Кучешка тоалетна 47 х 34см. с три слоя и имитационна трева

Кучешка тоалетна 47 х 34см. с три слоя и имитационна трева

Модел: sv029
Наличност: В наличност
29.00лв.
-+

Имате кученце или много Ви се иска да си вземете такова, но Ви притеснява, че ще се налага да го оставяте само през деня, докато сте на работа предлагаме Ви тази Подложка с изкуствена трева, където при дългото Ви отсъствие през деня кученцето лесно да се научи да облекчава нуждите си на нея. Перфектната имитация на трева кара любимеца Ви да се чувства сякаш се намира навън и винаги да избира подложката. Така няма да се притеснявате и тревожите, че ще заварите бъркотия в жилището си, ще се предпазите от лошата и неприятна миризма и много лесно ще почистите, а кутрето ще бъде щастливо и повече от доволно. Тревата е изработена от устойчива на миризма материя, издава естествен органичен аромат, който да привлича животните и да ги предразполага да я използват по предназначение. Течността се абсорбира през втория слой и отива към пластмасовата подложка, която лесно се почиства.

Характеристики и предимства:

  • Размери: 47X34X6см.
  • Трислойна структура
  • Трева с естествен вид и органична миризма
  • Пластмасова подложка за събиране на течността
  • Бързо обучение на кутрето за ходене на точно определено място
  • Устойчивост на мирис
  • Перфектното място за използване като кучешко гърне, когато не може да изведете любимеца си
  • Спасява жилището Ви от бъркотия, когато оставите любимеца си сам
  • Почистване със сапунена вода

С тази оферта получавате:

  • 1 х Иновативна тоалетна за кучета с размери 47 х 34 х 6см.

Puppy Potty Pad е нов тип тоалетна за кучета, която ние ви предлагаме на по-ниска от обичайната цена. На домашния любимец, тук в Ontime сме посветили специална секция, като тоалетните са изключително важна част от нейния асортимент. Една от причините много хора да се отказват от безрезервната любов на четириногите, е проблемът с физиологичните им нужди. С този продукт той е напълно решен.

Предимства

Все повече хора, отглеждащи кучета в затворени пространства се оказват принудени да се снабдят с кучешка тоалетна, въпреки по-високите цени на някои подобни продукти. Причината е, че с това чудесно приспособление се спестява дискомфорт и за собственика, и за самото животно. Кучетата по природа не обичат да облекчават естествените си нужди на мястото, което обитават постоянно.

Някои стопани срещат трудност да приучат домашния си любимец да използва обикновените видове кучешки тоалетни, ето защото беше разработен моделът Puppy Potty Pad. Той е създаден да имитира много добре местата, където кучетата обичат да се облекчават. Всяко открито пространство със затревена покривка, за тях е подходящо място за целта. Именно такава илюзия създава у четириногите трислойното кучешко WC.

Иновативната структура на тази тоалетна за кучета залага на три слоя, последният от които имитиращ естествена трева. Кучето не само усеща на допир този ефект, но и го долавя с обонянието си. Изкуствената трева има свой органичен аромат, който предразполага животните да я използват по предназначение.

В същото време материалът е специално разработен да не абсорбира неприятните миризми от изхождането, така че, когато се приберете вечер при всеотдайния си приятел, домът ви няма да мирише неприятно. За вас остава единствено задължението да почистите щателно подложката и да я подготвите за следващото използване.

Именно лесното почистване на трислойната кучешка тоалетна ще ви стимулира да я поръчате моментално, а не само намалената в момента цена. Течността, отделена от кучето се абсорбира през горния слой и се събира в пластмасова подложка, която ще ви бъде максимално лесно да почистите и измиете под течаща вода.

За да поддържате идеална хигиена в дома си и избегнете разпространението на бактерии, препоръчваме да измивате редовно пластмасовото легенче с топла вода и подходящ препарат. Избягвайте твърде агресивните почистващи препарати, особено онези с много силна миризма. Тя ще обърка животното и ще го отучи от вече придобитото умение да облекчава нуждите си на това място.

Тоалетната е с размери 47 х 34см., което е напълно достатъчна площ за малки кученца и представители на по-дребни породи. Това страхотно приспособление ви спестява много притеснения, когато се наложи да оставите животинчето само у дома. Спестена ви е и нуждата да правите основно почистване на дома си с евентуално изпиране на килими и дамаската на меката мебел.

Поръчайте още сега невероятната трислойна система Puppy Potty Pad, за да се възползвате от изключително щедрата ни оферта. Погрижете се както за своя комфорт, така и за този на най-добрия си и предан приятел, за да изградите по-бързо връзка, базирана единствено на приятни емоции.

Ако естествените нужди на кучетата са единственият фактор, който ви възпира да приютите в дома си един малък косматко, то вече нямате повод да отлагате включването на нов член във вашето семейство.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.