Кучегон - за защита от кучета

Модел: ST011
Наличност: В наличност
23.00лв.
-+

Най-ефективният уред за борба с агресивни кучета или с цел дресиране на вашето собствено.Кучегонът е изключително подходящ за използване от хора на всякаква възраст или пол. Уредът работи посредством ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 db. Този звук е напълно безопасен за човек, както и за всякакъв вид животни, включително и за кучета. Честотата на звука е недоловима за човешкия слух, като същевременно предизвиква некомфортно усещане при кучета, но не и болка. Именно това прави уредът възможно най-хуманното средство за защита или тренировка на кучета. Кучегонът е незаменим за защита от улични или агресивни кучета. А също така и за защита на вашето собствено куче от други кучета. 

 Уредът разполага с три режима на работа:
  • Защитен (Chaser) - Прогонва и отблъсква нежелания контакт с кучета;
  • Дресиращ или Обучаващ (Train) - Използва се с цел хуманна дресировка на вашето куче;
  • Режим Фенерче (Light) - Можете да използвате като фенерче.
 
Супер Оръжието "Кучегон" има обсег на действие от 5 до 15 метра. Използва се като се задържа във включен режим за около 1-2 секунди, след което действието се повтаря до настъпване на желания ефект. Макар че уредът е напълно безопасен при хора, все пак е препоръчително да не се насочва срещу човек. КУЧЕГОН работи с алкална плоска батерия 9V, която е включена в комплекта. Срокът  на използване на батерията е 6-9 месеца.мКучегон е СУПЕР Ефективен, хуманен и интелигентен начин за защита, както и подходящо възпитаващо или трениращо средство!

Забележка:
  • Да не се насочва безпричинно срещу куче, което не е заплаха за вас, тъй като е трудно да се предвиди неговата реакция.
 
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър