Fridgeballs - 3 броя десорбатори за хладилник,запазващи свежестта на плодовете и зеленчуците

Модел: ST191
Наличност: Out Of Stock
8.00лв.
-+

Запази свежестта на плодовете и зеленчуците с Fridgeballs. С Fridgeballs плодовете и зеленчуците ви ще останат свежи в продължение на дни! Но още по-хубавото е, че ще премахнат всички онези неприятни миризми в хладилника.

Плодовете и зеленчуците при съхранение отделят газове на основата на етилена, които предизвикват тяхното разваляне. В хранилищата, хипермаркетите и специализирани магазини за плодове и зеленчуци се използва комплекс от минерали, които поглъщат този газ и спомагат за тяхното по-дълго запазване и съхранение..При FridgeBalls е използвана същата технология, но пригодена за домашни условия.С десорбиращите три топки FridgeBalls храните, плодовете и зеленчуците ще останат свежи три пъти по-дълго време и най-важното - ще премахнат всички неприятни миризми в хладилника. В комплекта са три топки, като срокът на годност на всяка една от тях е около 3-4 месеца. Неизползваните топки трябва да се опаковат в найлонов плик и съхраняват в защитено от влага място.

Всички искаме да се храним здравословно, но е много трудно ежедневно да посещаваме магазините. За да останат храните, плодовете и зеленчуците свежи и вкусни, а не да се развалят на третия ден, поставете в хладилника една, две или три десорбиращи топки и ще се изненадате от невероятния резултат! FridgeBalss автоматично абсорбират газовете отделяни от храните, плодовете и зеленчуците и предотвратяват тяхното бързо разваляне. Те съдържат специални съставки, които удължават срока на съхранение за много по-дълъг период от време.

Прозводители, вносители и търговски вериги на храни, плодове и зеленчуци отдавна използват тази специална технология за съхранение и свежест, но вече и вие можете да се възползвате от магическите десорбиращи топки в собствения хладилник!


Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър