Пилатес студио - преносимо
-15%

Пилатес студио - преносимо

Модел: ST026
Наличност: В наличност
Специална цена:22.00лв.
Стара цена:26.00лв.
Спестявате:4.00лв.
-+
Комплектът включва:

  • Сглобяем тренажор с ластични ленти за упражнения за гъвкавост;
  • DVD с 3 комплекса упражнения за начинаещи и средно напреднали;
  • Постер с упражнения за начинаещи.
 
Какво е Пилатес?
 
Изключително нашумелия напоследък Пилатес представлява система от упражнения, които се прилагат за разтягане и сила на тялото. Системата за Пилатес е разработена от преди почти век. Създателят и се казва Джоузеф Пилатес, а както се досещате неговото име дава името на тези серии от упражнения за разтягане и сила. Пилатес има положително въздействие при изграждане на правилна стойка на тялото, дава гъвкавост и равновесие като това довежда до извайването на правилна и стройна структура на тялото. От психична гледна точка Пилатес подпомага за преодоляване на стреса и подобряване на нощния сън, а редица хора споделят, че изчезват и лошите мисли.
Популярността на пилатеса до голяма степен се дължи на простичкия факт, че се вмъква изключително лесно в дневния режим от една страна, а от друга високата ефективност и положителните резултати на пилатеса. Този метод се определя като смесица от йога и гимнастика. Една тренировка с Пилатес може да комбинира огромно количество от упражнения, поради което това е най-популярния фитнес метод.
Ползите от метода на Джоузеф Пилатес са много. Изпълнявайки упражненията ще придобийте стегнато, стройно и слабо тяло. Ще повишите тонуса на вашия организъм. Пилатес е чудесен помощник срещу редица болки като тези в гърба или шията. Лечебна сила на Пилатеса се проявява и в помощ срещу психическа умора, мигрени и стрес
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър