Боксова круша за деца със стойка и ръкавици

Боксова круша за деца със стойка и ръкавици

Модел: sy187
Наличност: Out Of Stock
69.00лв.
-+

Боксова круша на стойка с боксови ръкавици е страхотен избор за всеки, който е решил да поддържа форма с този спорт. Комплектът се състои от боксова круша на стойка в комплект с ръкавици. Моделът е произведен от висококачествена и устойчива синтетична кожа, гарантираща издръжливост при интензивно ползване.

Стойката разполага с куха основа, която може да се напълни с пясък за допълнителна стабилност. Комплектът е подходящ за възрастни и деца над 6-годишна възраст. Подобрява кондицията, концентрацията и подобрява тонуса. Страхотен избор за подарък.

Предимства на продукта:

 • Устойчива кожа
 • Стабилна основа
 • В комплект с ръкавици
 • Подходяща за деца и възрастни
 • Отличен избор за подарък

Характеристики:

Вариант: Голяма круша:
 • Височина на металната стойка 145 см
 • Размери на крушата 21.5/21.5/28 см
 • Размер на основата 37/40/9.5 см
 • Дължина на ръкавиците 22 см
 • Подходяща за деца над 6 години
Вариант: Малка круша:
 • Височина на металната стойка 120 см
 • Размери на крушата см
 • Размер на основата    см
 • Дължина на ръкавиците    см
 • Подходяща за деца над 6 години

Какво има в комплекта

 • 1 х Боксова круша
 • 1 х Стойка
 • 1 х Чифт ръкавици

Макар обществото ни да се бори активно с агресията и престъпността, те продължават да присъстват в нашето ежедневие. Какво бихме могли да направим, за да помогнем на любимите си същества да се предпазят от нападения и хулигански прояви? Ние ви предлагаме страхотна тренировъчна боксова круша за деца, с която техниките за самозащита ще бъдат бързо и успешно овладяни.

В кои случаи този детски тренажор ще ви бъде особено полезен?

Според много родители, педагози и психолози, боксът е спорт, който би подтикнал малчуганите към агресивно поведение. Ние, както и най-добрите специалисти в областта на детската психология мислим различно. Тази компактна и супер удобна боксова круша на стойка за деца ще направи точно обратното на това, което се очаква.

На първо място, боксовият тренажор ще позволи на децата да насочат негативната си енергия в правилна посока. Вместо да нападат своите връстници, те ще фокусират моментната си ярост към един специално създаден за целта предмет. Факт е, че голям процент от подрастващите страдат от хиперактивност, проявяваща се често с агресивни изблици. И тук съвсем не става въпрос за липса на домашно възпитание.

Хиперактивното ви дете ще извлече максимум ползи от ежедневните тренировки с нашата детска боксова круша. То ще се научи да различава обектите, към които е удачно да излее своя гняв. Боксовите круши са се превърнали в синоним на обект, приемащ безропотно всеки физически удар.

Както твърде буйните, така и прекалено плахите малчугани ще разберат най-добре предимствата на тренировките по бокс. Ако детето ви е обект на вербални или физически нападения в училище и на игралната площадка, ежедневните боксови тренировки ще му помогнат да се научи как да се защитава от хулиганите.

Децата, които най-често се превръщат в лесна плячка на своите връстници, са възпитани от родителите си в поведение, изключващо какъвто и да е физически контакт с потенциалните нападатели. Очевидно е, че този поведенчески модел не работи. По-добрият подход е детето да се научи на ефективна отбрана, която да приложи в действие, когато другите възможности бъдат изчерпани.

В спортните зали все по-често можем да видим и боксови круши за деца. Те са важна част от уредите за трениране на тялото и волята. Ежедневните занимания по овладяване техниките на боксиране ще помогнат на любимото ви същество да се защитава от гаменските прояви, но по-важното е, че те ще му дадат и така необходимата самоувереност, която очевидно му липсва.

Спортът е страхотно средство за изграждане на дисциплина у подрастващите, затова силно препоръчваме да им осигурите боксовия комплект, представен на тази страница на продуктовия ни каталог. С крушата почивките между учене на уроците и писане на домашните ще бъдат значително по-приятни, а също и много по-продуктивни.

Искате да откъснете малкия си наследник от компютърните игри? Предлаганата от нас детска боксова круша на стойка е идеалният начин да канализирате натрупания гняв в правилна посока. Боксът е уникален спорт, който натоварва цялото тяло, тренирайки всички мускулни групи. Той също така помага за изграждане на един силен и самоуверен характер.

Предлагаме всичко необходимо, за да не се налага да купувате допълнително

За да не ви се налага да купувате поотделно боксовата екипировка, ние сме оборудвали чудесната детска боксова круша с ръкавици. Техният размер е различен при големия и малкия вариант на конкретния артикул. Това означава, че ръкавиците, доставени със самото съоръжение ще бъдат точно по мярка на детето ви.

Комплектът боксова круша с ръкавици за деца е идеален за жилища с всякаква квадратура. Тренировките могат спокойно да се провеждат у дома, когато времето навън не е подходящо за физическа активност на открито. Стойката на големия модел е с максимална височина 145см, а размерът на крушата е 21.5 х 21.5 х 28 см. Големината на основата е 37 х 40 х 9.5 см, така че място за боксовите тренировки винаги ще се намери.

Крушата за бокс е с идеална плътност, необходима за прецизно определяне на силата и посоката на удара. Обвивката ѝ е от устойчива еко кожа, която не само ще запази тренажора дълго в отлично състояние, но и ще осигури оптимално сцепление с ръкавиците. За максимална стабилност и здравина на съоръжението, стойката е изработена от усилен метал.

Основата е куха и се доставя празна, за да се осигури нужната за транспортиране и пренасяне лекота. Препоръчително е пластмасовата база да се напълни с пясък или с вода, за да достигне оптималното за устойчиво укрепване тегло. Стабилизираното съоръжение ви гарантира, че при удар крушата няма да пада, а само ще рикушира в допустимата траектория.

Предимство на този продукт, за разлика от висящите детски боксови круши, е че тук не се налага да пробивате отвори в тавана и да изграждате система за здраво окачване. Можете да прибирате съоръжението след заниманията на място, където няма да пречи и да затруднява преминаването.

Страхотният боксов комплект за деца е перфектен подарък, в случай че желаете да възпитате силна и дисциплинирана личност в отлична физическа форма. Продуктът е подходящ за момчета и за момичета, както и за възрастни, което ви дава идеалният мотив да прекарвате повече време с децата си и да обърнете по-голямо внимание на тяхното възпитание.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.