага със стабилна изолация и може да се ползва на открито и закрито. Голяма лампа против комари не излъчва никакви вредни субстанции, химикали и няма нужда от поддръжка. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в електрическата мрежа.

За оптимални резултати я поставете на високо и възможно най-далеч от други източници на светлина, която може да отклони насекомото от лампата. Това е един екологично чист, ефективен, бърз и достъпен начин да се справите с комари, мухи и други летящи насекоми.

Предназначение и основни предимства

  • Мощна и ефективна
  • Голям размер
  • Подходяща за открито и закрито
  • Може да се ползва у дома, офиса, складове, производствени бази и т.н.
  • Лесно почистване
  • Без вредни емисии и консумативи
  • Безопасна за хора и домашни любимци

Характеристики:

  • Лампи луминесцентни 2х15W
  • Обхват 50-60 м2
  • Захранване 220V

Комарите, мухите и другите жилещи и кръвосмучещи насекоми са вероятно единственият недостатък на любимото на всички ни лято. С мощната лампа против комари Kill Pest, този проблем няма да ви тревожи. Предвид големия обхват на действие, това ефективно средство за борба с насекомите може да се използва не само в домашни условия, но и в големи търговски и обществени помещения.

Максимална безопасност на достъпна цена

Ние ви предлагаме голямата функционална лампа против комари на съвсем разумна цена. Предвид факта, че това е напълно окомплектован продукт, който не се нуждае от допълнителни консумативи за своята работа, цената му е наистина максимално изгодна. С еднократна малка инвестиция, вие получавате висококачествен уред с минимален разход на електрическа енергия. Това приспособление е със сигурност едно от най-изгодните средства за борба с насекомите.

Пълна безопасност

Голяма част от пестицидите и химикалите, използвани за прогонване и унищожаване на летящите насекоми са или опасни за здравето или отделят неприятна миризма. Както болшинството лампи против комари, така и мощният модел Kill Pest не отделя вредни токсични емисии в атмосферата. Той е отличното решение за борба с вредителите в затворени помещения, но може с огромен успех да се използва и на открито.

Благодарение на това, че е напълно безопасна, голямата електрическа лампа против комари и други летящи насекоми е единственото решение за помещения, в които пребивават малки деца, домашни любимци и болни възрастни хора. Именно тези групи потърпевши се нуждаят най-силно от ефективна и безопасна защита срещу кръвосмучещите и жилещи насекоми, затова уредът е особено подходящ за жилища, детски градини, болници и специализирани клиники.

Възможност за работа на открито

Най-големият проблем с комарите е именно на открито, като техните набези са способни да осуетят приятното време, прекарано сред природата. Огромно предимство на електрическите лампи против комари е възможността за работа на открито. Можете да вземете уреда със себе си на вилата или на къмпинг, за да избегнете неприятните срещи с опасните и крайно неприятни насекоми. Благодарение на него, приятните вечери на верандата или в двора на вилата са не само възможни, но и гарантирано спокойни.

Защо е задължително да разполагате с този уред?

Мощната и голяма електрическа лампа е защитно средство, необходимо на всеки дом, търговско помещение, заведение за приготвяне и сервиране на храна и болнично заведение. Тя има капацитет да предпази от нашествието на насекомите един солиден периметър, при това без да излъчва вредни емисии и застрашава живота и здравето на хора и домашни животни. Вече можете бързо, лесно и без никакъв риск да окажете сериозен отпор на насекомите, пренасящи опасни болести и зарази.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.