3D самозалепващи тапети

Показване:
Подреждане по:
-38%
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
4.00лв. 2.50лв.
-46%
Водоустойчив тапет дърво K6, 70 х 70см, самозалепващ
Водоустойчив тапет дърво K6, 70 х 70см, самозалепващ
Самозалепващ 3D тапет Размер на паното: 70 х 70см..
6.50лв. 3.50лв.
-33%
Тапет кафяви тухли C6, 70 x 77см, самозалепващи, 3D ефект
Тапет кафяви тухли C6, 70 x 77см, самозалепващи, 3D ефект
Тапети с дизайн на тухлиЦвят: КафявРазмери: 70 х 7..
6.00лв. 4.00лв.
-50%
Тапет стари тухли C11, 70*77см, самозалпващи
3D тапе стари тухлиИндустриален дизайнРазмер: 70 х..
6.00лв. 3.00лв.
-50%
Тапет червени-кафяви тухли C2, 70*77см, самозалепващ
Тапет червени-кафяви тухли C2, 70*77см, самозалепващ
Водоусточйиви 3D тапетиТухлен дизайнЦвят: Червено-..
6.00лв. 3.00лв.
-42%
Тапет 3D Пачуърк C62, 70*77см, самозалепващ
Тапет 3D Пачуърк C62, 70*77см, самозалепващ
Самозалепващи 3д тапетиРазмери: 70 х 77смЦвят: Шар..
6.00лв. 3.50лв.
-20%
Самозалепващи тапетни пана 3D тухли C3, 70 *77см, XPE пяна
Самозалепващи тапетни пана 3D тухли C3, 70 *77см, XPE пяна
Самозалепващи 3D панаРазмер на паното: 70 х 77смМа..
5.00лв. 4.00лв.
-47%
Самозалепващи 3D пана - тапети - тъмни тухли C4, 70*77см
Самозалепващи 3D пана - тапети - тъмни тухли C4, 70*77см
Тапети с дизайн на графитни тухлиРазмер на паното:..
6.00лв. 3.20лв.
-33%
Декор за стена гранит G6, 70 х 70см, самозалепващ
Декор за стена гранит G6, 70 х 70см, самозалепващ
Самозалепващи пана 70 на 70см Дебелина на тапета:..
6.00лв. 4.00лв.
-20%
Декор тапет Kubo C44, 70 х 77см, самозалепващи пана
Самозалепващи пана Материал: XPE пяна Размер на ..
5.00лв. 4.00лв.
-13%
Самозалепващ декор тапет, бяло дърво и цветя K28, 70 х 70см
Самозалепващи декоративни тапети Размер на тапета..
5.50лв. 4.80лв.
-40%
Тапет 3D кафяв камък C24, самозалепващ, 70 х 77см
Самозалепващ 3д тапет Декор за стени Размер на п..
5.00лв. 3.00лв.
-42%
Тапет 3D камък C26, самозалепващ, 70 х 77см
Тапет 3D камък C26, самозалепващ, 70 х 77см
Самозалепващ 3д тапетДекор за стениРазмер на панот..
6.00лв. 3.50лв.
-20%
Тапет 3D сиви самозалепващи тухли C7, 70 х 77см
Тапет 3D сиви самозалепващи тухли C7, 70 х 77см
Иновативни тапетни панаМогат да се миятВодоустойчи..
5.00лв. 4.00лв.
-17%
Самозалепваща декоративна лайсна перваз за стени и тавани, 2.3м х 8.5см
Самозалепваща декоративна лайсна перваз за стени и тавани, 2.3м х 8.5см
Декоративни первазиМатериал: XPE пянаСамозалепващи..
6.00лв. 5.00лв.
Показва 1 до 15 от 176 (12 страници)

Това е разделът, в който са представени най-интересните ни колекции от самозалепващи тапети. Продукт, който се радва на огромна популярност в последните години и навлиза все по-осезаемо в интериорния дизайн. Тапетът с триизмерна структура няма равен на себе си, когато трябва да променим изцяло интериора, без голям разход на средства и сложни ремонти.

Лесен начин да обновите визията на всяка стая

Тапетите с триизмерен ефект са предпочитано средство за покриване на стените не само при скромен бюджет. Основното им предимство е огромното разнообразие от стилове и дизайни, предлагано от производителите. На пазара можете да намерите подходящо покритие за всяко жилищно или бизнес помещение.

Разнообразието от самозалепващи 3d тапети за стени, включени в продуктовия ни каталог, ви позволява да зонирате кухнята, да създадете по-уютна атмосфера в спалнята и да превърнете хола в модерно и стилно пространство. Коридорът, помещението, което изисква по-специално внимание, също ще намери идеалното решение в тази продуктова категория.

От вашия избор зависи как ще изглеждат стените на стаите. Това може да бъде имитация на тухла, дъски, каменен зид или мрамор. Ако текстурата и цветът на облицовката се вписват добре в цялостната концепция на стаята, PP панелите ще бъдат достойно допълнение или фон за други елементи на обзавеждането.

Правилно подбраният материал ще направи всеки интериор оригинален и ярък, ще помогне да се коригира нарушената геометрия на помещението и дори ще се превърне в атрактивен дизайнерски акцент. Всеки може да работи със самозалепващи 3д тапети, благодарение на специфичните им дизайнерски особености.

Самозалепващият се гръб е най-голям плюс на материала. Той елиминира нуждата да се използват лепила или да се изграждат сложни носещи конструкции, върху които панелите да се инсталират. Не се налага дупчене на стените, което не само замърсява цялото жилище, но и поврежда трайно масивната преграда.

Предимствата на декоративните 3d самозалепващи се тапети са твърде много, за да се откажем от тяхното използване. Те имат стилен и модерен дизайн, адаптиран към актуалните интериорни трендове. Всеки нов стил в интериора, който дизайнерите налагат чрез скъпи и сложни ремонти, вие можете да реализирате изцяло сами с минимален разход на време и пари.

Универсалното приложение на повечето декоративни покрития ви позволява да реновирате цялото си жилище. В хола тапетите, имитиращи реден камък или дърво ще ви позволят да създадете луксозна и изискана атмосфера. Тухлените модели са чудесно решение за кухни и коридори, а мраморните дизайни са перфектната комбинация от визия и текстура за кухненски гръб и баня.

Особености на избора

Формата, размерът и нюансът на материала могат да бъдат напълно различни, което позволява декоративните 3д самозалепващи тапети да се използват във всеки интериорен дизайн. Разнообразието от модерни дизайни ви позволява да придадете на повърхностите не само определен цвят, но и текстура, да скриете малки недостатъци като дупки и тънки пукнатини.

Панелите могат да се залепят както върху цялата площ на дадена стена, така и само в долната част на стените по периметъра на помещението. С тяхна помощ е изключително лесно да се създават акценти, когато целта е визуално да разграничим една зона на помещението от останалите. В никакъв случай не препоръчваме да покривате с тапетите всички стени в една стая. Това ще изглежда безвкусно и ефектът ще се изгуби.

Когато избирате стил и дизайн на самозалепващ тапет е важно да определите внимателно кой елемент ще се впише най-добре в интериора на помещението – тухла, камък, мрамор, гранит, мозайка или дърво? След това трябва да се избере цветът или цветовата схема при по-пъстрите модели. Там, където искате да постигнете контраст с мебелите, заложете на еднотонни решения и обратно – за по-празни участъци, изберете ярките многоцветни декори.

Важни стъпки преди полагането на тапетите със самозалепващ гръб

За да покриете стена, преграда или колона със самозалепващ се 3d тапет камък, например, не са ви нужни анкери, дюбели, лепила или други крепежни елементи. На гърба на всеки панел е нанесен плътен адхезивен слой, който издържа на натоварване до 35кг. Помощните инструменти, които ще ви трябват са: линия, молив или маркер, ножици или макетен нож. Те се намират във всеки дом.

Преди да направите онлайн поръчка, трябва да решите в какъв стил ще бъде декорирано съответното помещение. Най-популярни са тухлените имитации, съвместими с различни стилове – хай-тек, минимализъм, модерна класика, прованс, лофт (таванско помещение) и др. В зависимост от очаквания резултат, можете да изберете модел с гладка структура или с релеф.

Един от ключовите моменти при декориране със самозалепващи тапети е намирането на най-добрите цени. При нас цената на продуктите е изключително изгодна, за да може всеки интериорен проект да се реализира с минимален бюджет. Следващата стъпка е подготовката на основата. Тя трябва да бъде гладка, чиста и суха.

Как да изчислите какво количество панели ви е нужно?

Когато пристъпите към поръчка на декоративните плоскости, в специално поле ще трябва да посочите количеството, необходимо за реализиране на вашия проект. За да определите точния брой на тапетите, можете да използвате следните насоки:

  • Размерът на един самозалепващ панел е приблизително 70 x77 см, което се равнява на площ от 0,539 m2. Тоест за 1 кв. метър трябва да закупите 2 такива покрития. Също така в продажба можете да намерите панели с други размери, които са посочени в характеристиките на всеки продукт;
  • За да разберете колко листа са ви нужни, трябва да измерите площта, където ще бъдат залепени, и да умножите дължината по ширината, за да определите квадратурата. Ако на стената има прозорци или врата, техният размер трябва да се извади;
  • Получената площ се умножава по 2 - по този начин получавате необходимия брой панели. Експертите препоръчват закупуването на 2 резервни тапета за подрязвания.

Пример: стая 3 x 4м с височина на тавана 2,8 м. ((3 x2,8) + (4 x2,8)) x2 = 39,2 кв.м. зона за залепване. 39,2 x 2 = 78,4. Това означава, че трябва да закупите 81 броя 3D тапети самозалепващи, заедно с двете резервни бройки. Ако не сте сигурни в способността си да направите точни изчисления, можете да се обърнете към специалист, който да изчисли квадратурата на база ширина и височина на зоната за декориране.

Подготовка на основата – решаващ фактор за крайния резултат

Можете да инсталирате самозалепващ 3D тапет тухли върху почти всякакви основи: гипсокартон, шпакловка, тапети, стъкло, плочки, дървена облицовка и др. Всяка стандартно измазана стена е подходяща, стига мазилката да е фина и гладка. Груба мазилка е лош вариант, тъй като тапетът няма да може да се свърже плътно с основата.

Важно е материалът да е максимално здрав. Напукана боя, отлепени тапети или ронеща се мазилка трябва да бъдат премахнати. Наличието на очевидни вдлъбнатини и издутини следва да се елиминира с шпакловка. Желателно е гладката повърхност да се грундира (в зависимост от вида на покритието).

При наличието на вар върху стената, тя трябва да бъде напълно измита. В противен случай монтираният самозалепващ 3d тапет тухли за стена няма да се задържи на мястото си достатъчно дълго. Ако стената е измита, е необходимо да се изчака до пълното ѝ изсъхване, преди да се пристъпи към фактическия монтаж на тапетите.

Има два основни начина на залепяне на декоративните плоскости – единият е челно свързване на квадратните панели, а другият е креативно лепене. Челното свързване е по-лесният и бърз метод, но при него се виждат ръбовете на панелите на мястото на тяхното съединение. Вторият вариант гарантира безшевно свързване. При него страничните части са изрязани стъпаловидно, така че да се получи влизане на тухла в тухла.

За да се подобри адхезията, поставеният на стената панел трябва да се притисне добре с ръце от всички страни. Особено важно е тапетът да е плътно притиснат в краищата, където винаги е възможно да проникне въздух. Въздухът ще изсуши лепилото и след време плоскостта ще се отлепи и ще изпадне. Разбира се, винаги можете да я залепите отново, добавяйки нов слой лепило.

Когато използвате нашите супер евтини самозалепващи тапети резултатите са винаги в синхрон с очакванията на потребителя. За целта е важно обаче да следвате стриктно инструкциите за тяхното правилно съхранение и полагане върху стените. Препоръчително е да лепите всеки панел в посока отгоре надолу, за да премахнете въздуха.

Продуктите са доста еластични и при инсталиране не бива да се разтягат. В противен случай след няколко часа те ще се върнат към първоначалния си размер и стената ще се вижда между редовете. Не е желателно преместване на декорацията, за да се коригират подобни грешки. С всяко следващо залепване, лепящата основа губи адхезивните си свойства.

Приложение на тапетите в различните жилищни помещения

Декоративният самозалепващ 3Д тапет може да промени напълно всяко пространство. Предвид очакванията за по-добра поддръжка на облицовката, тя се използва по-често за реновиране на жилищни помещения при оскъден бюджет. Всяка стая в една къща или апартамент може да се декорира с такова покритие, с изключение на участъците в банята, където тапетът ще бъде изложен на висока влага и водни пръски.

Защо приложението на триизмерните самозалепващи тапети за стена е толкова широко? На първо място, заради високата адаптивност и пълната безопасност на материала. Плоскостите са изработени от разпенен полипропилен със защитен слой pvc. Материалът е екологично чист, устойчив на деформация и температурни крайности.

Благодарение на порестата му структура, полимерът запазва топлината добре, абсорбира шума, потиска вибрациите и в същото време има ниско специфично тегло. Поради факта, че структурата на порите на материала е затворена, той също така проявява хидроизолационни свойства.

Разпененият полипропилен е универсално решение, което органично съчетава прилично качество и разумна цена. Ако решите да заложите на самозалепващи се тапети за кухня, в никакъв случай няма да съжалявате. Кухнята е помещение, известно с високата си влажност и високи изисквания към хигиената.

Повърхностният слой не позволява на влагата и мръсотията да проникнат до порестата структура на материала и следователно почистването е изключително лесно. Въпреки грапавата на вид повърхност, класическият 3д самозалепващ тапет тухли за стена се чисти с невероятна лекота. За целта можете да използвате леко влажна кърпа или гъба, напоена с почистващ препарат.

Предвид факта, че това са водоустойчиви тапети, с тях можете ефективно да защитите мазилката от разрушаване вследствие на влагата и водните пръски. Панелите се използват много успешно като кухненски гръб или за декориране на кухненски остров. Това са двете зони, където протичат операциите по приготвяне на храна и следователно там замърсяването е най-забележимо.

Спалнята – как тапетът може да я направи по-приятно място за почивка

Спалнята е личното пространство на семейните двойки и на всеки член на едно домакинство. Това е помещението, в което преди всичко се оттегляме за заслужена почивка. Спокойният и здрав сън зависи в голяма степен от начина, по който е обзаведена стаята. Дали предлага спокойна и приятна атмосфера или в интериора присъстват вредни за здравето вещества.

В каталога ни е включена страхотна колекция луксозни 3d тапети за спалня на много достъпни цени. Те ще ви очароват с приятните си цветове и интересни дизайни, но преди всичко ви дават сигурност, че личната ви безопасност и тази на децата ви е гарантирана. Материалът изолира външните шумове и по този начин създава идеални условия за спокоен сън.

През студените месеци ще намалите значително топлинните загуби, ако поставите тапетите върху външна стена или такава, която дели стаята от неотопляемо помещение. По същия начин през лятото ще постигнете по-ефективна климатизация, като същевременно ще намалите сметките си за ток. Малките ви деца няма да се нараняват, удряйки се в стените по време на игра, защото те ще бъдат омекотени от облицовката.

Възможност да промените драстично облика на хола и коридора

Холът и предверието на дома, което обикновено е коридорът, са двете зони, до които допускаме външни лица. С какви впечатления от дома ви ще останат гостите и случайните посетители има голямо значение, затова те трябва да изглеждат добре. От каталога ни можете да си изберете превъзходни 3d тапети за стена в коридор, с чиято помощ ще направите отлично впечатление на своите посетители.

Ще ви предложим богат асортимент от 3д самозалепващи се тапети за стена в хол на разумни цени, с чиято помощ пространството ще изпъкне и ще ви позволи да се покажете в най-добрата си светлина. В хола стоят много добре декорациите, имитиращи каменен зид и гранитогрес. Декорирайки само една от стените, ще постигнете отлично зониране на помещението, с което то ще изглежда по-просторно от реалното.

Нашият магазин доставя 3д тапети от пяна за спалня и коридор до всяка точка на страната. Дори жителите на най-отдалечените кътчета на България ще могат да направят бързи ремонти, които да превърнат домовете им в стилно и приятно място за живеене. При поръчки е необходимо да посочите броя на паната, които искате да получите. Посочената цена е за 1 брой самозалепващ тапет.

Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.