Чипове за покер 100 броя и 2 тестета карти

Чипове за покер 100 броя и 2 тестета карти

Модел: st845
Наличност: В наличност
22.00лв.
-+
Ако се смятате за хазартен тип, обичате да играете със залози, и изпитвате удоволствие и тръпка от това или просто обичате да се съревновавате с приятелите си, докато се забавлявате то покерът е вашата игра!
Представяме Ви този покер комплект със 100 чипа и 2 тестета карти, с който ще можете да се забавлявате всеки ден в дома си.

Постоянно забавление и развиване на ума!

Подходяща игра за събирания и бирени партита. Може да бъде играна от 2-ма до 22-ма човека. Това е древна хазартна игра, която е най-популярна в света на картите и до днешен ден е най-предпочитана в казината.
Можете спокойно и удобно да я играете в дома си с този комплект. Да съберете семейството за да се позабавлявате заедно, да поканите приятели и докато пиете любимото си пиво играта да покаже, кой ще черпи следващия път.С играта не само, че ще се забавлявате, но и ще тренирате ума си, ще се научите да преценявате бързо ситуацията и да взимате решения. Състезателния елемент на играта от своя страна държи всички участници под напрежение и вдига адреналина им, също като при другите спортни игри.
Комплектът е подходящ за подарък за деца над 10 години и възрастни, без значение от пола. Еднакво предпочитана игра от жени и мъже!

Комплектът включва:

  • 100 x Професионални покер чипа
  • 2 x Тестета карти
  • 1 x Специален Dealer чип
  • 1 x Метална кутия за съхранение на комплекта
  • Важно:Подходящ за деца над 10 годишна възраст!
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър