Машина за вакуумиране и запечатване на храна Fresh Pack Pro
-24%

Машина за вакуумиране и запечатване на храна Fresh Pack Pro

Модел: sv095
Наличност: В наличност
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:7.00лв.
-+

Мястото в хладилника и камерата никога не е достатъчно, а досадните пликове и торбички, с които увивате всеки продукт допълнително Ви дразнят. Не можете да съхраните свежестта и аромата на продуктите, защото влизайки в хладилника ароматите им се сливат, а влажността ги прави увехнали и води до бързото им разваляне представяме Ви система за вакуумно запечатване Fresh Pack Pro, с която всички тези проблеми ще изчезнат.

Съхранете храната и продуктите си по най-добрия начин, използвайки това невероятно устройство. Забравете за безкрайното увиване и използване на пластмасови кутийки, пликове и торбички. Fresh Pack Pro е устройство с компактни размери, подходящо за всеки дом. То ще се превърне във Вашия пръв помощник за качествено съхранение на всякакъв тип хранителни продукти, с него ще можете да предпазите ценни предмети от влага и дъжд и ще намалите значително отпадъчните продукти от развалени храни.

Създаден със специална технология, която изсмуква въздуха от пространството край желания продукт, уредът е изключително лесен за употреба. Поставяте продуктите в найлон, притискате с устройството и натискате бутона за включване, въздухът край продуктите изчезва и всичко е херметическо затворено. Без опасност от овлажняване и бързо разваляне на продуктите, без смесване на миризми и компактно съхранение в хладилника.

Предимства на продукта:

 • Устройство полезно и подходящо за всеки дом
 • Компактни размери и магнит за лесно поставяне върху домакинските уреди
 • Създава вакуум и предпазва продуктите от разваляне
 • Запазва свежестта и аромата
 • Предпазва от влага и намокряне на ценни вещи
 • Винаги прясна и свежа храна
 • Помага за по-лесно съхранение в хладилника
 • Подходящ за лесно пакетиране и претопляне на храна
 • Лесна употреба
 • Възможност за удължаване времето на вакуумиране за по-голяма плътност
 • Безшумен при работа

Спецификации на продукта:

 • Размери на продукта: 36 х 5.4 х 5см
 • Скорост на вакуумиране: от 3 до 8 торбички/ минута
 • Тегло: 0,816кг.
 • Мощност: 100W
 • Максимална широчина на торбички за вакуумиране: 30см
Може да закупите отделно торбички с размер:
 • 15/30см - 0.35ст/бр
 • 25/30см - 0.55ст/бр

Възползвайте се още сега от възможността да закупите вакуумиращото устройство Freshpack pro на по-ниска от обичайната му цена. Всяко домакинство трябва да разполага с подобен уред, ако иска да си гарантира по-добро качество на хранителните продукти и по-дълъг период с оптимални условия на съхранение. Машината е с компактни размери, но с доста големи работни възможности, които не бива да подценявате.

Основателни причини да започнете да вакуумирате хранителните си запаси

Съществуват много причини да обогатите домакинското си оборудване с полезно приспособление като Фрешпак про. На първо място ще изтъкнем, че с него ще спестите два от най-оскъдните и ценни ресурси за модерния човек – време и пари. Вакуумирайки предварително подготвени порции за своето семейство, ще ви е многократно по-лесно да притоплите и сервирате вечерята, прибирайки се от работа вечер.

Вакуумиращите машини, както домашните, така и професионалните, помагат да се спестят пари. Това е един от  необоримите аргументи в полза на присъствието им в съвременния дом. Уредът ви позволява да напазарувате по-големи количества месо и зеленчуци на цени на едро. Впоследствие всяка домакиня може да си ги пакетира на порции за едно готвене и да си осигури хранителни запаси за дълго време.

Вакуумното запечатване на хранителните продукти удължава значително срока им на съхранение. Има огромна разлика между това дали ще приберете остатъците от приготвените ястия в пластмасови кутии или ще ги пакетирате с домашната машина за вакуумиране на храна fresh pack pro. В единия случай срокът на съхранение в хладилник и фризер е максимум две седмици, а в другия – от 6 до 12 месеца.

Вакуумните машини запазват не само вкуса на храните, но и полезните им качества, предотвратявайки развитието на плесени и бактерии. При вакуумното запечатване кислородът в храната се изтегля напълно, а както знаем болестотворните организми не могат да виреят в безкислородна среда. Единствено ниските температури във фризера не са достатъчни, за да се спре развалянето на хранителни продукти.

Сочни и вкусни ястия след месеци престой във фризера

Прието е храните да бъдат класифицирани като качествени и некачествени в зависимост от тяхната свежест. Независимо дали става въпрос за меса, плодове, зеленчуци или за други групи хранителни продукти, препоръчително е да ги консумираме в най-свежия им вид. Какво се случва, ако ги замразим и извадим на следващия ден, за да ги консумираме? Получава се дехидратация, заради замръзване на водата, съдържаща се в тях.

Дехидратираните храни са не само с лоши вкусови качества, но и с понижена хранителна стойност. Доста често организмът ни си набавя нужните течности от съставките, използвани за приготвянето на любимите ни ястия. Торбичките, запечатани с уреда fresh pack pro не позволяват на въздуха да влезе в контакт със съдържанието, предпазвайки го от дехидратация.

Вакуумното запечатване удължава срока на годност на продуктите и това е факт, известен на всеки. С машината Freshpack Pro ще можете да удължите срока на годност на храните от 3 до 5 пъти по-дълго, отколкото ако използвате обикновени кутии или найлонови торбички. Сроковете варират в зависимост от това дали храната се съхранява в хладилник, фризер или в килера.

Продуктите, подложени на вакуумно запечатване издържат средно около 2-3 години при минусови температури, докато стандартно опакованите не могат да издържат повече от 6 до 12 месеца при който и да е метод на съхраняване. Когато отворите пакета, ще се насладите на целия букет от аромати и цветове, характерни за продуктите, когато са били все още свежи.

Ефективно управление на оскъдното пространство в хладилника

Не всеки дом разполага с достатъчно голям уред за охлаждане и съхранение на храните. Ето защо е важно да бъде оптимално използвано оскъдното пространство, предлагано от малкия хладилник. Възползвайте се от възможността да вземете устройството Freshpackpro на по-ниска цена и лично се убедете в неговите плюсове.

Ще откриете, че пакетите, запечатани с уникалната машина за вакуумиране на храна са с многократно по-малък размер от останалите опаковки. По този начин имате възможност да увеличите най-малко три пъти съдържанието на фризера, като същевременно подобрите организацията на подреждане. Ще ви бъде значително по-лесно да намирате нужните ви заготовки, а в допълнение ще можете да затворите плътно вратата на уреда, без да полагате извънредни усилия.

Пригответе здравословна закуска и обяд на себе си и децата си

С уникалната машинка за вакуумиране ще приготвяте домашни сандвичи и други полезни ястия за цялото си семейство. Идеята е не само да спестите пари от покупката на сандвичи, предлагани в търговските обекти, но преди всичко да се придържате към здравословен режим на хранене.

Разопаковането на вакумираните пакети не би представлявало проблем с избор на правилната опция за опаковане. Отваряйки пакета, вие и децата ви ще можете да хапнете пресни, вкусни и полезни закуски, приготвени от вечерта. Домашната вакуум машина за храна ви спестява нуждата да ставате по тъмно, за да приготвите свежа закуска и обяд за всеки член на семейството.

И последно, но не по важност – компактната машинка за вакуумиране на храна би могла да се използва също за защита на ценни вещи (документи и пари) от намокряне. Тръгвайки на туристическо мероприятие въпреки лошата метеорологична прогноза, е важно да бъдете добре подготвени за всички капризи на времето. Предлагаме един малък уред с огромен брой приложения и плюсове.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.