Безжични блутут bluetooth слушалки за телефон P47

Безжични блутут bluetooth слушалки за телефон P47

Модел: sy216
Наличност: В наличност
24.00лв.
-+

Ползи и предимства:

 • Безжична връзка
 • Голям обхват
 • Издръжлива батерия
 • Лесно управление
 • Ясен и чист звук
 • Отличен бас

Характеристики на продукта:

 • Bluetooth версия:4.1
 • Издръжливост при слушане на музика:4 часа
 • Издръжливост при разговори: 8 часа
 • Време за зареждане около 2 часа
 • Обхват: 10-15 метра

Ако искате да се избавите от неприятното оплитане на кабели и да се насладите на перфектен звук, имате нужда от висококачествени блутут слушалки за телефон. Предлагаме ви продукт, който е удобен за използване както у дома, така и на открито. Моделът предлага изключително ясен и чист саунд с отличен бас, за да се насладите максимално от слушането на любимите си парчета.

Покупка на безжични слушалки – какво трябва да знаете?

Покупката на такова устройство не е толкова проста, особено ако се налага да се вместите в по-скромен бюджет. Цената на слушалките, предлагани на пазара, варира в широки граници, като тя най-често зависи както от качеството, така и от марката на продукта. Ако подходите към този въпрос задълбочено, то ето характеристиките, на които трябва да обърнете внимание.

Bluetooth технология

Поддръжката на определени методи за пренос на данни определя съвместимостта на слушалките с други устройства. Преди време тази характеристика беше една от ключовите. Слушалките с предаване на сигнал чрез радиокомуникация са вече в историята - почти целият безжичен пазар е зает от различни модели блутут слушалки.

Те пестят енергия от батерията и получават звук от смартфони, таблети и други джаджи без допълнителни аксесоари. Колкото по-нова е версията на Bluetooth, толкова по-малко енергия се изразходва за предаване и получаване на звук и толкова по-добро е неговото качество.

Последната налична на пазара модификация е Bluetooth 5.3. За да използвате пълния ѝ потенциал, и двете устройства - безжични блутут слушалки и предавателно устройство трябва да поддържат една и съща версия. Ако са свързани две джаджи с различни опции за Bluetooth, тогава прехвърлянето на данни между тях ще бъде ограничено от възможностите на по-старата версия.

Поддръжка на аудио кодеци

Аудио кодеците са отговорни за кодирането или декодирането на аудио данни. Тоест, те определят как се компресира информацията и с каква скорост. За да работи кодекът правилно, той трябва да се поддържа както от слушалките, така и от предавателното устройство. Ето основните опции, които трябва да имате предвид:

 • SBC е най-често срещаният аудио кодек, използван по подразбиране за Bluetooth музика;
 • AAC е друг популярен процесор за аудио данни, основен за компресиране на информация на устройства на Apple, но се поддържа и на смартфони с Android;
 • aptX е кодек на Qualcomm, който според производителя гарантира качество на звука, сравнимо със CD;
 • aptX HD е подобрена версия на aptX, която гарантира още по-богат и детайлен звук;
 • LDAC е кодекът на Sony.Смята се за алтернатива на aptX/aptX HD;
 • LC3 е Bluetooth LE Audio кодек, който е по-икономичен от основния SBC по отношение на консумацията на енергия и гарантира малко по-добро качество на звука.

Меломаните трябва преди всичко да обърнат внимание на aptX, aptX HD и LDAC. Безжичните слушалки за телефон с блутут, които поддържат тези технологии, могат да осигурят по-добро качество на звука. Въпреки че на практика не всеки забелязва разликата, освен може би в цената.

Форм фактор

Според типа на дизайна всички слушалки за телефон - включително безжичните - могат условно да бъдат разделени на вътрешни и външни. Първите включват миниатюрни устройства, които се поставят в ушите, така наречените капки. Другите имат класически дизайн -  покриват ушите плътно от всички страни.

По правило вътрешните безжични слушалки за телефон не осигуряват най-висококачествен звук и техните размери не са достатъчни, за да поберат мощна батерия. Но в същото време те са доста подходящи при физическа активност и пътуване. Външните модели от друга страна са забележимо по-големи.

Те са по-малко удобни, но издържат по-дълго без презареждане и обикновено гарантират по-всеобхватен и висококачествен звук. Почти всички модели имат чашки с меки подложки за ушите и диадема, която ги свързва. Слушалките от този тип могат да бъдат над главата и в пълен размер.

При първите наушниците лежат върху ушната мида, а при вторите - напълно я покриват. В последния случай звукът може да бъде по-дълбок, а шумоизолацията - по-добра, но често с тези устройства, след няколко часа употреба, ушите започват да се потят.

Струва си да отбележим, че както „тапите за уши”, така и наушниците могат да бъдат оборудвани с подвижен кабел, който ви позволява да слушате музика, когато батерията е изтощена, или да свържете няколко блутут слушалки за музика една към друга.

Звукоизолация и намаляване на външния шум

Шумът около вас може да убие удоволствието от слушането на любимата ви музика. За да избегнете подобен дискомфорт, изберете нашия модел Bluetooth слушалки за телефон, който има добра шумоизолация. Външните слушалки от затворен тип имат надеждна изолация от проникване на звуци във всяка посока.

Още по-добре, ако наличната изолация е допълнена от система за активно шумопотискане (ANC). Тя разпознава звуците от околната среда чрез микрофони и автоматично блокира някои от тях - например шум от пътя, ръмжене на самолет или бърборенето в офиса. Разбира се, тази технология изтощава повече батерията на слушалките и ги оскъпява, но през последните година и половина - две модели с ANC се появиха дори сред бюджетните решения, каквито ние ви предлагаме.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.