Машина за паста от неръждаема стомана

Машина за паста от неръждаема стомана

Модел: sv053
Наличност: Out Of Stock
48.00лв.
-+

Любителите на италианската кухня винаги биха се зарадвали на домашно приготвена паста и оценили подарък, който да им помага да си я приготвят сами. Представяме Ви машина за приготвяне на паста, нудълс, спагети, лингуни и др. специалитети на италианската кухня, за които се сетите. Една от най-важните стъпки при приготвянето им е да се разточи до съвършенство тестото и да се нарежат желаните лентички по възможно най-перфектния начин, а машината ще Ви съдейства точно на тази най-важна стъпка.

Домашния уред за рязане на паста е създаден с компактни размери, за да не пречи в кухнята, но достатъчно голям за да Ви е от ползва при приготвяне на по-големи количества спагети. Направен е изцяло от неръждаема стомана, а различните типове ножове са специално съобразени с формата и размерите на специфичните видове паста, за да можете да приготвяте голямо разнообразие от вкусни ястия.

Освен разнообразните ножове и приготвянето на различни размери от 0,5 до 3мм. спагети, ще можете и да разточвате тесто в желана от вас дебелина за да приготвяте равиоли, лазаня, канелони и др. Машината е със пристягаща се стойка към масата или плота за да е стабилна по време на използване и лесно сваляща се дръжка за бързо почистване след употреба.

Спецификации:

 • Размери: 21x 20смx14см
 • Материал: Неръждаема стомана
 • Ножове: 2 различни размера от неръждаема стомана:
 • Реже от 2мм талиатели до 6.5мм фетучини
 • Цвят: Сребрист
 • Възможност нарязване на тестото на лентички в различни дебелини
 • Седем размера на рязане
 • Сваляем дръжка за лесно съхранение и почистване.
 • Регулируема ролка за разточване на тесто за лазаня, канелони и др.
 • Бързо усъвършенстване при приготвяне на различни видове паста: спагети, фетучини, лингуини, равиоли, нудълс, канелони и др.
 • Компактни размери и стабилно прихващане към плота или кухненската маса

Съдържание на пакета:

 • 1 x Машина за приготвяне на различни видове паста

Не ви харесват спагетите, предлагани в търговската мрежа? Вече можете да си ги приготвите сами!

Разполагайки с висококачествена полупрофесионална машина за паста, ще можете да приготвяте собствени макаронени изделия по ваш вкус. С такъв уред имате възможност да определите не само формата и дебелината на спагетите, но и техния състав. Такова оборудване ви е особено необходимо ако вие или ваш близък страда от глутенова непоносимост или се стремите към здравословен режим на хранене.

Приготвянето на макаронени изделия без глутен е част от всеки здравословен режим. Макар в магазините да се предлагат продукти с търговското наименование „безглутенови”, не можем да бъдем 100% сигурни в достоверността на подобно обещание. С паста-пресата ще можете да задоволите всяко свое и на семейството си желание за вкусна италианска кухня с по-нисък гликемичен индекс и малко калории.

Без помощта на удобната ни и лесна за използване машинка за паста бихте могли да приготвите единствено домашна юфка и дебели талиатели. Тях можете да направите като просто нарежете с нож ръчно разточеното тесто. Самото разточване на тестото е трудоемка дейност, включваща доста неуспешни опити да се разточат максимално тънки листа.

Уредът, който ви предлагаме, може не само да нарязва пастата, но и да точи тестото. Тази операция се извършва с помощта на въртящия се цилиндър без участието на ножовете. Дебелината на корите се избира чрез регулиране на ролката, така че можете да направите страхотни канелони, равиоли и лазаня.

Седем размера на рязане

С полупрофесионалната ни машина за спагети можете да задавате различни дебелини, така че пастата ви да бъде винаги разнообразна и и интересна на вашето семейство и гости. Моделът е снабден с две режещи приставки с различна дебелина, чиято смяна се извършва бързо и лесно.

Благодарение на опциите за регулиране, можете допълнително да настройвате дебелината на тестените изделия, които планирате да приготвите. Тестото се реже на дебели ленти за талиатели, а също и на тънки ивици за най-апетитните домашни нудълс, които някога сте приготвяли. Пресата реже от 2мм талиатели до 6.5мм фетучини.

Цената на машинката е изключително достъпна за всяко домакинство. Същевременно с този евтин и качествен уред за паста ще успявате винаги да изненадате приятно своите близки и приятели. Пастата включва огромен брой макаронени изделия, поднесени по различен начин с различни сосове и подправки. Вече можете да опитате всеки вариант, включително диетичните и здравословните рецепти.

Ключови технически параметри на уреда

 Няма как да ви уверим в качеството на пресата за спагети, без да ви запознаем подробно с нейните технически характеристики. Запознавайки се подробно с всеки детайл, вие вече сте наясно какво точно купувате и какво можете да очаквате от уреда. По този начин ще ви бъдат спестени всички разочарования, а това е гаранция, че влагате разумно една малка сума пари.

Сред основните характеристики на чудесната машина за домашна паста трябва да изтъкнем:

Компактен дизайн

Липсата на място на кухненския плот и в шкафовете е причина много от домакините да се лишават от полезно кухненско оборудване. Те са принудени да извършват на ръка сложни операции, които могат да се изпълнят от модерни и практични уреди. По този начин се хабят време и усилия, без никаква гаранция за постигане на желания резултат.

Машината ни има супер компактен дизайн – размерите ѝ са: 21 х 20 х 14см. Тя ще се впише чудесно на работния ви плот, като дори не е нужно да стои там постоянно. Можете да я прибирате в шкафа, когато не се използва и да я изваждате с нужната лекота и бързина, когато спонтанно решите, че вечерята ви ще бъде класическа италианска. Дръжката за въртене на ролката се сваля, което улеснява почистването и съхранението.

Изработена изцяло от неръждаема стомана

Целият корпус на домашната ни преса за паста е изработен от неръждаема стомана. Материалът, използван за изработка, е от ключово значение, когато говорим за качество. Дори най-здравата пластмаса не може да се мери по здравина с метала. Тя го превъзхожда единствено по лекота, но тук такова свойство не е необходимо.

Металът не винаги е идеалната опция, когато говорим за кухненско оборудване. Повечето метали не търпят контакт с вода, а някои окисляват и отделят вредни вещества в приготвяната храна. В конкретния случай говорим за неръждаема стомана, която търпи без проблем всички хигиенни процедури, дори директно измиване под течаща вода.

Ножовете за рязане на тестото са също стоманени. Този факт ни говори за фино и леко рязане на дори най-крехките и чупливи теста. Имайте предвид, че ако тестото ви е замесено от безглутеново брашно, то ще бъде рехаво и ронливо. Нарязването му на тънки ивици на ръка би било невъзможно, затова си заслужава да закупите металната машина за паста на ниска цена.

Стабилно закрепване на работния плот

Уредите, използвани в домакинството, трябва да осигуряват преди всичко удобство, а също и да бъдат безопасни. Когато дадено устройство или приспособление изисква придържане с ръка, за да му се осигури стабилност, то няма как да бъде нито удобно, нито безопасно. За щастие случаят със стоманената паста машина не е такъв.

В основата на корпуса е осигурено приспособление за стабилно закрепване върху работен плот или кухненска маса. Така, използвайки първокласната машинка за паста, закупена на ниска цена, ще имате максимален комфорт и свобода на ръцете. Всяко изместване на уреда би могло да причини нараняване или повреждане на готовата продукция, ето защо рискът от подобна възможност е напълно елиминиран.

Подходяща и за професионална употреба

Много от ресторантите и заведенията за хранене предпочитат сами да приготвят пастата, която сервират на своите клиенти. Обектите с малък капацитет на натоварване не се нуждаят от голяма професионална техника. На тях ще им свърши чудесна работа и нашият малък уред за домашна паста.

Пастата, приготвена на момента превъзхожда многократно готовите тестени изделия. Тя се сварява доста по-бързо, което дава възможност за бързо приготовление на поръчките. Всеки ресторант, който иска да бъде печеливш трябва да гарантира на клиентите си две неща – вкусна храна и максимално бързо издаване на поръчките. Компактната машина за прясна паста ще ви направи конкурентоспособни.

Възможност да я използвате навсякъде

Един от плюсовете на тази машинка за домашна паста е изцяло механичният ѝ принцип на работа. Тя не се нуждае от електрическо захранване, както много от професионалните уреди. Нейният работен капацитет е по-малък от този на уредите за професионална употреба, но тя се справя перфектно с възложените ѝ задачи.

Липсата на електромотор гарантира напълно безопасно и безшумно използване на домашната машинка за спагети. Вие определяте темпото на нарязване на тестените ивици, а това е изключително важно, когато се работи с капризни теста. Липсата на шум ви позволява да приготвяте любимата си италианска кухня, без да притеснявате своите близки и съседите.

Не се отказвайте от мечтата си да имате собствена машина за спагети, виждайки високите цени, на които се предлагат електрическите модели. Ние ви правим едно изкушаващо предложение, срещу което едва ли бихте могли да изложите някакви аргументи. Можете да вземете машината със себе си на вилата или да я използвате на открито, когато поискате.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:15.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:14.00лв.
Побързайте! Остават още 88888880 продукт(и)! 20 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.