Trusty Cane - здрав сгъваем бастун с фенер

Модел: ST666
Наличност: 2-3 Days
35.99лв.
-+
Trusty Cane™ е стабилен бастун предоставящ ви сигурност при движение по всякакъв тип повърхности. Тройно подсигурената му основа е проектирана да гарантира стабилността ви и да улесни максимално придвижването ви. Стабилната опорна точка на Trusty Cane™ и удобната му дръжка ви позволяват да го управлявате с лекота тогава,  когато с един обикновен бастун бихте могли да се подхлъзнете. Сгъваемият му дизайн го прави изключително компактен.
Сгънете го и Trusty Cane™става лесно преносим на дълъг път, разпънете го с едно двивжение и той отново е готов за употреба. Стабилната му основа му позволава да стои сам в изправена позиция. Trusty Cane™ е бастунът който улеснява вашето придвижване и ви позволява да правите с лекота всичко, което обичате.
Това което отличава Trusty Cane™ от останалите марки бастуни е вграденият му LED фенер. Ултра мощният фенер осветява пътя пред вас. Eргонометричната му дръжка e удобна и лесна за захват, а дължината му се регулира според вашата височина. С Trusty Cane™ ще си осигурите удобството и свободата от която имате нужда.
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър