Акупунктурни очила - масажиращи

Модел: ST097
Наличност: 2-3 Days
25.00лв.
-+
Очният масажор е разработен със съвместните усилия на китайски специалисти по традиционна медицина и американски център по компютърни технологии и се използва за: премахване умората на очите, вследствие продължителна работа с компютър, след дълго шофиране, учене или четене; премахване на бръчки около очите; при подути или с торбички очи и тъмни сенки около очите; подобряване на съня.
Масажорът е разработен въз основата на най-новите изследвания в областта на магнетизма, акупресурата и акупунктурата, взаимствани от традиционната китайска медицина. Те съвместяват магнитната и механична акупунктура на най-важните точки, разположени около очите. Въздействието им нормализира зрението и стимулира вътрешната енергия.
Резултатите, получени вследствие въздействието на магнитното енергийно поле, са широко известни и се използват при лечението и профилактиката на различни заболявания. Магнитното поле, когато се прилага върху специалните акупунктурни точки, може да активира функциите на клетките, да увеличи капилярите и да осигури по-голям достъп на кислород, да подобри състоянието на храненето на тъканите на клетките и да балансира саморегулирането на нервната система.Формата на масажора, създадена с помощта на компютър, съответства с голяма точност на месторазположението на акупунктурните точки в околоочните области.Очният масажор третира акупунктурни точки при: главоболие, замъглено зрение и раздразнени очи; хемикрания или отлагания в очните канали, главоболие и очни заболявания; оптична атрофия; пареща болка и “сухи” очи; остър и хроничен кератит, сълзене и ретинит; лицева парализа и невралгия и рефрактивни проблеми, ринит и хъркане. Масажорът има 20 накрайника от силиконов гел с висока чистота, непредразполагащ към алергии. Във всеки накрайник е разположена пластина, изработена от сплав от редки метали.
Разположеният в масажора микромотор се контролира от микропроцесор и нанася съответната акупунктура в различни режими: класически китайски масаж, акупунктура, биене, шиатцу и т.н. Лечебното действие на масажора се базира на 9 вида високочестотни вибрации  в диапазон 20–100 Hz; магнитно биологично въздействие и  точковата стимулация на 10 важни биоактивни точки по акупунктурния метод, използван в древната Китайска медицина, които подобряват метаболизма на очите.
Освен горните лечебни въздействия, в уреда е добавен и ефекта на известните и широко разпространени в Русия очила “Vision”:  очилата с отвори на мястото на лещите, които също допринасят за подобряване на зрението.Масажът в продължение на 3-5 мин. премахва очното напрежение, понижава налягането, подобрява кръвоснабдяването на очната ябълка и мускули, намалява отока на веждите, помага за разпръскване на хематомите, възстановява слъзната лента, премахва свръхчувствителността към светлината, предизвикана от преумората на очните мускули. Чрез клинични експерименти е доказано, че 5-минутна работа на масажора е равен на 10 пъти ръчен масаж с пръсти.
Очният масажор се препоръчва за: корекция на зрението: късогледство, далекогледство, кривогледство и компютърен синдром; хронична хрема, пълен и запушен нос и синузит; отстраняване на бръчки, на тъмни кръгове и торбички под очите; възстановяване на мозъчното кръвообращение и на паметта; помага срещу неврастении;  релаксиращ, разтоварващ и отпускащ ефект.
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър