Светещ неонов таблет за рисуване Меджик Пад/ Magic Pad

Светещ неонов таблет за рисуване Меджик Пад/ Magic Pad

Модел: sz0333
Наличност: Out Of Stock
25.00лв.
-+
С таблетът за рисуване Magic Sketch Pad детето Ви ще играе и ще се забавлява.
Таблетът Меджик Пад позволява на всяко дете да развихри въображението си и да направи истински светещи шедьоври.
Толкова е забавно и вълнуващо, а всяка рисунка на Magic Pad свети в тъмното!
Занимателен и оригинален подарък за всяко хлапе

Комплектът включва:

  • 1 х Таблет за рисуване Magic Pad
  • 3 х Двустранни неонови писалки
  • 1 х Транспорнта кутия
Има шаблони за рисуване, очертаване, смятане и др. забавни игри!

Табло, което свети в тъмното и се почиства с лекота

Ако се чудите какво да подарите на детето си за Коледа, рожден ден, 1-ви юни и всеки друг специален празник, заложете на светещото табло за рисуване Меджик пад. То е една уникална разработка, която малчуганите на възраст от 3 до 16 години ще обикнат мигновено. Рисунките, и думичките написани върху таблета ще излъчват неонова светлина в слабо осветените и тъмни стаи.

Уникалният по рода си светещ таблет за рисуване изглежда като чист екран, през който чудесно се виждат различните изображения. Вие не просто рисувате на него, а създавате истинска магия. Тук приносът е изцяло луминисцентно-екранната наука, благодарение на която всички линии и форми светят с ярка цветна LED светлина.

Иновативната технология, залегнала в създаването на магическия светещ таблет, превръща детските рисунки в цветна фокусирана светлина. Вече е по-лесно да се добави дълбочина и наситеност на цветовете на най-простите рисунки и дизайни. Освен това е възможно да променяте цветовете в процес на творене, както и да ги накарате да мигат с натискането само на един бутон.

Създаването на модерно изкуство е чудесен начин да осигурите дълги часове в приятни занимания на своите деца, но таблетът Magic Pad, който ви предлагаме на супер атрактивна цена е много повече от забавна игра. Той е наистина полезен инструмент за обучение, снабден с 30 до 42 предварително начертани шаблона, по които малчуганите могат да плъзгат писалката, следвайки линиите от LED светлина.

С таблета бихте могли да се забавлявате заедно с детето си, рисувайки любимите му животни и анимационни герои. Възможно е също да го използвате за усвояването на математика и правопис. Бъдете сигурни, че първите изкривени буквички и цифри няма отегчат любимото ви същество. Превърнете учебния процес в приятна игра и вашето дете ще се научи на простите операции доста по-бързо от своите връстници, следващи стандартен учебен режим.

Най-голям плюс на Magic Pad детски светещ таблет е лесното му почистване. След като заниманията приключат, просто го избършете и той ще бъде абсолютно готов за следващата творба. Рисуването на чисто нова творба ден след ден никога не е било толкова просто и удобно.

Стимулирайте креативността на малките артисти

Всички деца обичат да създават нови, интересни за тях неща, но класическите занимания рядко остават за дълго интересни и забавни. Боите цапат работните плотове и дрешките на малките художници, а моливите и пастелите се чупят лесно и са трудни за намиране, когато имаме цели купища от тях.

С нашия Меджик пад таблет играчка, ще стимулирате творческото мислене на децата си и ще ги запознаете с багрите и формите на предметите в нашия свят. Заниманията са изключително чисти. Ако искате детето ви да си играе в продължение на часове, но същевременно домът ви да остане идеално чист, това е решението.

За развиване на когнитивните умения и фантазията на следващите поколения, е важно те да бъдат приучени от рано, че рисунките им са чудесен начин за себеизразяване, и дори няма значение дали са съвършено направени. Изписването на буквички чрез следване на предварително оформен шаблон ще даде лекота на ръката, така че писането с химикал върху хартия да бъде по-уверено и прецизно.

