Електростимулатор за стягане и оформяне на мускули от 3 части

Електростимулатор за стягане и оформяне на мускули от 3 части

Модел: sv381
Наличност: Out Of Stock
19.00лв.
-+

Добрата визия на тялото изисква известни усилия свързани с храненето и тренировки. Последните често се пренебрегват поради различни причини, а имат съществено значение за това как ще изглеждате. След сваляне на излишните килограми, все още нямате визията, а причината е, че мускулите не са тренирани.

Ако не разполагате с време да посещавате фитнес, притеснявате се да спортувате с други хора, а домашните тренировки ви се струват неефективни, вижте това предложение електростимулатор за мускули.

Моделът е подходящ за употреба върху ръцете, корема и краката. Без кабели и ограничения просто слагате и продължавате ежедневието си. Може да се носи по всяко време, навсякъде, дори под дрехите. Не губите време и нерви, просто поставяте и той си върши работата.

Електростимулаторът е подходящ за двата пола и може да си прилага според проблемните зони ръце, крака и корем. Сбъднете мечтата си да имате плочки на корема и ръцете ви да бъдат стегнати. С редовна употреба, само за няколко седмици ще изваете атлетично, красиво и силно тяло.

Защо да се доверим на този уред за перфектна фигура

  • Лесна употреба
  • Оформя мускулите на ръцете, краката и корема
  • Може да се ползва от мъже и жени
  • Дискретен, лек и устойчив
  • Може да се употребява по всяко време
  • Видими резултати след няколко седмици
  • Без кабели и ограничения
  • Захранване 6хААА батерии (купуват се допълнително)
 

Мускулът е тъкан, изградена от вода, мазнини, белтъчини и липиди. Тя се съкращава автоматично, ритмично и волево, и оказва влияние върху повечето от основните функции на тялото. Видовете мускулни влакна покриват костният скелет и в съвместно действие със сухожилията, отговарят и за двигателната активност.

Електростимулацията – заместник на нервните импулси

Мускулите се нуждаят от натоварване, за да укрепват, е укрепването им оформя пропорциите. Интензивното съкращаване на големи групи мускули е най-използваното средство за постигане на по-здраво и красиво тяло. Спортът обаче е активност, която изисква постоянство за резултатност. Магазин Онтайм предлага неин качествен заместител в лицето на електростимулатори за мускулна маса. 

Стимулацията чрез електрически импулси наподобява влиянието на нервната тъкан върху мускулната. Двете са неотделимо свързани. Външното въздействие осигурява много по-засилено ниво на контракция и съответно – по-голям ефект над мускулното развитие и нарастване. Модерният електростимулатор е лесен начин за оформяне на мускулатура без двигателна активност. 

Уредът представлява обширна подложка с електроди, които се прикрепят към кожата. В предната й част е разположен команден панел, откъдето се задава функция включване, изключване, подходящ режим за работа и програма. Задвижването му става с батерии и тя е напълно независим уред, и подходящ придружител във всеки момент от ежедневието. Развивайте мускулите си по време на работа, сън или дори когато се храните! Необходимо е просто да прикрепите подложката към съответната област – ръце, крака, корем, и да зададете режим с определена интензивност.

Прекрасен избор при отпусната фигура

Мазнините могат да бъдат не само изгорени, но и трансформирани – цел на почти всеки тип спорт. Модерните електрически стимулатори за стягане на мускули подпомагат процесът с локално въздействие върху отделните групи, което е концентрирано и неколкократно по-мощно, отколкото чрез стимулирането им с физически упражнения. Отпуснатата мускулатура се раздвижва и укрепва, а огромното предимство на електростимулацията е, че с нея се засягат и околни мастни депа. 

Уредът работи с няколко проводникови платки, разположени симетрично като среден слой на подложката. Всяка платка изпуска определено количество нервни импулси. Размерът зависи от предназначението му. Най-просторен е двустранният електростимулатор за коремни мускули, който е предвиден за по-голяма зона. 

Прикрепването му е достатъчно устойчиво за носене на приставката под дрехите, без видими следи от нея. По-бързо и трайно отслабване, и нито крачка в повече! Тази мечта за мнозина вече е на крачка разстояние от вас. Продуктът е изключително изгоден спрямо стандартните за електростимулатори цени.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 290х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:17.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:12.00лв.
Побързайте! Остават още 88888888 продукт(и)! 19 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.