Лед лампи за тоалетки за гримиране, 3 режима, регулиране силата на светене

Лед лампи за тоалетки за гримиране, 3 режима, регулиране силата на светене

Модел: sz0363
Наличност: Out Of Stock
39.00лв.
-+
Led лампи за тоалетки
Брой лампи 10бр
Двойно залепване
Регулиране на температурата на светене
Регулиране на силата на светене
Големина на крушките: 45х45х51мм
USB кабел за захранване: 5V 2A
Максимална мощност на всяка крушка: 1.6W
Температура: 6000K-6500K

Комплект светодиодни лампи за тоалетка е най-доброто решение за домашната ви гримьорна, както и за гримьорните в театри, телевизионни студия и т.н. От качеството на светлината зависи в огромна степен доброто поставяне на грима. След дневната светлина, лед светлината е единствената, която ще ви осигури детайлна видимост  върху кожата и цялото лице. Тя определя и начина, по който ще изглежда грима след поставянето му.

Осветление с възможност за индивидуална настройка

Когато нанасяме артистичен или ежедневен грим, степента на осветеност е изключително важна. Тя обаче няма точни параметри, валидни за всеки метод на гримиране. Ето защо регулируемата функция на комплекта самозалепващи се лед лампи за огледало е изключително полезна. Осветителят се включва с бутон, а регулирането става с докосване.

С тази осветителна система имате възможност да настройвате силата и температурата на светене в три различни режима. При нужда от детайлно осветяване на кожата и контура на лицето, можете да настроите лампите да светят на максимална степен в студена бяла светлина. Именно температурната настройка определя дали ще получите студена или топла (близка до естествената) светлина.

Температурната настройка на светодиодното осветление за тоалетка варира от 6000 до 6500 K (Келвин). Тоест, можете да настройвате осветителите да светят в бяла, жълта и междинна (бледо жълта) светлина. Възможността за регулиране на осветлението е безценна, защото дневният, вечерният и сценичният грим се нанасят при различна степен на осветеност на околното пространство.

Двойно залепване – максимална здравина

Всяка от лампите има двойно залепваща основа / паста. Тя е различна от стандартните лепенки, защото не оставя следи по огледалото след сваляне на осветителите. Същевременно лепящата повърхност държи много здраво всяка от светодиодните лампи за грим. По този начин е елиминиран рискът от отлепяне и счупване на осветителните тела.

Методът на укрепване ви позволява да местите осветлението и да го използвате на различни места. Много удобна е също възможността да наредите лампите по предпочитания от вас начин. Можете да следвате формата на огледалото – квадрат, кръг, елипса и т.н. Бихте могли също да поставите светлината в горната част, странично или отдолу. Всеки вид подреждане ще осветява лицето ви по различен начин.

LED  технологията – висока ефективност при минимална консумация на електричество

Днес е повече от логично да заложите на LED лампа за грим, вместо на класическата крушка с нажежаема жичка. Тази технология се е доказала като ефективна и неслучайно почти напълно успя да измести волфрамовата жичка в класическата крушка. Основното ѝ предимство е, че осигурява сходна степен на осветяване при неколкократно по-малка консумация на електрическа енергия.

Не само ще намалите разходите си за електричество, въпреки използването на 10 лед крушки (максималната мощност на всяка крушка е 1.6 W), но и ще получите по-голяма наситеност на светлината. Същевременно светодиодната лампа за гримиране отделя минимална топлина по време на работа. През лятото и гримирайки се в близост до осветлението, лицето ви няма да се затопля, а гримът да се разтича, поради този ефект.

USB кабел за зареждане

Осветителната система е с възможност за захранване чрез USB кабел, какъвто е включен в комплекта. За да заредите вашата ЛЕД лампа за грим директно в електрическата мрежа, ще е необходимо да закупите допълнително USB адаптер за 220V. Цената на тези устройства е съвсем скромна и няма да оскъпи осветлението значително.

Светлинната система за гримиране се предлага в нашия онлайн магазин на много изгодна цена. Тя е идеалното решение, ако искате да обособите място, където да полагате прецизно грима, да оскубете веждите си, да почистите лицето си от комедони или да изпълните друга козметична процедура.

Светодиодната лампа за тоалетка е възможно да се използва и в баня, замествайки електрическите аплици и плафони около огледалото. В този случай обаче е необходимо зоната за тоалет да е отделена от мократа точка (душ зона). Крушките нямат нужната влагозащита и трябва да се пазят от влага, пара и водни пръски.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.