Универсално полиетиленово защитно покривало

Универсално полиетиленово защитно покривало

Модел: sy1479
Наличност: Out Of Stock
15.00лв.
-+

Изключително здраво платнище изработено полиетиленова, армирана промазана тъкан с гъста тъкана оплетка, (тип найлон на материала) със силиконово покритие непозволяващо преминаването на вода при разпъване и опън.

Тегло - 90g/m2 метални капси през 1 метър.

Подходящо за покриване на ремаркета, палети, за индустриални нужди,тенти,за покриване на дърва, служат и за изграждане на огради и навеси предпазване на екипировка селскостопанска техника, съоръжения, гуми, продукция ,техника, строителни материали, дървесина, къмпинг, палатки, шатри, лодки, навеси, сайванти, хамбари, покриване на бордови кабини на камиони, басейни, лодки и т.н.

Може да се използва за покриване на реколтата, жито, пшеница както и да предпазва от слънце.

Има много причини да си потърсите качествено полиетиленово покривало с подходящ за нуждите ви размер. Предлагаме ви именно това – универсално покритие с отлично качество и здравина. Структурата му е подобрена чрез допълнителен слой от силикон. Силиконът запазва механично-физичните свойства на полиетиленовия филм и го прави устойчив на UV лъчи и екстремни температурни разлики.

Приложение и свойства

Полиетиленовите покривала намират широко приложение в редица сфери на живота. Те най-често се използват за защита от дъжд на материална собственост, която се съхранява на открито. Покривалото е подходящо за предпазване на автомобили, ремаркета, селскостопанска и строителна техника, както и за оформяне на навеси.

Универсалното полиетиленово платнище е с висока плътност, но същевременно с ниско тегло – 90 грама на квадратен метър. Силата на опън на филма е висока, благодарение на армировката и силиконовото покритие. Мембраната може да послужи като временна защита на каросерията на автомобила от външни замърсявания, влага и неблагоприятни атмосферни условия.

Филмът е изработен от непрозрачен полиетилен под високо налягане (LDPE) с дебелина 30 микрона. Може да се поръча в множество размери, така че да отговори перфектно на всички условия на употреба. За разлика от стандартните полиетиленови покривала, нашият продукт разполага с метални капси, разположени през 1 метър. Те ви позволяват да стабилизирате покривалото, така че да не бъде изместено и повредено от силен вятър.

Полиетиленът може успешно да влезе в ролята на покривало за навес, но с уговорката, че това е само временно решение. Покритието не притежава нужната сила и устойчивост на натоварване, за да може да се използва дългосрочно, особено през зимния сезон. Предимствата на продукта не са никак малко. Сред тях можем да посочим:

  • Ниска цена;
  • Универсално приложение;
  • Надеждна защита срещу външни влияния на околната среда;
  • Помага да поддържате автомобила си чист;
  • Лесен монтаж/демонтаж и сигурно закрепване благодарение на металните капси;
  • Лесно сгъване до компактни размери на дори най-големия размер. 

Покривалото може да се използва не само за влагозащита, но и за засенчване. Поради непрозрачната му структура (полиетиленът е с цветна синя промазка), то ще предпазва автомобила ви също от силните слънчеви лъчи. По този начин каросерията ще бъде защитена не само от прах, дъждовни капки и от птичи изпражнения, но и от избеляване на лаковото покритие.

Ако ви е нужно леко и удобно за използване платнище за навес, при нас ще намерите един чудесен съвременен продукт в широка гама от размери. Необходимо е да посочите желания размер, когато създавате своята поръчка.

Препоръчваме да използвате платнището съобразно особеностите на материала. Не може да се използва за покриване на източници на топлина и в близост до открит огън!

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър