Акупунктурни очила - масажиращи

Модел: ST097
Наличност: 2-3 Days
25.00лв.
-+
Очният масажор е разработен със съвместните усилия на китайски специалисти по традиционна медицина и американски център по компютърни технологии и се използва за: премахване умората на очите, вследствие продължителна работа с компютър, след дълго шофиране, учене или четене; премахване на бръчки около очите; при подути или с торбички очи и тъмни сенки около очите; подобряване на съня.
Масажорът е разработен въз основата на най-новите изследвания в областта на магнетизма, акупресурата и акупунктурата, взаимствани от традиционната китайска медицина. Те съвместяват магнитната и механична акупунктура на най-важните точки, разположени около очите. Въздействието им нормализира зрението и стимулира вътрешната енергия.
Резултатите, получени вследствие въздействието на магнитното енергийно поле, са широко известни и се използват при лечението и профилактиката на различни заболявания. Магнитното поле, когато се прилага върху специалните акупунктурни точки, може да активира функциите на клетките, да увеличи капилярите и да осигури по-голям достъп на кислород, да подобри състоянието на храненето на тъканите на клетките и да балансира саморегулирането на нервната система.Формата на масажора, създадена с помощта на компютър, съответства с голяма точност на месторазположението на акупунктурните точки в околоочните области.Очният масажор третира акупунктурни точки при: главоболие, замъглено зрение и раздразнени очи; хемикрания или отлагания в очните канали, главоболие и очни заболявания; оптична атрофия; пареща болка и “сухи” очи; остър и хроничен кератит, сълзене и ретинит; лицева парализа и невралгия и рефрактивни проблеми, ринит и хъркане. Масажорът има 20 накрайника от силиконов гел с висока чистота, непредразполагащ към алергии. Във всеки накрайник е разположена пластина, изработена от сплав от редки метали.
Разположеният в масажора микромотор се контролира от микропроцесор и нанася съответната акупунктура в различни режими: класически китайски масаж, акупунктура, биене, шиатцу и т.н. Лечебното действие на масажора се базира на 9 вида високочестотни вибрации  в диапазон 20–100 Hz; магнитно биологично въздействие и  точковата стимулация на 10 важни биоактивни точки по акупунктурния метод, използван в древната Китайска медицина, които подобряват метаболизма на очите.
Освен горните лечебни въздействия, в уреда е добавен и ефекта на известните и широко разпространени в Русия очила “Vision”:  очилата с отвори на мястото на лещите, които също допринасят за подобряване на зрението.Масажът в продължение на 3-5 мин. премахва очното напрежение, понижава налягането, подобрява кръвоснабдяването на очната ябълка и мускули, намалява отока на веждите, помага за разпръскване на хематомите, възстановява слъзната лента, премахва свръхчувствителността към светлината, предизвикана от преумората на очните мускули. Чрез клинични експерименти е доказано, че 5-минутна работа на масажора е равен на 10 пъти ръчен масаж с пръсти.
Очният масажор се препоръчва за: корекция на зрението: късогледство, далекогледство, кривогледство и компютърен синдром; хронична хрема, пълен и запушен нос и синузит; отстраняване на бръчки, на тъмни кръгове и торбички под очите; възстановяване на мозъчното кръвообращение и на паметта; помага срещу неврастении;  релаксиращ, разтоварващ и отпускащ ефект.
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.