Кухненски бюфет шкаф с кутия за хляб Cup cake

Модел: ta281
Наличност: В наличност
240.00лв.
-+
  • Кухненски шкаф - бюфет с кутия за хляб
  • Четири чекмеджета и вграден шкаф за хляб над тях
  • Размери (ширина/ дълбочина/ височина): 73/34/111 см.
  • Цветове: Бял с декорация кафе
  • Материали: ПДЧ 18 мм.
  • Крака: PVC

Едва ли съществува кухня, в която шкафовете за съхранение да са напълно достатъчни. Както броят на съдовете, така и този на хранителните продукти се увеличава непрекъснато, така че в даден момент възниква нуждата от допълнителна опция за тяхното съхранение. Предлагаме ви именно такова решение – кухненски пластмасов шкаф с кутия за хляб. Начин да направите кухнята по-функционална, без да губите ценно пространство.

Място за съхранение, което ще направи кухнята ви по-организирана и приятна

Шкафът изпъква с добре обмисленото си оформление и практичен дизайн. С него можете да допълните кухненската си система, увеличавайки значително местата, където можете да държите най-често използваните домакински пособия. Размерите на модела са: 73 х34 х111 см (ширина/ дълбочина/ височина). В това пространство можете да съберете повече полезни предмети, отколкото предполагате.

Дизайнът на този малък кухненски бюфет предвижда 4 дълбоки чекмеджета, в които можете да съхранявате прибори за хранене и сервиране, както и други дребни пособия, които влизат в употреба при реализирането на различни рецепти. В шкафа може да се намери място дори за битовите ви сметки или за малки кухненски устройства като пасатори, електронни везни и т.н.

Над отделението с чекмеджета е обособено специално пространство за съхранение на хляб. То е оформено като класическа кутия за хляб с подвигащ за овален капак. Вместо да купувате такава кутия и да се чудите къде е най-подходящото място за нея, ние ви предлагаме много по-функционално решение.

Шкафът има и отделение с рафтове от другата страна. То е идеално пространство за по-обемисти предмети – тенджери, тигани, по-големи домакински уреди и др. Тази секция се затваря с плътна врата, така че не бива да се притеснявате дали съхраняваните вещи са правилно подредени. Липсата на стъклени врати ви позволява да се развихрите в кухнята, без риск от неприятни инциденти.

Допълнителен работен плот никога не е излишен

Освен отлично място за съхранение на огромния ви кухненски реквизит, с този компактен шкаф с кутия за хляб получавате и допълнителна работна повърхност. Плотът на шкафа е с размери 73 х 34см – малка, но полезна площ, която може да използвате за приготвяне на сандвичи, нарязване на хляб или други бързи операции.

Плотът е ламиниран, което го прави устойчив на надраскване, влага и топлина. Въпреки това препоръчваме да използвате дъска за рязане и термоустойчива подложка на това място. По този начин ще съхраните по-дълго привлекателната визия на мебелното изделие, за да не изглеждат мебелите в кухнята ви овехтели, амортизирани и занемарени.

Мебел с широко приложение

Ако кухнята в постоянния ви дом е идеално обзаведена и в нея няма място за допълнителни мебели, можете да закупите този практичен шкаф-бюфет за вилата. В старите, наследени от родителите къщи, трудно можем да открием функционални мебели, или поне такива в годно за използване състояние. Ако не искате да инвестирате в скъпа мебелировка, евтиното ни шкафче с кутия за хляб е най-доброто решение.

Приложението на шкафа обаче не се изчерпва само с домашните кухни. Ако имате заведение за хранене, можете на ниска цена да си осигурите съвсем удобен шкаф за хляб. Не само кутията, интегрирана в бюфета, ви дава възможност за правилно съхранение на хлебни изделия, но и останалите отделения. В голямото отделение можете да държите заготовки за сандвичи, а в чекмеджетата – ножове и други необходими прибори.

Добрата организация е ключът към уютния дом и успешния бизнес, затова поръчайте шкафа с кутия за хляб още сега!

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.