Подочистачка Titan Twist
-26%

Подочистачка Titan Twist

Модел: sv800
Наличност: Out Of Stock
Специална цена:25.00лв.
Стара цена:34.00лв.
Спестявате:9.00лв.
-+

Почистването на дома е невъзможно без химически препарати и усилено търкане А дали? Предлагаме ви изключително ефективен, лесен и достъпен начин домът ви да блести от чистота, без да сваляте кожата на ръцете си с агресивни препарати.

Подочистачката Титан работи само с чиста чешмяна вода. Тайната на нейната ефективност се крие в уникалната микрофибърна подложка, с която работи. Тя е произведена от двупластова материя, като единият слой е от високоабсорбиращ велур, а другият от кръгли микрофибърни частици, които събират абсолютно всякакви замърсявания от пода.

А още по-хубавото е, че няма да има нужда да пипате мърсотията с ръце. Мопът е специално проектиран, така че с едно движение на специалната ръкохватка, да може да изстискате водата и да продължите с чистенето. Изключителната маневреност позволява да се почистват и трудните места под масата, шкафа и т.н.

Освен за пода мопът е подходящ за почистване и на стъклени повърхности прозорци, огледала и други подобни. Когато приключите с ползването, е нужно само да изплакнете кърпата и да я оставите да изсъхне, а при по-сериозно замърсяване мятате в пералнята и перете. Това е всичко!

Предимства:

  • Супер абсорбираща кърпа
  • Лесно почистване на пода и стъкла
  • Удобна за достигане на труднодостъпни места
  • Без препарати само чиста вода
  • Без разливане и пръски вода навсякъде
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Наскоро видяни