Sculptural Solac - антицелулитен масажор

Модел: ST415
Наличност: В наличност
42.00лв.
-+

Sculptural Solac антицелулитен масажор с тройно действие: кръгов масаж, пневматичен натиск и инфрачервена топлина. Прави подкожни масажи, които увеличават притока на кръв, което помага за премахване на токсините и намаляване на натрупаните мазнини. Вае фигурата ви и изглажда кожата с четири сменяеми приставки, които позволяват на масажора да се нагоди към всеки проблемен мек целулит, оточен целулит, отпуснатост и др.
С нова плоска силиконова приставка подходяща за болезнен целулит, също така и приставка от полутвърд силикон за бедрата и задните части, която премахва целулита, намалява отпуснатостта и стимулира притока на кръв, тонизира и намалява обема. Може да се използва заедно с антицелулитни продукти за по-силен ефект.

Характеристики:

  • Захранване: AC220 ~240V,
  • Мощност: 25W
  • Размери: 18x15x11см.
  • Тип масаж: вибрационен валяк;
  • Инфрачервено отопление;
  • Вибрационна честота: 2500 об / мин;
  • 4 сменяеми прозрачни глави
  • Материал: ABS
  • Приблизително тегло: 1.2кг.

Съдържание на комплекта:

  1. Масажор за тяло – 1бр.
  2. Приставка при болезнен целулит – 1бр.
  3. Приставка с въртящи се топчета за стимулиране на кръвообращението – 1бр.
  4. Приставка за масажиране в дълбочина и оформяне на бедрата и задните части – 1бр.
  5. Приставка със специални силиконови валяци за масажиране на скалпа – 1бр.

Антицелулитният масажор Solac Sculptural е иновативно устройство, проектирано да осъществи професионален масаж на тялото изцяло в домашна среда. Този уред използва технологии, застъпени в професионалната медицинска и дерматологична апаратура. Предлага се в комплект с 4 приставки за различни участъци от тялото и за различни проблеми.

Ефективна многостепенна борба с целулита

Масажорът Sculptural Solac е предназначен да помогне за намаляване появата на целулит чрез ефективна масажна терапия. Той предлага множество настройки и интензитети за насочване към различни области и нива на целулит. Устройството включва различни техники за масаж, като ролков масаж, засмукване и вибрации, за стимулиране на циркулацията, разграждане на мастните натрупвания и изглаждане текстурата на кожата.

За постигане на желаните резултати се изисква прилагане върху засегнатите области, като масажиращата глава се движи с кръгови движения или движения напред-назад за определено време. Редовната употреба на този иновативен антицелулитен масажор, съчетана със здравословна диета и упражнения, може да помогне за подобряване на външния вид на целулита с течение на времето.

Доказана ефективност, благодарение на тристепенно действие

Ако сте опитали обичайните ръчни (механични) и вибриращи масажори, но не сте постигнали желания резултат, то определено трябва да опитате Solac Sculptural, който ще промени представите ви за ефекта от домашния масаж. Уредът дължи своята ефективност на тройното си действие, включващо:

  • Кръгов масаж;
  • Пневматичен натиск;
  • Инфрачервена топлина.

Всеки от трите типа въздействие носи набор от ползи за доброто състояние на кожата и намаляване на подкожните мазнини. Така например кръговият масаж е насочен към лечението на целулит чрез различни механизми. На първо място, той подобрява кръвообращението в засегнатите области, улеснявайки отстраняването на токсините и излишните течности, които допринасят за появата на „портокаловата кожа”.

Чрез стимулиране на притока на кръв, кръговият масаж насърчава разграждането на мастните депа, натрупани под кожата, което може да намали видимостта на целулита с течение на времето. Освен това повтарящите се кръгови движения спомагат за тонизиране на кожата и съединителните тъкани, насърчавайки еластичността и намалявайки грапавините, свързани с целулита.

Макар че кръговият масаж сам по себе си не винаги може да премахне напълно целулита, когато се комбинира със здравословна диета, редовни упражнения и други здравословни практики, той може да допринесе за по-гладка кожа и подобрена цялостна текстура.

Ползи от пневматичния ударен масаж

Една от важните функции на този масажор за целулит е пневматичният ударен масаж. Пневматичният масаж под налягане, известен също като пневматична компресионна терапия, е неинвазивно лечение, насочено към намаляване на видимостта на целулита чрез подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж.

По време на лечението, когато терапията се извършва в професионална среда, засегнатата област се затваря в специализирано облекло, оборудвано с надуваеми камери, които упражняват периодичен натиск. Това налягане помага за стимулиране на циркулацията и лимфния поток, което може да намали задържането на течности и появата на целулит.

Болшинството антицелулитни масажори за домашна употреба не предлагат пневмо-терапия, поради което тяхната ефективност спрямо Solac Sculptural е много по-ниска. Ритмичната компресия и декомпресия, създадени от масажора, имитират ефекта на дълбок тъканен масаж, който разгражда мастните натрупвания и насърчава елиминирането на токсините от тялото. Освен това, масажното действие може да помогне за подобряване на тена и текстурата на кожата с течение на времето.

Инфрачервена терапия за изваяна фигура и тонизирана кожа

Мултифункционалният масажор за целулит е с много достъпна цена, предвид факта, че той предлага няколко различни вида процедури в едно единствено устройство. Една от важните му функции е инфрачервената терапия. Смята се, че инфрачервената терапия помага за намаляване на целулита чрез няколко механизма.

Преди всичко, чрез инфрачервената топлина този ефикасен антицелулитен масажор подобрява кръвообращението и лимфния дренаж, което може да помогне за премахване на токсините и метаболитните отпадъчни продукти, които допринасят за появата на целулит. Подобрената циркулация също така насърчава доставката на хранителни вещества и кислород до засегнатите области, подпомагайки възстановяването и регенерацията на тъканите.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.