Benice Body Slimmer - aнтицелулитен масажор

Модел: ST255
Наличност: В наличност
28.00лв.
-+

Използвайте два пъти на ден по 3 минути за всяка проблемна зона и ще имате резултати само след 4 седмици.

Уредът успешно пресъздава ръчен антицелулитен масаж, като едновременно стимулира всяка клетка със силно движение, с цел разбиване на подкожната мастна тъкан и целулит.

Предимства:

Със своите 72 масажиращи крачета Benice Body Slimmer увеличава еластичността на кожата чрез интензивно стимулиране на третираната област. Получавате стегнато тяло без целулит и излишни мастни натрупвания!
Benice Body Slimmer стимулира периферните кръвоносни съдове, подобрява кръвообращението и ускорява метаболизма.Облекчава  подуване и напрегнати мускули.

Benice Body Slimmer ви предлага възможността да се насладите на серии от интензивен антицелулитен масаж, който ще прамахне портокаловата кожа по краката, дупето и ръцете. Използвайте и в областта на корема - Benice Body Slimmer се справя успешно с излишните мастни натрупвания на корема, както и с неприятните "паласки".Benice Body Slimmer е вашето оръжие срещу целулита!

Ръчният антицелулитен масажор Body Slimmer е устройство за домашна употреба, захранвано от домашната електрическа мрежа. Благодарение на уникалната си ролкова приставка, масажорът оказва специфично въздействие на всички слоеве на кожата. Действието му е максимално близко до ръчния масаж, така че можете да си спестите усилията, както и посещенията в салон за масаж.

Изглажда целулита и подобрява структурата на кожата

Целулитът се формира вследствие на неправилен обмен на мазнините и нарушен лимфен поток. Поради тази причина единственото средство за неговото лечение е масажът, придружен от активни спортни занимания. Самомасажите са сложно и трудоемко занимание, освен ако не се използват помощни средства – масажори.

На пазара могат да се открият много ръчни приспособления и електрически устройства, предназначени да подобрят структурата на кожата и да премахнат подкожните мазнини. Един от най-усъвършенстваните уреди е Benice Body Slimmer. Той комбинира в себе си дизайна на ролковите механични масажори и силата на електрическите устройства.

Масажорът подобрява кръвообращението в съответния участък на тялото и увеличава лимфния поток. Чрез интензивното си въздействие, той принуждава целулитните клетки да се движат, като по този начин изглажда натрупаните мастни депа. Същевременно масажът с Боди Слимър възстановява еластичността на кожата и понижава нейната чувствителност в проблемните зони.

Дизайн, който повишава удобството при използване

Основна цел на производителите на спортни и козметични масажори е да направят своите продукти не само ефективни, но и удобни за използване. Някои успяват, докато други не могат да осигурят удобството, от което ползвателят се нуждае. При въпросния уред имаме пълен успех. Той е компактен и се побира идеално в ръката. Лентата върху диска подобрява захвата и улеснява масажа.

Пултът за управление е разположен в горната част на масажора, така че можете да променяте скоростите по време на масажа. За целта е осигурен плъзгащ се бутон, който можете да регулирате с палеца, докато масажирате бедрата, ханша или корема. Домашният антицелулитен масажор се доставя в комплект с 2 броя масажни приставки и адаптер за захранване към 220V електрическа мрежа.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:15.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:14.00лв.
Побързайте! Остават още 88888880 продукт(и)! 20 продукт(и) вече са поръчани!
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.