Как по-бързо да научите първолака си да чете кратки изречения? Оставете забавна светеща в ярки цветове бележка на любимото същество върху екрана на Меджик пад, когато отивате на работа. На таблото бихте могли да оставяте списък с дневните задачи. Малките същества се страхуват от тъмното, затова е повече от уместно да нарисувате заедно нещо приятно, което светейки в тъмното да създава спокойствие на вашия мъник.

Един детски светещ таблет за рисуване е винаги подходящ подарък, който ще събуди творческите способности на вашия наследник. Той е еднакво удачно решение и за момиченцата, и за момченцата, а уверяваме ви, че доста бързо и вие самите ще се пристрастите към създаването на светещи в неонови цветове картини и послания.

Начин да направите ученето забавно

Оригиналният детски светещ таблет е винаги забавен и интересен на децата, което прави ученето на него много по-интересно и приятно. Ето защо наред със светлинните му функции, производителят е добавил специални 30 шаблона, включващи упражнения по писане и математика.

Шаблоните позволяват на детето да упражнява правилния начин за изписване на символите с възможност да прави с лекота известни корекции. Коренно различно от писането с химикал върху хартия. Таблетът позволява да се извеждат суми, да се изписват правилно формите на букви, ноти и математически знаци. В случай че се допусне грешка, просто я изтрийте и опитайте отново.

Светещият с неонови светлини Magic Pad таблет е идеалното помагало за учениците, страдащи от проблеми с концентрацията. За тях учебният процес ще бъде не толкова задължение, колкото забавление, което наистина им харесва. За да упражнявате вниманието и концентрацията, измисляйте винаги нови и интересни игри – пъзели, свързване на линии, оформящи изображения и т.н.

Бутон за смяна на цветовете

Създаването на текст или рисунка съвсем не означава, че работата с таблета е завършена. Все още могат да се правят различни неща с рисунката, без да се променя дизайна. Благодарение на бутона за промяна на цвета става възможно незабавно да промените колорита и външния вид на рисунката си.

Докато LED светлините се сменят и превъртате през палитрата от страхотни цветове, дори можете да ги накарате да мигат, за да създадете динамичен, променящ цвета дизайн или рисунка, която внася изцяло нов елемент в творческото забавление. Съвсем уместно е да използвате Magic pad на детските партита – под формата на игра или на забавна мигаща светлинна табела.

С опцията за смяна на цветовете, по-малките ще се научат да разпознават различните багри и техните нюанси. Ще подобрят своята визуална памет и ще придобият умения да съчетават разцветките, които най-много си подхождат. Всичко е така лесно с бутона на светещия пад за рисуване, който променя детската творба по множество начини, карайки я да изглежда всеки път коренно различна.

Достъпно и напълно безопасно занимание

От нашия магазин можете да закупите Magic pad на изключително ниска цена. Коледните подаръци не е задължително да бъдат скъпи, за да доставят истинско удоволствие на своите получатели. Стойността на един оригинален и иновативен продукт, носещ безброй ползи за интелектуалното развитие на подрастващите, рядко е толкова достъпна за родители и близки.

И след като забавният таблет за деца е с изключително ниска цена, смятаме за напълно уместно употребата му да навлезе масово в подготовката на бъдещите ученици. Частни, както и държавни детски градини и подготвителни школи, ще спечелят изключително много от една съвсем скромна финансова инвестиция. Те ще създадат учебна програма, харесвана и приемана от техните възпитаници.

Освен изключително достъпно от финансова гледна точка, таблото за светещи думи и рисунки е и напълно безопасно. Двустранните неонови писалки, включени в комплекта използват багрила, които са напълно безвредни за играещите. Таблетът не отделя вредни емисии по време на светене. Не се нуждае от захранване в електрическата мрежа.

Въпреки безопасността на страхотния електронен таблет за деца, използването му от малчугани под 3-годишна възраст не е препоръчително. Винаги можете да ги включите в забавата, както и да им позволите да създадат свои собствени фигурки и драскулки. В никакъв случай обаче не бива да ги оставяте без надзор, поради риск от поглъщане на някои по-дребни детайли, например писалките.

Светещата с неонови светлини игра се захранва от 3бр ААА батерии, които трябва да закупите допълнително. В комплекта са включени още кърпа за почистване и забавно ръководство за употреба. В кутията ще намерите и от 30 до 42 броя шаблони за обучението по писане и смятане.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.