Покер комплект 2 - включва 200 чипа, две тестета карти и покривка за Blackjack

Модел: ST177
Наличност: 2-3 Days
24.00лв.
-+

За игра у дома или с приятели.Вземете най-популярната игра с карти - покер.  Станете най-добрият покер играч и разучете различни стратегии за победа.

Описание на играта:

Покерът е игра с карти, която се играе с тесте от 52 карти. Броят на играчите може да варира от два до десет. Покерът е спортна игра с елементи на хазарт . Съществуват стотици разновидности на покер. Има много и различни хипотези за възникването на играта, но нито една от тях не е 100% сигурна. Може да се допусне, че сегашния покер е смесица от елементи на много игри с карти. Знае се, че персите са играли игра с карти много подобна на покер а през XVI век в Германия и Франция произлизат игрите "Pochen" и "Poque" Постепенно французите пренасят играта в Новия свят и тя се играе в Ню Орлиънс а от там по мисисипските параходи се разпространява. Texas Hold 'em е една от най-популярните игри на покер. Най-голямото предимство на тази игра пред останалите хазартни игри е, че при нея освен от късмета, развитието на играта зависи и от играчите.

Играта е подходяща за събирания с приятели, за любители и такива които тепърва ще се учат на най-популярната игра с карти по-света, както за мъже, така и за жени, за хора на всякаква възраст (над 10 години). Покерът развива умения за бърза преценка, пресметливост, съобразителност и развива ума чрез състезателния елемент на играта.

Комплектът включва:

  • 200 професионални покер чипа;
  • 2 тестета карти;
  • DEALER чип;
  • Big Blind чип;
  • Small Blind чип;
  • Покривка за Blackjack.

Комплектът е в метална кутия.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър