Тапет Мрамор L9, 70 х 70см, 3D, самозалепващ
-30%

Тапет Мрамор L9, 70 х 70см, 3D, самозалепващ

Модел: sz0841
Партиден номер L9
Наличност: Out Of Stock
Специална цена:3.50лв.
Стара цена:5.00лв.
Спестявате:1.50лв.

Опции

-+
  • Самозалепващи тапети
  • Мраморен дизайн
  • 3D ефект
  • Размер на паното 70 х 70см
  • Външен PVC слой
  • Вътрешен слой: PU пяна
  • Могат да се мият
  • Бърз и лесен монтаж
  • Без нужда от майстори

Нашите 3D самозалепващи тапети мрамор ви позволяват да създадете един луксозен и изискан интериор с малко средства и за много кратко време. Повърхността от PVC прави облицовката устойчива на влага и удобна за почистване с препарат и вода. Тапетите се предлагат под формата на стандартно оразмерени панели с размер 70 х 70 см, което значително улеснява тяхната инсталация.

Структурни особености на материала

Тапетите със самозалепваща основа комбинират естетика с практичност, предлагайки универсално решение за подобряване на вътрешните пространства. Те са изцяло нов продукт, който се различава от класическите тапети не само по формата и размера, но преди всичко по структурата на материала.

Панелите се състоят от два слоя – вътрешен и външен.

Външен слой

Външният слой на панелите е изработен от PVC (поливинилхлорид), който осигурява издръжлива и лесна за почистване повърхност. Именно ПВЦ повърхността прави тези панели подходящи за различни интериорни проекти. Гладката непореста структура на външното покритие прави тапетите устойчиви на влага и мухъл, така че е повече от удачно да се използват във влажна среда.

PVC  е известен със своята устойчивост на влага, петна и драскотини, което прави самозалепващия тапет мрамор идеален за зони с голям трафик и помещения с висока влажност, като кухни и бани. Неговото гладко гланцово покритие не само добавя модерен щрих към декора, но също така допринася за лесната поддръжка.

PVC също е рентабилен материал, което прави декоративните панели достъпна, но стилна опция за всички, които искат да подобрят своята жилищна или работна среда. Плоскостите могат да се мият, но не се препоръчва инсталирането им в зони, където ще бъдат изложени на обилно омокряне, поради риск от проникване на вода в адхезивния слой.

Вътрешен слой

Вътрешният слой на самозалепващите тапети мрамор се състои от PU пяна (полиуретанова пяна), която служи за множество цели.PU пяната осигурява изолация, допринасяйки както за топлинните, така и за акустичните свойства на облицовката.

Тапетът може да помогне за регулиране на температурата и намаляване на предаването на шумове в помещението, създавайки по-комфортна и приятна среда. Пяната също така добавя ниво на омекотяване, което прави панелите по- устойчиви на вдлъбнатини вследствие на удари.

PU пяната е изключително лек материал, така че основата не е избрана случайно. Лекотата на панелите улеснява тяхната инсталация и им позволява да се задържат дълго върху вертикалната повърхност на стената. Няма опасност паната да се отлепят и изпаднат под въздействие на собствената си тежест.

Лесна инсталация без нужда от майстори

Самата идея за ремонт вероятно ви плаши както с големите финансови разходи, така и със силното замърсяване на всички съседни пространства. Уверяваме ви, че с помощта на нашите мраморни тапети ще преобразите напълно съответното помещение с много малък разход на средства и време. Плоскостите са разработени специално за „Направи си сам” проекти.

При инсталирането на самозалепващите тапети имитация на мрамор не се вдига прах и единственият отпадък, който ще трябва да почистите е премахната хартия от гърба на всяка плоча. Монтажните работи не генерират шум, така че да завършите реновирането на дома си навреме. Можете да си създадете стилен ефект мраморна стена през уикенда или дори късно през нощта, без да притеснявате съседите.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.