Домашна машина за захарен памук Cotton Candy Maker

Домашна машина за захарен памук Cotton Candy Maker

Модел: st928
Наличност: Out Of Stock
69.00лв.
-+

Любим десерт за деца и възрастни от години насам си остава захарният памук, който с нетърпение всеки чака да си купи при посещение на следващия панаир, карнавал или цирк. С тази машина за захарен памук Ви предоставяме възможност да пренесете празничното настроение в дома си, където сами да приготвяте тази цветна и пухкава сладост. Изненадайте семейството си с оригинален и любим домашен десерт!

Умален модел на карнавалните машини за памук, тя може да превърне любимите Ви бонбони в пухкав десерт. Машината е с компактни размери и залепващи за повърхността крачета. Можете освен обикновена захар да поставяте и твърди бонбони, а употребата и е изключително лесна. Просто включвате да загрее (между 5/ 10 минути), изключвате за да поставите захар или бонбони, включвате отново и със специалния конус (вкл. 2бр. в комплекта) започвате да събирате памука.

Спецификации и предимства:

 • Работи с твърди бонбони и захар
 • Компактни размери
 • Фиксиращи крачета за стабилност
 • Лесна за употреба
 • Бързо разглобяване и почистване
 • Приготвяне на бърз, оригинален десерт
 • Размери: 30x20x28 / Ш x Д x В 
 • Мощност: 450W
 • Тегло: 1.5кг.
 • Мерителна лъжичка: ДА

Комплектът включва:

 • 1 х Машина за захарен памук
 • 1 х Транспортна опаковка

Cotton Candy Maker е страхотна машина за захарен памук, който бихте могли да си приготвяте у дома. Този сладък деликатес се предлага предимно по панаири и увеселителни паркове, а болшинството деца искат да си хапват от него ежедневно. Е, памукът от захар не е най-здравословната и полезна храна, но пък, правейки го сами, можете да му се наслаждавате от време на време.

Защо ви е нужна?

Памукът от захар или твърди бонбони е любимото ви лакомство, но гледайки машината, която ви предлагаме, вероятно се питате: нужна ли ми е наистина? Ние твърдим, че да, особено ако имате деца, които никога не отказват захарното изкушение. Сега е моментът да ги зарадвате с памука, приготвен у дома, а не купен от случайна сергия.

Колко често бихте използвали уреда? Вероятно си мислите, че след две-три употреби ще го забравите напълно? Ние не мислим така. Децата ви, особено когато поканят свои приятели на празник или за да си поиграят, сами ще ви подканят да им създадете желаното празнично настроение. Гарантираме, че вие самите ще се изкушите да си похапнете от меката памучна сладост.

Капацитетът на работа на тази машина за памук е ограничен, така че и дума не може да става да ви послужи за търговски цели. Можете обаче да я заемате на свои близки и приятели, когато организират детски рождени дни и други партита, на които ще присъстват много малчугани. Зарадвайте не само своите, а всички деца от квартала, в който живеете. Те ще ви се отплатят с грейнали в усмивка лица.

Лесно и качествено

Съвсем компактна, нашата мини машина за захарен памук няма да заема твърде много място в килера или кухненския шкаф, в който съхранявате домакинските уреди, които не ползвате ежедневно. Теглото ѝ е едва 1.5кг, а размерите: 30 х 20 х 28см – ширина, дълбочина, височина. По време на употреба спокойно можете да я поставите върху кухненската маса или удобен работен плот.

Уредът не генерира вибрации докато работи, но все пак препоръчваме да му осигурите здрава и стабилна основа. За допълнителна стабилност, производителят е поставил здраво фиксиращи се към основата крачета. По този начин се избягва всяка възможност машината да се измести и падне, докато я използвате, а следователно е понижен и рискът от нараняване.

Приготвянето на любимия десерт с тази домашна машина за захарен памук е просто и лесно. Към уреда са предоставени инструкции за безопасна и правилна експлоатация, а за да ви улесним още повече, ние сме поместили към описанието на продукта клип, в който нагледно е показано как се използва това страхотно приспособление.

Памуко-генераторът се захранва директно от електрическата мрежа, което е и чудесно, и малко неудобно, ако искате да го използвате навън. За да работите с домашната мини система на двора, ще трябва да ѝ осигурите електрическо захранване – обикновен електрически удължител е достатъчен.

Моторът е с минимална мощност от 450W, което няма да се отрази фатално на сметките ви за ток, особено ако не използвате домашната си машинка за захарен памук ежедневно. Същевременно Cotton Candy Maker не генерира твърде високи нива на шум, така че да се откажете да я използвате след няколко опита.

Уникален ретро дизайн

Ретро визията на апарата е нещото, което грабва мигновени не само децата, но и техните родители. Дизайнът е взаимстван от панаирджийските забавни инструменти, и не случайно. Именно в увеселителните паркове и панаирите сме опитали за първи път и сме обикнали памука от захар и твърди бонбони. Самата визия на въпросния уред ни връща към прекрасните моменти и ни стимулира да вкусим за пореден път любимата сладост.

Не се заблуждавайте обаче от визията на любимата детска машина за захарен памук. Той е продукт, създаден по модерна технология с много качествени елементи. Всеки детайл – корпусът, където е монтиран моторът, купата и отворът за поставяне на захарта, са изработени от здрави и напълно безопасни материали. Детайлите, подлежащи на почистване се разглобяват и сглобяват с желаната лекота.

Ние ви предлагаме една уникална мини машина за захарен памук на изключително ниска цена, за да можете да създавате у дома любимите си захарни изкушения. Децата ви ще бъдат очаровани от новата придобивка, както и вие, веднага щом направите първия си опит да сътворите със собствените си ръце сладкото пухкаво облаче, което помните от своето детство.

Моля, следвайте инструкциите за безопасна експлоатация, придружаваща всички електрически уреди. Преди почистване, изключвайте устройството от електрическата мрежа. Не е желателно да се използва от деца, без родителски надзор.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.