Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см

Модел: ta258
Наличност: В наличност

Опции

QM-6103
99.00лв.
-+
  • Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойства
  • Лесен и бърз монтаж, който не изисква специални умения
  • Свързването чрез зъб гарантира липсата на термомост
  • Панелите не добавят излишна тежест на сградата
  • Покритието е удароустойчиво, а боята издържа на всякакви атмосферни влияния и UV лъчи
  • Материал: PVC и калциев прах
  • Пет слоя
  • Външен 3D принт слой
  • Размер на панела: 122 х 244см
  • Дебелина: 3мм

Нашият интериорен панел тип мрамор 122 х 244см е идеалното решение за облицовка и декориране на жилищни пространства, магазини, офиси и други представителни и работни помещения. Големината на плоскостите ви позволява с малък брой от тях, да покриете една цяла стена или няколко стени, спестявайки време, усилия и най-вече пари. Панелите са лесни за инсталиране, така че можете да спестите допълнително средства, като ги монтирате изцяло сами.

Особености и плюсове на материала

Пазарът на довършителни материали изобилства от видове плоскости за декориране на стени. Някои от тях са супер леки и снабдени със самозалепваща основа, което прави поставянето им върху стената изключително лесно. Други имат по-здрава структура и се инсталират посредством специални монтажни смеси. Към тях принадлежи и панелът, който ви предлагаме на тази страница на продуктовия ни каталог.

Красивият интериорен панел тип мрамор е изработен от PVC и калциев прах. Плочата има 5-слойна структура, с която се постига дебелина от 3мм. SPC плоскостите са модерен, екологичен и безопасен материал, изработен от поливинилхлорид (PVC) и калциев карбонат (варовик). От този материал е се изработват и кварц-виниловите плочки, които се използват като подови настилки.

Предимствата на панелите от този материал не са никак малко. Сред най-важните им характеристики можем да посочим:

  • Висока якост и устойчивост на износване: SPC паната имат висока плътност и устойчивост на механични натоварвания като драскотини, удари и абразия.Това ги прави идеален избор за зони с голяма влажност и степен на замърсяване;
  • Екологичност и безопасност: Облицовките са изработени от екологично чисти и безопасни материали, които не съдържат формалдехид, тежки метали и други вредни вещества.Освен това стенната декорация не предизвиква алергични реакции и не натрупва статично електричество;
  • Лесен монтаж: Стенните интериорни панели тип мрамор могат да се монтират лесно и бързо благодарение на специални заключващи зъбци, чрез които се гарантира липсата на термо мост.Тази облицовка не изисква специални умения и инструменти за монтаж, което позволява самостоятелна инсталация;
  • Богат избор от принтове и цветове: Панелите от PVC и калциев прах се предлагат в огромно разнообразие от цветове и декори, което позволява да се избере подходящ вариант за всеки интериор. Принтовете обикновено са триизмерни и имитират отлично естествени материали като камък, тухла, дърво или мрамор;
  • Устойчивост на UV лъчи: Независимо къде ще поставите нашите декоративни панели за стена мрамор, слънчевите лъчи няма да увредят тяхната структура и да причинят избеляване/пожълтяване на декоративния принт. Те също така не губят основните си характеристики поради големи температурни промени;
  • Топло и шумоизолация: Тук ви предлагаме не просто красива стенна декорация, а начин да изолирате затворени пространства, като в същото време постигнете висока естетика. Многослойната структура на панелите им позволява да намалят външните шумове и да предотвратят загубата на топлина, осигурявайки комфортна и приятна среда;
  • Лесно почистване и поддръжка: Непорестата структура на материала прави мраморният панел устойчив на петна, гъбички и плесени. Облицовката се почиства лесно, като за целта не са нужни специални почистващи препарати.

Не по-малко важно е да изтъкнем, че мраморните стенни пана принадлежат към клас G1 (слабо запалими материали), което ги прави пожароустойчиви и позволява да се използват в помещения с повишени изисквания за пожарна безопасност. Панелите от серия QM-6103 са отличен избор за всички, които търсят красива и дълготрайна стенна изолация, или декоративен материал с отлични изолационни свойства.

Възможни начини на употреба

Начините на употреба на стенния интериорен панел с мраморен ефект са наистина много. На практика няма ограничение в неговото използване както в жилищни, така и в търговски помещения. Паната са отлично решение за създаване на една изискана и луксозна обстановка с минимален разход на време и средства.

Панелите от този вид са подходящи за:

Създаване на акценти в представителни помещения

Създаването на илюзия за мраморна стена е много актуален тренд при зониране на пространства. Много често панелите се използват в дневни за декориране на стената в зоната на секцията и телевизора. По този начин и тв-устройството, и мебелната система (ако е в черен или тъмен дървесен декор) ще могат да изпъкнат, като се получи интересен акцент.

Акцентът често служи за зониране на големи пространства и почти винаги се постига чрез контраст между цветовете. Например белите мраморни пвц пана за стена се съчетават чудесно с тъмно обзавеждане, докато пано, имитиращо черен мрамор, е много удачен избор за стая със светли мебели и стени.

Облицовка на стените в помещения с висока влажност

Пълната водоустойчивост на PVC и добавената от калциевия прах здравина, доведоха до създаване на покритие, което може да бъде добра алтернатива на керамичните плочки. Плочките, които до скоро се смятаха за единствената подходяща облицовка за стените и подовете в бани и кухни, днес имат своя нискобюджетен конкурент.

Можете да използвате този тип пвц мраморни панели дори в душ зоната, където ще бъдат постоянно изложени на висока влажност, пръски вода и температурни промени. Както плочките от фаянс и теракота, така и поливинилхлоридът са устойчиви на мухъл и плесен. Единственото, по което PVC паната отстъпват, е опасността от надраскване. Почистването с твърди и остри предмети е нежелателно.

Защита на стената зад кухненската мивка

Декоративните пвц панели за стена мрамор са страхотно решение за кухненски гръб, който да замени плочките и в този аспект на домашния интериор. Тук отново се проявяват влагоустойчивите характеристики на PVC, които ви позволяват да защитите стенната мазилка от пръски вода и висока степен на влага.

Мраморният ефект на панела е идеално решение за създаване на стилен и изискан кухненски интериор. С няколко мраморни пвц пана на гърба на кухнята се постига безупречен визуален синхрон между долния и горния ред кухненски шкафове. Моделът се комбинира добре както с бели кухни, така и с мебели в по-тъмна тоналност.

Хигиенична облицовка за производствени помещения

Цеховете за производство на храни и напитки също могат да се възползват от нашите мраморни пвц пана, чиято цена е в пъти по-ниска от тази на керамичните плочки. Това стенно покритие осигурява отлична заащита на стените от влага и замърсяване, като в същото време позволява поддържането на отлична хигиена.

Панелът може да се използва също като облицовка в кухните на ресторанти и заведения за бързо хранене. Този декоративен материал е много удачен вариант за новостартиращи бизнес начинания, опериращи с ограничен финансов капитал. Каквито и да са вашите нужди, ние ви предлагаме висококачествени пвц мраморни панели на изключително разумна цена.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.