Тапет 3D камък C26, самозалепващ, 70 х 77см
-42%

Тапет 3D камък C26, самозалепващ, 70 х 77см

Модел: sz963
Наличност: В наличност
Специална цена:3.50лв.
Стара цена:6.00лв.
Спестявате:2.50лв.

Опции

-+
  • Самозалепващ 3д тапет
  • Декор за стени
  • Размер на паното: 70 х 77см
  • Каменни мотиви
  • Цвят: Бяло-сив
  • Самозалепващи тапети
  • Термоизолационни свойства
  • Могат да се мият
  • Материал: Пяна
  • Две пана покриват: 1.078 кв.м

Предлагаме ви самозалепващ 3D тапет камък във вид на единични пана с размер 70 х 77см и дебелина 4мм. Този продукт е най-лесният възможен начин да създадете илюзията за наличие на каменен зид в съответното жилищно или комерсиално пространство. С тапетите 3Д всеки може да реализира интересна дизайнерска концепция, без да прави сложни и скъпи ремонти.

Начин да промените визията на всяка стена или друг интериорен елемент

Самозалепващите тапети са изключително търсен продукт, който позволява и на собствениците, и на наемателите на жилища да променят стила на всяко помещение, без да планират скъпи и сложни ремонти. Абсолютно всеки може да се справи с лепенето на тези плоскости, дори хора, които никога не са изпълнявали подобна задача.

Материалът е лек и удобен за боравене. Благодарение на самозалепващия гръб, инсталирането на панелите се извършва с невероятна лекота. Поради големия размер на всяка плоскост, покриването на един значителен участък от стената отнема броени минути. Нужно е само да отстраните защитното фолио от гърба на вашия тапет камък 3D и да го поставите на стената с леко притискане.

Плоскостите са изработени от PE пяна, което ги прави изключително леки, въпреки сравнително големия им размер и плътност. Ниското тегло улеснява боравенето с този материал, но по-важното е, че той може да се използва върху всяка гладка и равна повърхност. Освен стени, с този красив тапет камък можете да покриете също стъклени, дървени, пластмасови и метални прегради.

Предимства на този уникален декоративен материал

Вероятно си мислите, че същия ефект бихте могли да постигнете със самозалепващо фолио, но истината е, че двата материала са доста различни. Ако трябва да сравним техните качества и да излъчим победител, то овациите определено ще бъдат за тапета. Паната, със своя триизмерен ефект създават по-добре илюзията за тухлена, каменна или мраморна стена.

В същото време този продукт е много по-удобен за боравене. Залепването му е много по-бързо и лесно, защото го няма досадното прегъване и намачкване на материала. Тук няма риск двете части на тапета да се залепят една към друга и да станат неизползваеми. Няма ги и неприятните въздушни мехурчета, които винаги се образуват при залепването на декоративни фолиа.

Самозалепващият 3Д тапет камък има приятна релефна структура и плътност, която прави стените по-приятни на допир и безопасни. Благодарение на плътността и свойствата на материала, той е отличен топло и шумоизолатор. Много хора поставят такава облицовка върху външни стени, за да подобрят изолацията на помещението и да го направят по-уютно и приятно за живеене.

Лесен монтаж и демонтаж

Можете да се възползвате от приятната текстура и визия на самозалепващите ни 3д тапети камък дори ако сте наематели. Не само инсталирането им върху стени и прегради е изключително лесно, но и операцията по тяхното демонтиране. Когато напускате квартирата или искате да промените интериора, можете лесно да отлепите паната, без да се налага да почиствате остатъците от лепило.

Свалянето на триизмерните тапети камък от пяна е по-лесно от премахването на обикновени тапети или фолио. Всяка плоча се премахва с лекотата, с която сте я залепили. Поддръжката на тази стенна декорация е изключително лесна. Панелите от PE пяна са водоустойчив материал, който може да се мие при силно замърсяване или само да се почисти с влажна кърпа, за да се премахне натрупания прах.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.