Декинг плочки за под WPC 30 х 30см

Модел: ta167
Наличност: В наличност
Специална цена:6.50лв.
Стара цена:13.00лв.
Спестявате:6.50лв.

Опции

Червен
Светло сив
Черен
Тъмно сив
-+

WPC плочки

За дома и градината

Размер 30 х 30см

Вътрешен и външен монтаж

Тегло: 1,3кг

Подложка: Да

Височина на плочка: 2см с подложката

Много здрави и издръжливи

Устойчиви на всякакви външни атмосферни условия

Клик система за бърз и лесен монтаж

Вътрешен и външен монтаж

UV устойчивост - цветовете се запазват

Устойчивост на мухъл и плесен

Устойчивост на вода и сол

Разноонразни начини на подреждане и групиране на цветовете

Без нужда от поддръжка

100% екологични: материал пластмаса и WPC (полимерен дървесен композит)

Цената е за 1 бр плочка 30 х 30см

Все повече хора решават да облицоват подовете на открити тераси и веранди с декинг плочки. Те са иновативно решение, което предлага множество предимства, независимо дали се използва в открити или затворени пространства. Най-важният плюс на този облицовъчен материал е съотношението цена – качество. С малка инвестиция, вие можете да направите обитаеми и уютни функционалните пространства и местата за отдих във вашия дом.

Какво представляват декинг плочките?

Decking плочките са готова за използване система, проектирана за покриване на гладки и равни подове – най-често завършени на ниво циментова замазка. По правило те се продават под формата на квадрати с различна големина и се изработват от различни материали – дърво, композит или дори камък. Най-бюджетното и удобно за използване решение са настилките от WPC. Те са проектирани да се захващат лесно, създавайки безшевна и издръжлива повърхност.

Едно от основните предимства на готовия декинг за под е неговата гъвкавост и универсалност. Плочките могат да бъдат инсталирани практически навсякъде - от вътрешни дворове и балкони до бани и кухни. Тази гъвкавост ги прави отличен избор за собствениците на жилища, които искат да обновят жилищните си пространства, като избегнат проблемите при обширните строителни работи.

Наред с многобройните им предимства, плочите за подова облицовка са невероятно лесни за инсталиране, тъй като изискват минимум инструменти и опит. За разлика от традиционните подови настилки, които обикновено изискват професионален монтаж, декинг плочките могат да бъдат положени от собствениците на жилища самостоятелно, спестявайки и време, и пари.

Издръжливостта е друга ключова характеристика на подовите decking плочи. Независимо дали са направени от твърда дървесина, композит или камък, те са създадени да издържат на природните стихии и тежкия пешеходен трафик. Това ги прави идеални за външни зони, изложени на дъжд, сняг и слънчева светлина, както и за вътрешни пространства с голям трафик като входове и коридори.

Струва си да изберете нашия декинг за двор, заради отличните дренажни свойства на една такава система. Плочките са идеални за зони, предразположени към натрупване на влага. Пролуките между тях позволяват на водата да се оттича свободно, предотвратявайки натрупване и потенциални щети. Тази функция е особено полезна за външни тераси и вътрешни дворове, където дъждовната вода може да се натрупа, ако не е създаден подходящ наклон.

Естетика и лесна поддръжка

По отношение на естетиката, декинг плочките се предлагат в широка гама от цветове, шарки и текстури, за да отговарят на всяко потребителско предпочитание. Независимо дали предпочитате селския чар на естественото дърво или елегантния вид на композитните материали, има опция за подово покритие, което да допълни стила на вашето открито или жилищно пространство.

Поддръжката на този вид подово покритие е максимално лесна и проста. За разлика от традиционния дървен декинг, който изисква редовно боядисване и запечатване с лак, повечето декинг плочки, въпреки ниската им цена, са проектирани да не изискват особена поддръжка. Просто почистване или измиване с маркуч обикновено е всичко, което е необходимо, за да изглеждат свежи и чисти.

И накрая, WPC декингът е екологичен. Много производители използват екологично чисти материали при производството, което прави тази настилка по-добра алтернатива на традиционните подови покрития. Освен това, тъй като са модулни, те могат да се използват многократно, както и да бъдат лесно преназначени или рециклирани в края на техния живот, което допълнително намалява тяхното въздействие върху околната среда.

Особености на материала – какво е WPC?

