Универсални очила за четене One Power

Универсални очила за четене One Power

Модел: sy1085
Наличност: В наличност
19.00лв.
-+

Очила за четене One Power

Благодарение на специалната технология на лещите Flex Focus те се нагаждат автоматично в зависимост дали искате да разчетете дребен текст, книга, да гледате телевизия или да работите на компютъра. Унисекс дизайнът ги прави подходящ както за мъже, така и за жени, като обхващат диапазон от 0,5 до 2,5 диоптъра.

  • Материал: пластмаса
  • Разстояние между дръжките: 13,8 см
  • Размери на лещите: 3,5 х 3 см

Имате няколко чифта очила, което създава хаос при превключване на фокуса от близко на далечно разстояние? Ние ви предлагаме универсални очила за четене, които решават подобни проблеми. Те са предназначени да отговорят на нуждите на хора, които се нуждаят от очила за четене, но не искат да се сблъскват с постоянната смяна на няколко чифта или неудобството да посещават периодично своя офталмолог за нова рецепта.

Flex Focus – технология, която променя играта

Тези очила използват революционна технология на лещите, наречена Flex Focus, която ги отличава от традиционните очила за четене. Технологията Flex Focus е авангарден напредък в оптичния дизайн, който позволява промяна на силата на фокуса в рамките на една леща. Това означава, че вместо да имат фиксирано увеличение както при традиционните очила за четене, очилата One Power предлагат регулируемо увеличение. Ключът към тази технология се крие в състава и конструкцията на лещата.

Традиционните очила за четене обикновено имат лещи с единична сила на увеличение, обикновено варираща от +1,00 до +3,00 диоптъра, което се определя въз основа на специфичните нужди на всеки индивид. Въпреки това, фиксираното увеличение може да бъде ограничаващо за хора, които имат различни разстояния за четене и които участват в дейности, изискващи междинно зрение, като използване на компютър или четене на ноти.

Лещите Flex Focus, от друга страна, използват специализиран материал и дизайн, който позволява градиент на увеличение по повърхността на лещата. Градиентът позволява на потребителите да регулират фокуса си динамично, като се приспособяват към диапазон от разстояния, без да са необходими няколко чифта очила. Технологията работи, като постепенно променя индекса на пречупване на материала на лещата, осигурявайки безпроблемен преход между различните зони на увеличение.

По-добро зрение с по-малко напрежение в очите

Едно от основните предимства на технологията Flex Focus е нейната гъвкавост. Независимо дали четете книга, работите на компютър или се занимавате с друга задача в близък план, тези готови очила за четене могат да се адаптират към вашите променящи се визуални нужди. Такава гъвкавост не само повишава удобството, но също така намалява напрежението в очите и умората, свързани с постоянното превключване между различни чифтове очила, както и напрежението при фокусиране на различни разстояния.

Освен това нашите евтини очила за четене One Power Universal Reading Glasses елиминират нуждата от преглед и рецепта за много хора, което ги прави рентабилно и достъпно решение. По-ниската цена на очилата може да бъде от полза за широк кръг потребители - от по-възрастни, страдащи от пресбиопия, до по-млади хора, които се нуждаят от увеличение на фокуса за конкретни задачи само от време на време.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Сделка на деня
Комплект тенджери и тиган Vivaldi Lidya гранит Black-Gold 7 части
Пазарувайте сега с изключително висококачествени с..
Специална цена:250.00лв.
Стара цена:299.00лв.
Спестявате:49.00лв.
Чайници за турски чай гранит Vivaldi
Гранитен комплект чайници FamipaНезалепващо 4-слой..
Специална цена:49.00лв.
Стара цена:60.00лв.
Спестявате:11.00лв.
3D декоративни панели, 250х17см, WPC6, LK1017
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:19.00лв.
Стара цена:29.00лв.
Спестявате:10.00лв.
Тапет 3D тухли, самозалепващ, 77 х 70см, бял цвят
Самозалепващи 3д тапети Размери: 77 х 70см Цвят:..
Специална цена:2.50лв.
Стара цена:4.00лв.
Спестявате:1.50лв.
Интериорен панел тип мрамор 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-3056B, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
Специална цена:120.00лв.
Стара цена:159.00лв.
Спестявате:39.00лв.
Интериорен панел тип мрамор QM-6111, 122 х 244см
Oтлични топлоизолационни и звукоизолационни свойст..
99.00лв.
Самозалепващ XPE панел Мрамор 6007, 30 х 60см
Панели за стена Материал: XPE пяна Външен PVC сл..
Специална цена:4.00лв.
Стара цена:5.90лв.
Спестявате:1.90лв.
3D декоративни панели, 250х16см, WPC, 128-1A06-Black
Декоративни профили за стени и тавани Материал: W..
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:32.00лв.
Спестявате:10.00лв.