Бърза CCFL LED лампа за нокти

Бърза CCFL LED лампа за нокти

Модел: sv601
Наличност: В наличност
49.00лв.
-+

Гел лакът вече не е новост в света на красотата. Той е толкова практичен и дълготраен, че огромна част от дамите се възползват от тези му качества. В салоните за красота може да се сътворят истински шедьоври, които да издържат по няколко седмици и накрая да бъдат все така блестящи, както в деня на създаването им. Ако и вие искате да се възползвате от тези качества на гел лака, нямате време да посещавате маникюрист, не успявате да намерите точния професионалист или пък не се доверявате на друг да пипа ръцете ви, имаме специално предложение за вас.

Представяме ви UV LED лампа за гел лак 36W. Тази комбинирана фурна за лак е перфектният избор за лакиране в домашни условия. Нужни са ви качествени гел лакове и малко тренинг, а с помощта на лампата резултатите ще бъдат наистина професионални.

Моделът е с мощност 36W, което е напълно достатъчно за качествено изсушаване на лака и намалява опасността от кожни раздразнения и алергии (свързани с контакта на недоизпечен лак с кожата). Разполага с таймери за автоматично изключване – 10, 20 и 30 секунди.

Много по-мощна и бърза от стандартните лампи за маникюр

  • Висока мощност
  • Перфектна за всеки тип лак – UV и LED
  • Автоматичен таймер
  • Подходящ за домашна и професионална употреба

Характеристики:

  • Захранване – 220V
  • Мощност – 36W (24+12)

Идеално решение за домашен и професионален маникюр

Гел-лаковете се превърнаха в трайна тенденция в дамския маникюр. Тяхното покритие е по-плътно, а съставът им включва основно фотоинициатори (мономери и олигомери), които са изключително устойчиви на външни влияния. Независимо дали миете съдове и перете на ръка, маникюрът ви ще се запази много по-дълго. Единственото, което ви е нужно за целта е подходящ уред – печка за нокти.

Терминът печка за гел лак присъства единствено в разговорния език, поради методът на втвърдяване на лаковото покритие. Макар и под въздействие на специфичен вид светлина, лакът се изпича, така че гелообразната консистенция да се превърне в твърдо и плътно покритие. За разлика от ацетоновите лакове, гелообразните не могат да изсъхват само под въздействие на въздуха.

Геловите лакове произвеждани в началото са съдържали определен вид компоненти, които се полимеризират (изпичат) единствено под въздействието на UV лъчи със строго определена дължина на вълната. Днес на пазара се предлага широк диапазон от продукти, някои от които могат да се втвърдяват само при ултравиолетово лъчение, а други единствено под действието на светодиодна светлина.

Ние ви предлагаме един уникален продукт – комбинирана фурна за нокти, способна ефективно, бързо и напълно безопасно да пече всички видове геллакове. Вероятно се питате каква е разликата? Тя се крие в работния принцип на двете светлини. Дължината на UV вълната, при която се ''изпича'' лакът е между 300 - 400 нано метра, а дължината на светодиодната вълна е между 375- 425 нм. Тоест UV вълната е с по-широка амплитуда.

Определени марки гел-лакове съдържат фотоинициатори, предназначени за UV лампите, а други за LED моделите. Има и такива, работещи едновременно с двете технологии. Именно по тази причина нашата бърза лед лампа за нокти е идеалната разработка за професионална употреба. Тя не поставя ограничения относно вида и марката на лаковите покрития.

Лампите от двата вида имат различни параметри на работа, но освен това се различават и по други важни показатели. Така например тези, използващи UV лъчи са по-евтини, но пък светодиодните са много по-ефективни. С първият вид общото време за изпичане е около 8 минути – 2 за основа, по 2 за двата слоя лак и 2 минути за топ покритието.

Времето за обработка на всеки слой в една добра лед печка за нокти е 30 секунди, което прави общо 2 минути за цялата процедура. Сами разбирате, че в един натоварен козметичен салон възможността да се съкрати времетраенето на всяка манипулация е безценна. С достъпната си цена, уредът, предлаган от нас е подходящо решение за домашно използване, но с отличните си работни възможности, е идеалн за работа в професионална среда.

Предимства на LED технологията

Светодиодната технология навлиза масово в живота ни, за да измести старите, неефективни и често вредни за здравето технологии. В случая фразата „красотата иска жертви” е крайно неуместна, защото маникюрът не бива да води до сериозни здравословни проблеми. Производителите на козметично оборудване работят отдавна в посока безопасност, и уредът, представен тук е поредното доказателство.

Ултравиолетовата светлина би могла да причини изгаряне на кожата и увреждане на нокътната плочка, поради което при работа с такива уреди е задължително използването на защитни кремове и ръкавици. Дори в малки дози е възможно да се причини увреждане на горния кожен слой, което би довело до поява на пигментни петна по ръцете.

Животът на самата LED лампа за нокти е значително по-дълъг, така че по-високата цена се компенсира от значително по-дългия експлоатационен период. Докато в ултравиолетовите модели източникът на светлина се подменя на всеки 1000 часа, то светодиодът е с работен живот 50 000 часа и не се нуждае от подмяна.

Светлинният лъч, излъчван от светодиодните лампи е 100% безопасен за здравето. Дори обикновените битови крушки носят известна опасност, поради наличието на олово и живак, но не и светодиодите. Те не отделят топлина при светене и не крият риск от изгаряне на фината кожа около ноктите.

Енергийната ефективност е друг показател, поставящ на предни позиции професионалните LED лампи за нокти, въпреки по-високите им цени. Моделът, представен на тази страница на продуктовия ни каталог е с мощност 36W (24+12). За сравнение, една обикновена крушка за осветление консумира от 40 до 100W. Колкото и дълго да работите с уреда, сметките ви за ток няма да се увеличат значително.

Има и друг важен фактор за икономичната работа на лед лампите – видът на вълната. Благодарение на по-тесните и концентрирани вълни, излъчвани от светлоизточника, светлината не се разсейва по цялото пространство. Така става възможно с лампата да се изпичат гел лакове за 30 секунди, вместо за две минути. По-краткият работен процес допринася за икономията на електрическа енергия.

Важни технически параметри на модела

Сред основните предимства на професионалната лампа за нокти можем да посочим преди всичко високата мощност, отговорна за бързата полимеризация на лаковете с гелообразна консистенция. Важно е да уточним, че 36W е показател, относим не към захранващата/входяща мощност, а към изходящата. Тоест енергията която лампата произвежда, за да изпече маникюра, а не тази, която консумира.

Докато масово продаваните 9W UV лампи не могат да се справят с полимеризацията на по-плътен слой лак, то моделът, представен в каталога ни успява да втвърди всички видове лакове, произвеждани в момента, независимо дали са нюанс, топ покритие или основа. С нанасянето на няколко слоя дебелината на лака се увеличава, затова е необходима фурна за гел лак, която да пече не само бързо, но и ефикасно.

Тъй като не всички наши клиентки са добре запознати с техническите особености на този вид козметична апаратура, е редно да обърнем внимание и на термина „CCFL”, съдържащ се в наименованието на нашия продукт. Съществуват различни видове крушки, с които би могла да работи дадена фурна за печене на нокти.

UV крушките могат да бъдат CFL, CCFL само UV, или комбинирани с LED крушки. CFL и CCFL са със спираловидна форма на крушката и имат по-дълъг живот, според производителите (около 20 000 часа). Това означава, че е много по-разумно да инвестирате в качествена CCFL лампа за нокти, отколкото в който и да е друг продукт на по-ниска цена.

Фурната е с модерен и функционален дизайн, мощна и подходяща за всеки тип лак – UV и LED, оборудвана с таймер за точно фиксиране на времето за печене. Същевременно тук виждате последно поколение лед лампа за нокти на цена, многократно по-ниска от тази на по-обикновени разработки. Наред с изгодната оферта, ние ви предлагаме и най-удобен начин на пазаруване от цялата страна.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.