Материалът, от който са изработени нашите декинг плочи, е основната причина за широката им популярност в световен мащаб. Той присъства в самото наименование на продукта, така че почти винаги плочите биват обозначавани като WPC. Този термин се появи съвсем отскоро на пазара на строителни продукти у нас, поради което е все още слабо познат на масовия потребител.

WPC е абревиатура на наименованието „Wood-plastic composite”, което в превод от английски означава „Дървесно-пластмасов композит”. На някои места материалът се посочва като „Дървесно-полимерен”. И в двата случая името обозначава точно химичния и структурен състав на подовата настилка.

Дървесно-пластмасовият композит (WPC) е материал, направен от смес от естествени дървесни влакна и термопласти, обикновено полиетилен, полипропилен или PVC. Тази комбинация води до създаването на универсален, издръжлив и екологично чист материал, придобил популярност в различни индустрии, включително производството на влагоустойчиви декинг плочки за градина.

WPC плочките предлагат няколко предимства, които ги правят отличен избор за външна подова настилка:

  • Естествен външен вид: Въпреки че са в голяма степен композитен материал, WPC декингите често много наподобяват външния вид на естественото дърво.Тази натурална естетика добавя топлина и характер към външните пространства, като ги прави визуално привлекателни и уютни;
  • Здравина и дълъг експлоатационен живот: WPC плочите са много издръжливи и устойчиви на гниене, деформации и увреждане от насекоми, които са често срещани проблеми с традиционните дървени декинги.Тази издръжливост гарантира по-дълъг живот на вашия декинг за градина, намалявайки необходимостта от честа подмяна и ремонти;
  • Ниски изисквания за поддръжка: За разлика от дървения декинг, който изисква редовно оцветяване и запечатване /лакиране, за да поддържа добрия си външен вид и структурна цялост, покритията от дървесно-пластичен композит изискват минимална поддръжка.Те могат лесно да се почистват със сапун и вода и не се раздробяват или напукват с времето;
  • Устойчивост на влага: всяка една декинг плочка wpc е по своята същност устойчива на влага. Това прави въпросната облицовка идеална за използване на открито в зони с висока влажност или на места, които ще бъдат често излагани на дъжд и сняг.Самата устойчивост на влага помага за предотвратяване на изкривяване, подуване и развитие на мухъл, гарантирайки дълготрайността на подовото покритие.

В същото време панелите от wpc са екологично решение, поради факта, че се произвеждат от от рециклирани материали, като регенерирани дървесни влакна и рециклирана пластмаса. Чрез използване на рециклирани материали и намаляване на търсенето на необработени суровини, WPC допринася за усилията за намаляване на отпадъците и въздействието върху околната среда.

Универсални и лесни за инсталиране

Декингите във вид на квадратни пана се предлагат в разнообразие от цветове, покрития и стилове, което позволява персонализиране, така че да отговарят на различни дизайнерски проекти и разбирания за екстериорна естетика. Независимо дали възпроизвеждат външния вид на екзотична твърда дървесина или предлагат по-модерни дизайни, плочките ВПЦ осигуряват гъвкавост при създаването на външни настилки.

Решавайки да закупите WPC декинг за двор, заради по-изгодната му цена, вие пестите не само от общата стойност на продукта, но и една немалка сума, необходима за професионално инсталиране. Плочите са проектирани за лесен монтаж, тъй като дизайнът им включва клик система заключване, която значително опростява процеса на полагане. Лекотата на монтажа ги прави практичен избор както за любителите на проекти тип „направи си сам“, така и за професионалните монтажници.

Купете изгодно от нас!

Ако оперирате със скромен бюджет, но искате да покриете подовете на веранди и открити тераси със здраво и красиво подово покритие, поръчайте евтин декинг при нас. Моделът ta167 е висококачествен продукт, който при правилна инсталация, ще ви служи добре в продължение на години, включително при използването му на открито.

Посочената за конкретния декинг цена е валидна за една плоча с размери 30 х 30см. Големината на плоскостите е внимателно обмислена, така че с малък брой от тях да се покрият големи пространства, но в същото време да могат при реденето да се получат интересни шарки и дизайни. Избирайки определена посока на поставяне на плочите, можете да постигнете класически или нетрадиционен дизайн на подово покритие.

Нашите евтини декинг плочки се предлагат в разнообразие от цветове, така че да се впишат отлично в околната обстановка. Можете да изберете един от следните цветови варианти: тъмно/светло сиво, черно или червено. Бихте могли също да комбинирате цветове, за да получите още по-ефектна и уникална подова настилка.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.