Пълначка за месо и колбаси хоризонтална Vanessa 4 kg
-11%

Пълначка за месо и колбаси хоризонтална Vanessa 4 kg

Модел: sv367
Наличност: В наличност
Специална цена:98.00лв.
Стара цена:110.00лв.
Спестявате:12.00лв.
-+

Пълначката за месо Vanessa е практична и удобна за приготвянето на всякакъв вид колбаси, суджуци и наденички. Изработена е от висококачествен неръждаем материал и е с капацитет 4 кг. Сглобява се и се разглобява лесно, което я прави лесна за употреба. Дървената дръжка осигурява стабилност и лекота, както при въртенето така и при пълненето.

Цилиндричната форма и силиконовият печат на пълначката за колбаси позволяват по-удобното и бързо почистване. За да бъде стабилна по време на употребата, пълначката се захваща за маса, плот или друг вид повърхност посредством G-образни скоби. Това позволява максимално здраво захващане.

Скобите се регулират според дебелината на повърхността. В зависимост от вида на желаните колбаси, може да се използват четири вида накрайници – 17 мм, 21 мм, 25 мм, 29 мм. С пълначката се работи много бързо и удобно, благодарение на капацитета си от 4 кг. Това е практичен и удобен уред, в помощ на домакинствата, в които домашно приготвената храна е символ на здраве и наслада за трапезата.

Ползи и предимства:

  • Гарантирано качество
  • Лесна за употреба
  • Лесна за почистване

Характеристики:

  • Силиконов печат
  • G-образни скоби за здраво и сигурно захващане
  • 4 различни фунии: 17 мм, 21 мм, 25 мм, 29 мм
  • Капацитет: до 4 кг

Нито един месен деликатес, предлаган в масовите магазини, не може да се мери по вкус и качество с домашно приготвените колбаси. За създаването им е важно да разполагате с правилните инструменти и ние ви ги предлагаме. Vanessa е хоризонтална пълначка за колбаси с капацитет 4 кг. Предлага се с 4 приставки (фунии) с различен диаметър, за да можете да създавате от тънки карначета до дебели суджуци.

Защо трябва да имате такъв кухненски помощник?

Една от основните причини пълначката за месо да намира място в болшинството български кухни е способността ѝ да рационализира процеса на приготвяне на домашни месни деликатеси. Независимо дали сте майстор готвач или амбициозна домакиня, удобството на този кухненски уред ще ви направи впечатление още от първото използване.

Хоризонталният дизайн на уреда е добре познат и предпочитан от повечето купувачи. Тази позиция на пълначката гарантира постоянно и еднакво запълване, без риск от скъсване на естествените или изкуствените обвивки. Макар дизайнът да не използва силата на гравитацията за изтласкване на пълнежа, както е при вертикалните модели, лекотата с която машината работи, е впечатляваща.

Наличието на пълначка за месо в едно домакинство дава възможност за приготвяне на колбаси с по-добро качество от това на месните продукти в магазините. Храната винаги е по-вкусна и здравословна, когато е приготвена с внимателно избрани продукти, а може би и по стари семейни рецепти.

Капацитетът на контейнера от 4 кг подсказва, че това е уред, предназначен за домашна употреба, способен да отговори на нуждите на едно по-голямо домакинство. Въпреки това, машинката може да намери място и в професионалните кухни на някои ресторанти. Все повече заведения изкушават своите клиенти с деликатеси, каквито е невъзможно да се открият в търговската мрежа.

Доколко важно е качеството на месопълначката?

Когато разглеждаме качеството на една хоризонтална пълначка за месо, това обхваща множество аспекти. На първо място, за купувачите е важно машината да се отличава със завидна ефективност, така че приготовлението на наденичките да не отнема много време. Лекотата на работа трябва да бъде гарантирана. Това означава лесно движещо се бутало, за да не се изискват огромни физически усилия.

Качеството значи здравина и дълъг работен живот. Всеки иска да инвестира в машина, която ще издържи теста на времето и ще бъде устойчива на корозия. Много важен атестат за добрите характеристики на такъв уред е материалът, от който е изработен. Тялото, особено това на контейнера, трябва да е направено от материал, сертифициран като безопасен при контакт с храна.

Какви са качествата на Vanessa?

Хоризонталната пълначка за месо Vanessa покрива всички основни изисквания, изтъкнати по-горе. Тя има функционален дизайн, който улеснява работата и не натоварва ръката. За по-добър захват, производителят е добавил дървена ръкохватка, а G-образните скоби гарантират стабилно закрепяне на уреда към работния плот.

4-килограмовата пълначка за суджук е изработена от неръждаема стомана. Този материал гарантира защита на вашите пълнежи от вредно замърсяване, вследствие на корозия. Всички метални детайли подлежат на обстойно почистване при високи температури. Както машината, така и различните приставки могат да се мият в съдомиялна на високи градуси.

Компактните размери и ниско тегло на модела ви позволяват лесно съхранение в кухенския шкаф. Ниската цена на този първокласен уред е причина да го поръчате още сега!

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.