Комплекти тенджери

Показване:
Подреждане по:
-16%
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
299.00лв. 250.00лв.
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит rose-gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
299.00лв.
Комплект тенджери Vivaldi 9 части, син хамелеон
Комплект тенджери Vivaldi 9 части, син хамелеон
Комплект луксозни тенджери Материал: Гранит Комп..
399.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Към покупката на комплект тенджери трябва да се подходи максимално отговорно, защото от избора ви зависи качеството на приготвените от вас ястия. Какво бихте искали да получите: съд, който е напълно безопасен за здравето на семейството ви, и в който готвенето е удоволствие, или тенджера, която бързо ще се деформира и надраска, а ястията ще загарят по дъното и стените ѝ? Отговорът се подразбира от само себе си.

Комплекти съдове за готвене от гранит – най-добрият избор, който бихте могли да направите

Това, което ви предлагаме, са изключително качествени тенджери комплект, който може да включва различен брой и вид съдове. Представени са няколко вариации на серията Vivaldi с многослойно гранитно покритие. Незалепващият вътрешен слой ще направи не само готвенето, но и почистването на съдовете повече от лесно и удобно за домакините.

Тиганите и тенджерите от гранит са най-добрият избор за всяко домакинство. Каменното покритие прави всеки съд дълговечен, а храната, приготвена в него – по-вкусна и здравословна. За разлика от тефлона, който е доказан канцероген, гранитът не отделя флуорополимери при нагряване, които биха могли да се смесят с храната.

Дори при наличието на микропукнатини, частици от материала не биха могли да се смесят с храната, която се готви в съда. Това е индикация, че покупката на комплект тенджери Цептер, въпреки сравнително високите им цени, е разумна и рентабилна инвестиция в здравето на вашето семейство.

Съдовете с незалепващо гранитно покритие не се ограничават само с привлекателната си визия. Те имат множество положителни качества, благодарение на които ще преоткриете удоволствието от готвенето. Тенджерите и тиганите, представени в каталога ни, са съвместими с всички видове котлони – електрически и газови. Нагряват се бързо и поддържат температурата, като по този начин ви помагат да пестите енергия.

Избор на готварската посуда – основни критерии

Преди да закупите комплект тенджери с незалепващо покритие, е важно да решите какво и колко често ще готвите в тях. Помислете дали в семейството ви има деца или други членове, които следват индивидуален хранителен режим? Колко души живеят в дома ви, дали някой има алергии и други заболявания? Ако сте си отговорили на тези въпроси, ще ви бъде по-лесно да направите правилния избор.

По отношение на материала, съдовете за готвене най-често се изработват от неръждаема стомана с дебелина най-малко 3мм. Благодарение на индукционното им дъно, те са съвместими с всички видове котлони. Емайлираните продукти имат висока естетическа стойност, но те се числят към крехката и капризна посуда.

Емайлираната тенджера или тиган не е подходяща за приготвяне на плодови и млечни десерти. Захарта и млякото, които се съдържат в тях, се нагряват твърде бързо на повърхността и се карамелизират, в резултат на което храната изгаря по дъното и стените на съда. По принцип крехкият емайл изисква внимателно боравене.

Незалепващо покритие – важна характеристика, от която не бива да се лишавате

Изборът на евтини комплекти тенджери и тигани вероятно ще ви лиши от незалепващото покритие, което подобрява качеството на готвената храна и значително улеснява почистването на съдовете. Ние препоръчваме да вложите малко повече пари в продукти, които ще ви служат дълго и по най-добрия възможен начин.

Съдът с незалепващо покритие ще сведе до минимум рисковете за здравето. Леката и здрава посуда се отличава с универсалност и отговаря на най-високите хигиенни изисквания. 6-слойната структура на покритието в нашите комплекти тенджери увеличава неколкократно тяхната термичната и механична устойчивост.

В тези съдове можете не само да готвите, но и да задушавате храната, прилагайки най-здравословните кулинаарни техники. Тук липсват напълно ограниченията, характерни за тефлона – например, да бъркате храната в съда единствено с дървена или силиконова шпатула. Избирайки гранитните съдове Vivaldi, ще имате спокойствието, че вие и семейството ви не сте изложени на никакъв риск.

Избор на комплекта според обема на съдовете

Много хора правят грешката да купуват за себе си или за подарък няколко тенджери комплект, водейки се изцяло от ниските им цени и приятна визия. Изборът трябва да се основава както на качеството на посудата, така и на вместимостта на всеки отделен компонент на комплекта. Оптималният обем на съдовете се определя от броя на членовете на домакинството, възможностите на готвача и хранителните навици на семейството.

Например за млада двойка или семейство с едно дете комплектите с малък брой съдове с малка вместимост са добра опция. За готвене на детски каши и супи е подходяща тенджера с обем 0,5 литра, за гарнитура и зеленчуци - 1-1,5 литра, за супа - до 3 литра. Моделите с малък обем са идеални за готвене на еднократни количества ястия.

За семейство с две или три деца, както и за представители на по-старото поколение, са необходими по-големи комплекти тенджери, чиито цени са малко по-високи. Желателно е да бъдат с различни размери - от 0,5 до 5-7 и дори 10 литра. В голям съд можете да готвите супи и яхнии за цялата седмица.

Ако жената в семейството или този, който е отговорен за готвенето, работи на пълен работен график, за него ще бъде по-лесно и удобно да сготви по-голямо количество храна за цялата седмица. В този случай съдържащите по-голям брой тенджери комплекти като Vivaldi 9 броя ще бъдат отлично решение. Наличието на тиган осигурява пълния набор от съдове, нужни на едно домакинство.

Защо да изберете нашия магазин за покупката?

В търсене на луксозни комплекти тенджери купувачите са готови да платят много повече пари от необходимото. Представителите на някои престижни марки ще ви убедят, че това е реалната цена на продуктите с добро качество и пълна безопасност, но истината е, че вие всъщност надплащате за брандиран продукт.

От нашия онлайн магазин можете да закупите превъзходен комплект тенджери, възползвайки се от изгодните ни цени. От нас също ще получите безупречен продукт на утвърден производител, но ще платите само реалната стойност на материала и изработката, а не за името на марката. Съдовете ще ви бъдат доставени придружени от всички необходими фирмени документи.

Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 290х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:17.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:12.00лв.
Побързайте! Остават още 88888888 продукт(и)! 19 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.