Коледни лампички с контролер за управление Star Shower Tree Dazzler

Коледни лампички с контролер за управление Star Shower Tree Dazzler

Модел: sv390
Наличност: Out Of Stock
33.00лв.
-+

ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ, КОИТО НЕ ПРЕЧАТ НА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ЛАМПИЧКИТЕ! 

Създаването на коледно настроение у дома или пък в офиса не е толкова трудно. Нужни са малко зеленина, блясък и разбира се – лампички. Ако се сещате с неприязън за онази чанта с омотаните кабели и падналите крушки, може би е време да смените модела. Предлагаме ви изключително ефектни, лесни за поставяне и издръжливи коледни лампи - Star Shower Tree Dazzler.

Просто промушвате ринга през върха на елхата и спускате надолу лампичките. Без оплитане, без нерви и тичане в последния момент за поредните заместители. Моделът разполага с дълъг захранващ кабел и удобен контролер. Може да изберете между три режима на светене, за да направите празниците незабравими и много топли.

Насладете се на светли празници, повече време за близките и уютна атмосфера с Star Shower Tree Dazzler. Тя ще огрее вашата елха с цели 64 енергоспестяващи LED лампи. Цветът на кабелите пасва отлично на зеленината на елхата, за да създаде още по-красив и естествен ефект. И след като вече сте се погрижили за украсата, време е да видите какво ще остави Дядо Коледа под елхата за вас.

Ползи и предимства

  • Лесни за употреба
  • Без оплитане
  • Енергоспестяващи LED лампички
  • Подходящи за дома и офиса;
  • Избор между три режима на работа
  • Устойчиви материали
  • Празнично настроение
  • Подходящи за дръвчета до 230 см
  • 16 различни цвята
  • 48 лампички

Аранжирането на коледната украса е съпроводена с изключително приятни емоции, а традиционните търговски предложения отдавна са допълнени от модерни продукти с високотехнологична структура. Класическият елемент на празничната украса –  естествената коледна елха, често се замества успешно от изкуствени коледни дръвчета, а гирляндите срещат своя подобрен вариант в лицето на блестящите коледни лампички.

Създаването на коледна атмосфера  у дома и на работното място крие съществени разлики- украсата на обществените сгради се извършва с доста забързано темпо и елхата често е заместена от еловите клонки, отделни декоративни елементи, или е създадена изцяло от красиви коледни лампички. Специалните осветителни крушки осигуряват достатъчно количество от празничния блясък, характерен за Коледа, и намират приложение навсякъде. Освен това, качествените продукти са изработени с устойчива технология, която гарантира п дългогодишната им употреба. 

Сред страхотната коледна украса в каталога ни се открояват специалните коледни лампички за елха Star Shower Tree Dazzler. Комплектът се състои от 64 висококачествени LED крушки, равномерно разположени върху дълъг кабел, които впечатляват с плътна и изключително ярка светлина. Светодиодните осветителни тела се отличават с характерен естествен цвят на светлинния поток, който се доближава до дневната слънчева светлина. Цветът на лъчението е абсолютно непроменлив по време на целия експлоатационен живот на продукта, който не се нуждае от никаква допълнителна поддръжка.

Приложението на този вид осветителни тела е изключително разумен вариант за изработката на прожектори и празнично осветление - всички коледни лампички с диодни крушки осигуряват мощен и невероятно ефектен блясък, който е едно от най-важните условия за създаване на празнична коледна атмосфера. Освен е са изключително атрактивни, LED лампичките се отличават с устойчивост и дълготрайност, а едновременно с това предлагат и спестяване на значително количество разходи за електроенергия. Комплектът в каталога ни съдържа лампички със сферична форма и доста по-голям диаметър, в сравнение със стандартното коледно осветление.

Продуктът е предназначен за създаване на изискана коледна обстановка и е страхотен избор както за дома и офиса ви, така и за украса в луксозни търговски центрове, административни сгради и елегантни  заведения. Съчетанието на лампичките с естествена коледна елха е изключително ефектно и подчертава цветовете на украсата по неповторим начин, но те са подходящи и за опасване на всякакви други повърхности. 

Star Shower Tree Dazzler не изключва възможността да използвате гирлянди и разнообразни декоративни детайли- елхата никога няма да изглежда прекалено претрупана, тъй като продуктът е проектиран с възможност за промяна на цели 16 цвята. Вие можете да ги адаптирате съобразно декоративните орнаменти на елхата, или в зависимост от интериора на помещението, ако им намерите приложение върху фасадата на някоя стена. Ярките цветове са подходящо решение за украса на интериорни мебели, врати и стени в големи обществени обекти, а белите нюанси предлагат класическа коледна визия и изглеждат прекрасно върху висока елха. 

Комплектът цветни коледни лампички в разнообразни нюанси се отличава и със специална опция за създаване светлинни ефекти. Специалният контролер за управление, разположен в крайните сантиметри на захранващия кабел, променя цветовата гама на продукта и настройва три различни варианта на осветяване. С помощта на трите бутона, монтирани върху малкото дистанционно управление, вие имате възможност да създадете пъстър коледен блясък в захарни цветове, режим от осем редуващи се цвята или премигваща украса от всички цветове на дъгата- върху контролера е обяснено, как определеният брой натискания на всяко копче променя нюансите и работния режим на декоративните лампички.

Комплектът Star Shower Tree Dazzler е идеалният вариант за коледна украса, но и за празнична декорация по всяко време на годината. Той е изключително подходящ за създаване на уютна атмосфера в изискани заведения, при различни специални поводи. Мултифункционалният продукт е наличен само в нашият онлайн магазин за коледни лампички, където можете да откриете и всякаква разнообразна декорация за дома. 

Конструкцията на ефектните LED лампички за украса изключва възможността от заплитане на захранващия кабел, и увреждане на осветителните тела. Крушките са със сравнително голям размер и са разположени на равни разстояние едно от друго, така че съхранението им няма да е съпътствано с объркан кабел и счупени лампички. Поставянето върху коледното дръвче също се извършва доста бързо и лесно, а размерите на лентата са подходящи за украса на коледна елха, висока до 2.30 м. Комплектът разполага със специален пръстен, който се промушва през върха на елхата и лампичките просто се спускат свободно надолу.

Star Shower Tree Dazzler са изключително елегантни и атрактивни коледни лампички за елха, които се предлагат в онлайн магазина ни само сега, на невероятно изгодна цена. Възползвайте се от прекрасната възможност и си осигурете дълготрайна коледна украса, която ще използвате поне няколко години. Действително, голям процент онлайн магазини предлагат евтини коледни лампички, но не и с визията и мултифункционалните ефекти на Star Shower Tree Dazzler.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.