Котешка и кучешка тоалетна самопочистваща

Модел: sv897
Наличност: В наличност
26.00лв.
-+

Само хората, които отглеждат домашни любимци, могат да потвърдят колко много работа има по поддръжката на тяхното здраве и чистота. Разбира се, всичко си заслужава, когато верният приятел, без значение пернат или космат, дойде и потърси внимание за игри. Ако сте притежател на котка, със сигурност вече сте се постарали да й създадете хигиенни навици, от които зависи и нейния и вашия комфорт.

Предлагаме ви начин да направите почистването на котешката тоалетна още по-лесно и бързо. Вместо да ръсите пясък или кристалчета навсякъде, вижте това предложение.

Самопочистваща се котешка тоалетна се състои от три легенчета с решетесто дъно. Когато са сглобени, те образуват легенче, в което се поставя пясъка или друг тип котешка тоалетна. След ползване или при желание да я почиствате, просто хващате най-горния леген и го разтърсвате леко. Така пясъкът изтича между решетките, които улавят само отпадъците. След това само ги изхвърляте и поставяте легенчето най-отдолу.

Този метод е толкова прост и ефективен, че няма да поискате да се върнете към старите начини за почистване. Освен това, пести огромни количества пясък и съответно пари.

Ползи и предимства:

  • Лесно почистване на отпадъците
  • Многократна употреба на пясъка
  • Без пипане и цапане
  • Компактни размери
  • Устойчива структура
  • Размери 45/32 см

Грижите за любимия ви косматко ще намалеят с една, ако замените класическата кутия със самопочистваща се котешка тоалетна. Sift Away е революционно решение, създадено специално за собствениците на котки, които искат да опростят работата по почистване на тоалетните им кутии. Този иновативен продукт предлага безпроблемен подход за поддържане на чиста и подредена среда както за котките, така и за техните стопани.

Уникален тристепенен дизайн

В основата на системата Sift Away стои нейният уникален тристепенен дизайн. Той се състои от серия от взаимосвързани тави, подредени една върху друга, като най-горната тава служи като вход за влизане и излизане на котката. Под горната тава има една или повече допълнителни тави с перфорирани дъна.

Ключовата характеристика на котешката и кучешка тоалетна Sift Away е нейният самопочистващ се механизъм. Той разчита на гравитацията и простата механика, а не на сложна електроника и двигатели. Докато котката използва кутията, отпадъците се отлагат в горната тава. Когато дойде време за почистване на кутията, стопанинът просто повдига горната тава, карайки чистата смес да се пресее през перфорациите в тавата отдолу, докато бучките остават отгоре.

След като чистата тоалетна бъде пресята в долната тава, стопанинът може да изхвърли отпадъците по подходящ начин, например като ги изпразни в торба за боклук. След това тавите могат лесно да бъдат подредени отново, а свеж бентолит може да се добави към горната тава, ако е необходимо. Този лесен процес елиминира необходимостта от ръчно загребване или изстъргване на отпадъците, спестявайки време и усилия на собствениците на котки и кучета.

Универсалност и удобство

Едно от предимствата на системата Sift Away е нейната гъвкавост. Тавите са проектирани да побират различни видове тоалетни, така че потребителите да могат да изберат опцията, която най-добре отговаря на техните предпочитания и нуждите на техния домашен любимец. Освен това, модулният дизайн позволява лесно персонализиране, давайки възможност на стопаните да добавят или премахват табли, ако е необходимо, за да поберат няколко котки или по-големи обеми отпадъци.

Друго предимство на тази самопочистваща се котешка тоалетна е достъпната ѝ цена. С много скромна инвестиция, вие получавате продукт, който е здрав и лесен за поддържане. Тавите са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви на петна и миризми, което ги прави лесни за почистване и поддръжка във времето. Освен това простият дизайн означава, че има по-малко чупещи се части или неизправности в сравнение с по-сложните самопочистващи се кутии на пазара.

Нашата самопочистваща котешка тоалетна предлага удобно и ефикасно решение за собствениците на котки, които са твърде уморени от ежедневните си задачи, за да се занимават и с бавния процес на изгребване на котешкия отпадък с лопатка. Ние ви предлагаме метод, който е много по-удобен и хигиеничен, и който ще ви осигури повече време за приятни игри с любимото четириного.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.