Здраво водоустойчиво тиксо FLEX TAPE

Здраво водоустойчиво тиксо FLEX TAPE

Модел: sv418
Наличност: В наличност
9.00лв.
-+

Водоустойчива лента Flex Type е изключително полезна за дома, работилници, производства и навсякъде, където е нужно качество, бързина и стабилност. Тиксото представлява гумирана, водоустойчива лента, която е с дебела и гъвкава конструкция. Осигурява силна фиксация и може да се ползва при ремонт на басейни, аквариуми, водопроводни тръби, парни инсталации, дори лодки и покриви, както и много други.

Нужно е само да отрежете и да залепите. Това е всичко! Лентата ще остане там, докато не я премахнете. Изключително стабилна е при ползване под вода и не се отлепва с времето.

Край на купуването на нов басейн всяка година, защото старият се е спукал. Едно парче Flex Type и ще се радвате на разхлаждане цяло лято. Може да залепите дори дъното на лодката! Течащо парно? Няма проблем. Отличен помощник на всеки майстор или за домашна употреба. Спестява време и средства за скъпи ремонти и подмяна на повредената вещ.

Материалът, от който е произведена лентата е подходяща за използване целогодишно независимо от температурата навън. Може да изолира вода, въздух, спира влагата и предлага удобство.

Ползи и предимства

  • Може да се ползва дори под вода
  • Силно залепване
  • Подходящ за всякакви материали
  • Може да се използва в екстремни климатични условия
  • Лесна употреба
  • Размери: дължина – 152 см, ширина на ролката – 10 см.

Рано или късно градинският инвентар и водопроводните тръби излизат от строя. Понякога нямаме време да заменим спуканият детайл с нов, а течовете налагат бърза реакция. В такива случаи е добре да имате под ръка водоустойчиво тиксо. То ще ви позволи да си поемете глътка въздух и да планирате на спокойствие подмяната на повредения компонент.

Удължете живота на повредените предмети

Проблемите с течовете са логичното следствие от износването на някои детайли. Тиксото Flex Tape е с изключително ниска цена, затова си заслужава да го имате под ръка, вместо да чакате авариите да се стоварят на главата ви. Изключително здравата водоустойчива лента трябва да присъства във всеки дом, а също и във всеки автомобил.

С нейната помощ ще можете да реагирате бързо при всяка авария, така че да можете да следвате предварително начертания си план. Тиксото покрива плътно отвори с всякаква големина – от миниатюрни цепнатини до видими с просто око дупки. Предвид факта, че лепенката е мека и гъвкава, тя може да се използва на дори тесни и трудно достъпни места.

С Флекс Тайп ще си спестите пари, защото ще можете да продължите да използвате повредените приспособления по обичайния начин. Пластмасови кофи, градински маркучи, водосточни улуци и дори тръби на отоплителни и ВиК системи. Имайте предвид, че тиксото не е дълготрайно решение за инсталации с високо налягане на водния дебит.

Характеристики на продукта

Flex Type върши чудесна работа поради своята структура. Този уникален продукт е произведен от специални материали, комбинация от полипропилен и предварително разтопено лепило. Получената лента прилепва перфектно към повърхностите и елиминира течовете. Отново напомняме, че лепенката няма да може да реши проблеми с пробойни в участъци със силен напор на водата.

Максималното натоварване, което материалът може да издържи, не трябва да надвишава 50 килограма. В повечето случаи това е напълно достатъчно, поне до момента, в който можете да извършите смяна или основен ремонт на повредената част. Тиксото е помощно средство за спешни случаи. То ще ви спести пари, предпазвайки обзавеждането в дома ви от повреждане вследствие на бликналата вода.

Този продукт се предлага под формата на ролка с дължина 1.5м и широчина: 20см. Това количество ще ви стигне за няколко поправки, което отново доказва, че цената на лепенката е наистина супер достъпна. Специалният гумиран гръб на лентата ѝ позволява да се впише отлично в участъци с всякаква форма и структура.

Можете да залепите меки надуваеми лодки, дюшеци и играчки, както и предмети с твърда структура – PVC тръби, пластмасови и стъклени съдове. Тиксото издържа дълго, дори ако залепеният участък е изцяло под вода. Благодарение на специалната му формула, това здраво тиксо може да покрива, лепи, свързва и запечатва буквално всичко.

Предимства на супер здравата водоустойчива лента

Залепящата лента за отстраняване на течове активно набира популярност. Всичко това се дължи на редица нейни предимства, на които си струва да обърнем специално внимание. На първо място, е цената, която всеки може да си позволи. След това трябва да изтъкнем универсалното приложение на това уникално средство за бързи ремонти.

Другите не по-малко важни плюсове на FLEX TAPE включват:

  • Ремонт във водна среда. Структурата на продукта ви позволява да премахнете пробойни дори под вода. Подобна възможност може да ви помогне, когато сте в надуваема лодка. Тиксото бързо ще реши проблема, а вие ще можете да продължите напред към целта си;
  • Надеждно закрепване. Независимо от материала, лепящата лента прилепва добре към всеки повреден детайл, така че той да може да изпълни възложената му задача. Важно е обаче да не се надвишава максимално допустимото натоварване;
  • Грапавите повърхности не са проблем. Лепенката съответства на повърхността, дори ако е гофрирана или има ъгли. Благодарение на висококачественото лепило и неговата еластичност, универсалното тиксо за вода прилепва плътно към повърхността на материала;
  • Икономия на средства. Ако големият надуваем басейн на децата ви се спука или надуваемата ви лодка, покупката на ново съоръжение ще ви излезе доста солено. Недостигът на пари в конкретния момент не е причина да се лишавате от любимите си удоволствия и важните приспособления, без които животът ви няма да е така удобен.

Няма ограничения за начина на използване на водоустойчивата Flex Tape лента. Тя може да се използва върху горещи и студени повърхности, мокри и сухи и дори под вода. Лентата незабавно запечатва водата, въздуха и влагата, за да създаде супер здрава, гъвкава, водонепропусклива бариера.

Тази уникална лепенка е UV устойчива, екологично чиста и има широк температурен диапазон. Това позволява да се използва при екстремни метеорологични условия. Това е напълно безопасен продукт, с който можете да запечатвате дори съдове за съхранение на храна и вода. В състава на продукта няма VOC и други опасни за здравето вещества.

Съвети за правилна употреба:

Изключително здравата лента Flex Tape трябва винаги да обхваща докрай процепите или отворите, които искате да запечатите. Винаги вземайте парче, което е по-голямо от повредения участък. Лепенката работи най-добре, когато краищата ѝ стъпват върху здрава основа.

Световноизвестното водоустойчиво тиксо Flex Tape се нуждае от поне 24 часов интервал, за да се свърже напълно със залепената повърхност. Ако е възможно, осигурете му тази времева опция. Винаги използвайте остри режещи инструменти, за да отрежете нужната ви дължина. За разлика от други скоч лепенки, този гъвкав адхезив не може да се къса с ръце. Силата му се крие именно в невероятната му здравина.

Удачно е да използвате дървена или пластмасова шпатула, за да изведете навън въздушните балончета, образувани при залепянето на водоустойчивата Флекс тейп лента. Това ще подобри адхезията и ще удължи живота на ремонтирания детайл. За да премахнете лепенката, използвайте специалния Adhesive Remover на същата марка.

Продуктът, който ви предлагаме е с черен цвят.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.