Електрическа сушилня за дрехи Innovagoods 1000W, две нива, колела

Модел: sz0885
Наличност: Out Of Stock
129.00лв.
-+

Характеристики:

 • Материал: ABS и PP
 • Неръждаема стомана
 • Полиестерно влакно
 • Цвят: Светло сив
 • Електрическа сушилня за дрехи
 • Тих режим на работа
 • Подвижна сушилня
 • Лесна за пренасяне и съхранение
 • Удобна, лесна и безопасна употреба
 • Защита от прегряване
 • Температура max.: 70 ºC
 • Антибактериална
 • Стерилизира дрехите
 • Елиминира миризми
 • Макс. носещо тегло: 15 кг.
 • Таймер: 30-180 мин.
 • Автоматично спиране
 • Колела: 4 броя
 • Въртене на 360º
 • Заключване за безопасност
 • Защитен външен калъф: Затваряне с цип
 • Включва: 6 скоби за закачалки/ Инструкции за сглобяване
 • Голям капацитет и стабилност
 • Подходяща за всички видове облекла
 • Бързо сушене, пести време и усилия
 • Тип щепсел: F
 • Дължина на кабела: 160 см.
 • Мощност: 1000W
 • AC In: 220-240 V / 50 Hz
 • Прибл. размери: 70 x 150 x 45 см.

Опаковка и ръководство на 24 езика: английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, холандски, полски, унгарски, румънски, датски, шведски, финландски, литовски, норвежки, словенски, гръцки, чешки, български, хърватски, словашки, естонски, руски, латвийски

Мобилна електрическа сушилня за дрехи е това, което липсва във вашия дом, за да се радвате на удобство, чисто и сухо пране и повече свободно време. Ако не можете да си позволите сушилна машина или комбиниран битов уред, InnovaGoods ви предлага страхотно решение. Това приспособление е спасително решение и за собствениците на апартаменти, които нямат възможност да сушат прането си на открито през топлите месеци.

Иновация, която съчетава предимствата на преносимата сушилка и стационарния уред

Сушилните машини присъстват в много съвременни домове, но те все пак не са универсално решение, което всеки може да си позволи. Цената на такъв уред не е по-джоба на всяко средно българско домакинство, а понякога просто малката квадратура на жилището не позволява такъв лукс. Какво е решението? Металните конструкции за сушене на дрехи и спално бельо са един доста удобен и евтин вариант.

Минус на сушилките със сгъваема конструкция е обаче дългото време, необходимо за изсъхване на дрехите. Испанската компания InnovaGoods реши да съчетае предимствата на двете разработки за сушене на пране – компактност и преносимост с бързината на горещия въздух. Резултатът е преносима сушилня за дрехи на ток.

Тук имаме леко метално съоръжение, което позволява дрехите да се сушат на две нива. По този начин се увеличава както капацитетът, така и функционалността. В най-долната точка на конструкцията е монтиран електрически нагревател. Той отделя горещ въздух с максимална температура 70⁰, а вентилаторът, вграден в модула, го разпределя равномерно във вътрешността.

При създаването на тази електрическа сушилня са елиминирани недостатъците на двата типа сушилни. Благодарение на постоянната циркулация на топъл въздух в затвореното пространство, дори най-плътните тъкани изсъхват в рамките на час - час и половина. В този случай обаче е изключено неприятното намачкване на дрехи, спално бельо, завеси и др., тъй като те биват окачени на закачалки или на прътите на сушилнята.

Лесно преместване и стабилно фиксиране

Благодарение на 4 маневрени колела в основата, производителят създаде лесно преносима електрическа сушилня за дрехи, която можете да поставите в банята или в което и да е друго помещение на дома си. Колелата са изработени от здрава ABS пластмаса и всяко от тях може да се върти на 360 градуса. Това дизайнерско решение ви позволява да маневрирате между мебелите и в тесни участъци с нужната лекота.

За да се гарантира безопасността, всяко колело е снабдено със стоп механизъм, който го заключва и не позволява самостоятелно изместване на уреда. Така не само дрехите ви са защитени, но и самото съоръжение, както и обзавеждането в помещението. Стабилното закрепване е от значение за ефективността на работа на вашия преносим електрически сушилник за дрехи.

Изключително тих вентилатор

Една голяма част от работата на сушилнята се осъществява от вентилатора, който осигурява непрекъсната циркулация на топлия въздух. Обикновено вентилаторите са шумни и консумират твърде много електрическа енергия. Производителят на тази портативна сушилня за дрехи е инсталирал тих и икономичен вентилатор, за да се радвате на максимален комфорт.

Можете да сушите прането, докато гледате телевизия или си почивате, без страничните шумове да ви притесняват по никакъв начин. Уредът не би могъл да стресира домашните ви любимци, нито пък да нарушава съня на болни хора и малки деца. Високите децибели са често причина да се откажем от услугите на иначе много полезни уреди за бита.

Нагревателят, който суши вашето пране, е оборудван с таймер и термостат. Термостатът ви позволява да настроите желаната температура според вида на материите и тяхната плътност. Фините копринени и синтетични тъкани не понасят силно нагряване, но има платове, които не страдат от горещината и съхнат по-бавно. Тях може да сушите на най-високите градуси.

Таймерът е огромно удобство за домакините и той присъства в почти всеки вид битова техника. Този сушилник за дрехи с нагревател ви дава възможност да настроите времето за сушене, според степента на влажност и вида на платовете. Благодарение на това важно устройство ще имате представа точно след колко време прането ви ще е напълно сухо.

Както при повечето електрически сушилни за дрехи, и тук програмираното от ползвателя време за работа осигурява комфорт в съчетание с безопасност. Тъканите са предпазени от прекомерно изсушаване, а уредът от прегряване. Рискът от токов удар и пожар е елиминиран. Можете спокойно да извадите прането от пералнята, да го оставите да се суши и да отидете на работа.

Идеално решение за семейства с малки деца – не заема много място

Отглеждането на дете е свързано с нуждата от често пране. Децата, особено в най-ранна възраст, се цапат повече, отколкото майките биха желали, затова е важно винаги да има на разположение дрешки за преобличане. Електрическата сушилка InnovaGoods 1000W е надежден помощник в грижата за детето.

Благодарение на това просто устройство, можете да сушите бебешките дрешки, завивки и хавлии за много по-кратко време от необходимото за изсъхване на простора. Ако не разполагате с конвенционална машина или с комбинирана пералня машина, това е най-доброто решение.

Цената на преносимата електрическа сушилка за дрехи е повече от достъпна, така че средствата, нужни за отглеждането на дете няма да бъдат ограничени, заради покупката на скъпа битова техника. Разходите ви за електричество също няма да нараснат значително, дори ако използвате сушилката ежедневно. За разлика от конвенционалните сушилни, тази не се налага да бъде включена към ВиК инсталацията.

Свободното пространство в едно малко жилище е химера, особено когато в него се отглеждат деца. Електрическият сушилник за дрехи с вентилатор, който ви предлагаме, не заема много място. Разглобява се лесно, благодарение на което предлага лесно и удобно съхранение.

Допълнителен плюс на съоръжението е, че дрешките на децата ви ще бъдат не само идеално изсушени (без намачкване), но и стерилизирани. Можете да осигурите най-добрата грижа на децата си за съвсем малка сума пари.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:15.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:14.00лв.
Побързайте! Остават още 88888880 продукт(и)! 20 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.