Magic Bullet - кухненски блендер за готвене

Модел: ST309
Наличност: В наличност
148.00лв.
-+

С кухненсия блендер Magic Bullet можете да приготвите почти всичко във вашата кухня и то за по-малко от 10 секунди. Тайната на блендера е в специално проектираните остриета и уникалния дизайн във формата на куршум, чрез която храната автоматично се връща в зоната за циклонно рязане с толкова много сила и голяма скорост, че можете да приготвите всичко което пожелаете за по-малко от 10 секунди. Просто поставете една от чашите куршум в основния модул и натиснете - това е всичко! 

С лесния за употреба Magic Bullet можете да приготвяте парти коктейли, фрешове, освежаващи маргарити и пина колади, разнообразни паста сосове, десерти, шоколадови мусове, млечни шейкове, свежи детски зеленчукови и плодови пюренца и всичко друго, за което се сетите, почти без никакви усилия и без почистване. И всичко това за по-малко от 10 секунди.

Работата с Magic Bullet е повече от лесна!

Как работи?

Лесно и просто - докато го държите натиснат, Magic Bullet работи. Ако искате да спре, просто спирате да го натискате. Блендерът има функция "свободни ръце". Натискате надолу и внимателно завъртате по посока на часовниковата стрелка, сега Magic Bullet е в Lock On режим и работи сам. За да го изключите, просто завъртете чашата обратно на часовниковата стрелка и я освободете.

Спестете място, усилия и време с новия кухненски блендер Magic Bullet. Супер бърз и мощен Magic Bullet само за секунди ще свърши тежката работа вместо вас.

Мощност:

250 W

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Подобни продукти